Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

„A zene mindenkié” – rajzpályázat fővárosi diákoknakYehudi Menuhin világhírű hegedűművész és karmester javasolta 1975-ben, hogy október 1-jén tartsák a zene világnapját, legyen ez az a nap, amelynek főszereplője a zene. Ez alkalomból a Budapesti Művelődési Központ rajzpályázatot hirdet fővárosi diákok számára.
Beadási határidő: csak online formában – 2020. szeptember 30. éjfélig.


Bővebben...

Virtuális Séta: Egészség Világnapja 2020 – rajzpályázat eredményeÁprilis 9-én volt az Egészség Világnapja. E jeles nap alkalmából a Budapesti Művelődési Központ online rajzpályázatot hirdetett. A beérkezett rajzokból 6–8 és 9–10 éves korosztályból választottuk ki a legjobbakat. A beérkezett munkák virtuális séta alkalmával tekinthetők meg 2020. április 15-től honlapunkon. Az értesítést e-mailben is elküldjük a nyerteseknek. Köszönjük a részvételt és a nyerteseknek Gratulálunk!
Figyeljétek honlapunkat, Facebook, Instagram és Twitter oldalainkat, mert még egy rajzpályázatot hirdettünk Fecsegő Fecskék címmel »

Bővebben...

KORTÁRSaság kiállításmegnyitó – Farkas Beáta: Körül/belülPályakezdő amatőr és hivatásos alkotók, alkotócsoportok bemutatkozása interaktív beszélgetéssel egybekötött kiállításmegnyitóval. ♦ Kérjük részvételi szándékát a regisztrációs űrlapunkon jelezze! ♦
Időpont: 2020. szeptember 22. kedd 18.00 óra. A kiállítás 2020. szeptember 29-ig tekinthető meg az intézmény nyitvatartási idejében.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (Budapest XI., Etele út 55.)BMK GalériaA BMK Galéria kiállításai akadálymentesen megközelíthetők.

Bővebben...

Szakmai tárlatvezetések a BMK GalériábanA BMK Galéria aktuális kiállításaihoz kapcsolódóan az alkotók vezetésével szakmai tárlatvezetésekre nyílik lehetőség, amelyen a kiállítók maguk is bemutatkoznak, s beszélnek egy-egy kiválasztott művük születésének körülményeiről. A beszélgetést – a kiállítók egyéb alkotásaiból – rövid vetítések is színesíthetik.
Időpontja: az őszi évadban hétköznapokon, előre egyeztetett időpontban »
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (Etele út 55./A). ♦ BMK Galéria
A részvétel ingyenes.

Bővebben...

Fecsgő fecskék rajzpályázat eredményhirdetés – óvodás korosztály Madarak és fák napja alkalmából a Budapesti Művelődési Központ rajzpályázatot hirdetett fővárosi óvodások és alsó tagozatos diákok számára Fecsegő fecskék címmel.
Az iskolás korosztály ♦ eredményhirdetés május 18-án 11.00 órától cikkünkben, face eseményben, instaposztban és csipogjuk a Twiteren
A legjobb munkák virtuális galériánkban kiállításra kerülnek.  Kattintson és tegyen egy sétát! »

Bővebben...

BMk Galéria - 2020. őszi évadA BMK tisztelettel meghívja Önt és kedves barátait BMK Galéria őszi évadának kiállításaira.
Őszi évad kiállításai »
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (Budapest XI., Etele út 55.) ♦ I. emelet BMK Galéria
A BMK Galéria kiállításai akadálymentesen megközelíthetők.

 

 

Bővebben...

Fecsgő fecskék rajzpályázat eredményhirdetés – óvodás korosztály Madarak és fák napja alkalmából a Budapesti Művelődési Központ rajzpályázatot hirdetett fővárosi óvodások és alsó tagozatos diákok számára Fecsegő fecskék címmel.
Az óvodás és a 6 éves korosztály ♦ eredményhirdetés május 19-én 11.00 órától cikkünkben, face eseményben, instaposztban és csipogjuk a Twiteren
A legjobb munkák virtuális galériánkban kiállításra kerülnek.  Kattintson és tegyen egy sétát! » ♦ Különdíjazottak galériája »

Bővebben...

Színes séta – nyisd tágra a szemed!Színes séta – nyisd tágra a szemed! a BMK Galéria múzeumpedagógiai foglalkozásai. Akiállítások ideje alatt játékos múzeumpedagógiai foglalkozáson vehetnek részt az érdeklődő diákok és kísérő pedagógusaik. A foglalkozásokat ingyenesen biztosítjuk az iskolai csoportoknak. 
Időpontjai 2020. őszi évadában is: hétköznapokon, előre egyeztetett időpontban. Látogatható kiállítások »
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (Etele út 55./A) ♦ I. emelet ♦ BMK Galéria

Bővebben...

35.VMH fotópályázat díjazottjai virtuális kiállításaKedves Látogatóink, Alkotóink! A koronavírus helyzet miatt sajnálatos módon el kellett halasztanunk a BMK Galéria kiállításait is. Amíg nem tudtuk galériánk falára függeszteni a képeket, addig is szeretünk volna egy kis színt vinni a #maradjotthon világába, így online felületeinken mutatjuk be az alkotásokat és alkotóikat. Ezúttal a 2019. évi VMH fotópályázat díjazottaival és okleveles alkotóival ismerkedhetnek meg interjúinkon keresztül, valamint a kiállításra szánt képeikből tekinthetnek meg egy szubjektív válogatást virtuális Galériánkban. ♦ Kattintson és tegyen egy sétát! » 

Bővebben...

Hemmert Anita CsipkekiállításaMeghívjuk Önt és kedves barátait „Csipkekuckó” címmel Hemmert Anita vert- és varrott-csipkéi állandó kiállításra a BMK Virtuális Galériába. Látogatóink megtekinthetik Csipkekörünk vezetőjének vert- és varrott-csipkéit. A kiállított darabok – ruhabetétek, szegélyek, kiegészítők, palóc vizitke – varrott- és vert-csipkéből készültek. Emellett a csipkekészítés miniatűr eszközei is láthatók. Kattintson és tegyen egy sétát! » Ha tetszettek a látottak, csatlakozzon a BMK Vert Csipke csoportjához.

Bővebben...

TSzínes séta - Online letölthető feladatlappalisztelt PedagógusokA koronavírus-vészhelyzet ideje alatt igyekeztünk segíteni a munkájukat, így a helyszíni látogatás helyett online letölthető módszertani feladatlapok formájában osztottuk meg egy-egy múzeumpedagógiai foglalkozásunk tematikáját részletes magyarázattal, javaslatokkal, ezeket igény szerint alkalmazni tudják tanulóikkal. A foglalkozások aktuális kiállításainkhoz kapcsolódnak, amelyek a BMK honlapján, Virtuális Galériánkban tekinthetők meg. A Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A.) július 1-jétől ismét látogatható hétköznapokon 9.00–17.00 óráig. Az őszi évadban ismét személyesen is találkozzunk a Színes séta – nyisd tágra a szemed! – a BMK múzeumpedagógiai foglalkozásain!

Bővebben...

▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760