lots of people with incredible plus current is actually a rolex swiss vaporesso px80 silikon vape fodral.
Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Művészettörténet mindenkinek2023. őszi évadában is folytattuk művészettörténeti sorozatunkat. Az évad során az érdeklődők a magyar gótika és a bizánci művészet világába is betekintést nyerhettek.
♦ Következő időpont: 2023. október 10.-én ♦ kedden ♦ 18.00 órától –  Velence festészete a XVI. században

Helyszín: Budapesti Művelődési Központban (Bp. XI., Bikás parknál, Etele út 55./A.)
Előadó: Ludmann Mihály művészettörténész.

Bővebben...

EzüstNET Egyesület őszi előadásaiA 2023. év őszi évadában is folytattuk az előadássorozatot az Ezüstnet Egyesület kulturális élményeiből – saját készítésű fotóik, prezentációk vetítésével.
Évadkezdő időpont: 2023. október 26. ♦ péntek ♦ 14.00 óra  – Gellért-hegyi mozaik - Vizek, szentek, boszorkányok, török pasák és épített örökség. Előadó: Mohácsi Lászlóné
Helyszín:  Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A) 21-es terem. 
Online megtekinthető beszámolók: A Zichyek Óbudán – Kiscell 1–2.  A gödöllői Grassalkovich-kastély és Margitsziget  GÜL baba türbéje Budán ♦ Millenium Háza (pdf)

Bővebben...

Budapest építészeti programja és alkotásai a MillenniumigMeghívjuk Önt és kedves Barátait a „Budapest építészeti programja és alkotásai a Millenniumig” című előadásra. Pest, Buda és Óbuda egyesülése 1873-ban jelentős fellendülést hozott a főváros építészetében. Ludmann Mihály művészettörténész előadásában bemutatja a kort.
Időpont: 2023. október 04. szerda 18.00.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központban (Bp. XI., Bikás parknál, Etele út 55./A.)
Előadó: Ludmann Mihály művészettörténész.

Bővebben...

Vershangok – etűdök a Budapesti Versklub előadásábanA Budapesti Versklub tagjai a műhelymunkán túl szívesen mutatják meg tehetségüket a közönség előtt is. Előadói országos versmondó versenyeken vesznek részt sikerrel, pódiumesteken lépnek fel és mutatják be önálló összeállításaikat. A vírushelyzet formálta, hogy a személyes találkozásokig a klub tagjai egyénileg rövid online videó keretében mutatkozzanak be és szólaltassák meg néhány kedves versüket. Így szólalnak meg az egyes „vershangok.” Az etűdök a BMK hivatalos YouTube oldalán és lentebb hallgathatók meg:negyedik etűd – jelnyelvi tolmács közreműködésével  11.  10.9. 8.7.6.  5. 4. 3.  2. 1

Bővebben...

� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760