Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

KORTÁRSaság kiállításmegnyitó – Farkas Beáta: Körül/belülPályakezdő amatőr és hivatásos alkotók, alkotócsoportok bemutatkozása interaktív beszélgetéssel egybekötött kiállításmegnyitóval. ♦ Kérjük részvételi szándékát a regisztrációs űrlapunkon jelezze! ♦
Időpont: 2020. szeptember 22. kedd 18.00 óra. A kiállítás 2020. szeptember 29-ig tekinthető meg az intézmény nyitvatartási idejében.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (Budapest XI., Etele út 55.)BMK GalériaA BMK Galéria kiállításai akadálymentesen megközelíthetők.

A koronavírus terjedésének megelőzése érdekében termeink befogadóképessége korlátozott. A jelenlegi helyzetre való tekintettel kevesebb látogatót tudunk fogadni. Megértésüket köszönjük.
A BMK Galéria befogadóképessége: 30 fő

BMK intézkedések a koronavírus terjedésének megelőzésére »

Regisztráció:

Farkas Beáta

Tanári diplomával a Pannónia Filmstúdióban kezdett rajzolni és háttereket festeni. Pár éve egy workshop keretén belül ismerkedett meg az ékszerkészítéssel. Az anyag – réz, ezüst, fa, plexi – megmunkálása igazi flow számára, izgalmas játék a tervezés első pillanataitól kezdve. Leginkább a gyűrűk vonzzák, szereti a nagyméretű, látványos darabokat. A BMK VMH 2019 Iparművészeti pályázatán első helyezést ért el. Jelenleg a Zöld Kakas Líceumban dolgozik, és a Szimultán Művészeti Iskola ötvös szakképzésének tanulója.

További információ: Sarnyai Rita, 371-2770,  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ;

A BMK Galéria kiállításai ingyenesen tekinthetők meg.

Nyitva tartás:
• hétfőtől–péntekig 9.00–20.00
• szombaton 10.00–18.00
• vasárnap csak rendezvény idején

A galéria kiállításai akadálymentesen megközelíthetők.

A Budapesti Művelődési Központ által szervezett programon a részvétel ingyenes. A rendezvény résztvevői a megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy a rendezvényen fotó-/videofelvétel készül, amelyet az intézmény honlapján vagy Facebook oldalán közzé tehet. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG
1119 Budapest, Etele út 55/a.
GPS koordináták: 
N47.464206, E19.03141

Intézményünk tömegközlekedéssel megközelíthető:  az M4-es metróval (akadálymentes), az 1-es villamossal, a 7103107114213214-es autóbusszal, Bikás park (előzőleg Kelenföld városközpont) megállónál kell leszállni. Minden buszjáratnak közlekedik alacsonypadlós változata is, melyet a menetrendekben aláhúzással jelölnek.

Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: BMK Facebook oldal
Szeresse Ön is elkapott pillanatképeinket: BMK az Instán
Kövesse szösszeneteinket a Twitteren!
Látogasson el Youtube oldalunkra is: BMK Youtube csatorna
Lapozzon bele kiadványainkba: a BMK kiadványai az Issuun.

 

Közművelődési Minőség Díj 2012

Közművelődési Minőség Díj 2012

 

 

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760