Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Művészettörténet mindenkinekA 2022. őszi évadában is folytatjuk művészettörténeti sorozatunkat immár új névvel. Az évad során az érdeklődők a magyar gótika és a bizánci művészet világába is betekintést nyerhetnek. Az előadások kéthetente szerdai napokon 18.00 órakor kezdődnek: ♦ Évadnyitó időpont: 2022. szeptember 7-én ♦ szerdán ♦ 18.00 órától – A keresztény művészet születése Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (Bp. XI., Bikás parknál, Etele út 55./A.) ♦ Művészterem. Belépődíj » Előadó: Ludmann Mihály művészettörténész. 

Bővebben...

Vershangok – etűdök a Budapesti Versklub előadásábanA Budapesti Versklub tagjai a műhelymunkán túl szívesen mutatják meg tehetségüket a közönség előtt is. Előadói országos versmondó versenyeken vesznek részt sikerrel, pódiumesteken lépnek fel és mutatják be önálló összeállításaikat. A vírushelyzet formálta, hogy a személyes találkozásokig a klub tagjai egyénileg rövid online videó keretében mutatkozzanak be és szólaltassák meg néhány kedves versüket. Így szólalnak meg az egyes „vershangok.” Az etűdök a BMK hivatalos YouTube oldalán és lentebb hallgathatók meg:negyedik etűd – jelnyelvi tolmács közreműködésével  11.  10.9. 8.7.6.  5. 4. 3.  2. 1

Bővebben...

Az Ezüstnet Egyesület előadássorozata az őszi évadban folytatódikA 2022. év őszi évadában is folytatódnak az előadások az Ezüstnet Egyesület kulturális élményeiből, saját készítésű fotók, prezentációk vetítésével.
Következő időpont:
az őszi évadban folytatjuk!
Helyszín: 
Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A) fszt. 21-es terem. 

Bővebben...

A Budai Fotóklub estjei 2022. őszi évadában isA fényképezés iránt érdeklődők 2022. tavaszi évadában is csatlakozhatnak a több mint hatvan éve működő klubhoz. A klubnapokon a tagoknak és az érdeklődőknek gyakorlati bemutatók megtekintésére és konzultációra is lehetőségük nyílik.
Következő tervezett időpont: 2022. szeptember 13. ♦ kedd ♦ 18.00 órától –  Csordás Gábor ProShow előadása.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A) Művészterem

Bővebben...

� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760