Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Reök Cecília: Relatív téridő – online kihívás eredményeOnline kihívásunkkal célunk volt, hogy a BMK alkotóközösségei és a BMK Galéria látogatói inspirálódjanak és együtt gondolkodjanak. A galéria aktuális kiállításaihoz rendszeresen online kihívások, pályázati felhívások és kísérőprogramok is kapcsolódnak. Ezúttal Reök Cecília: Relatív téridő című  virtuális kiállításához» kapcsolódóan hirdettünk meg kihívásunkat, az alkotó műveiből inspirálódva. Köszönjük a beérkező alkotásokat»

Alkotások és a nyertes pályázó:

Felhívás

Készíts különböző felületi alkotásokat, textúrákat, a fenntarthatóság elvét szem előtt tartva, lehetőleg minél több alapanyagot felhasználva:

  • készülhet hulladékból, vagy újrahasznosított anyagokból,
  • lehet egy mű, de akár sorozat is (több technikát alkalmazva)
  • egy alkotó több pályaművel is pályázhat,
  • fotóval és egy rövid leírással, kérjük bemutatni, dokumentálni az alkotást.

Téma: A tér és idő megélése a jelenlegi helyzetben.

KORTÁRSaság – Villámkiállítás: Relatív téridő, Reök Cecília virtuális kiállítása»

Javasolt technikák, megoldások:

  • kollázs, montázs,
  • vágás, ragasztás, varrás,
  • festmény, grafika
  • egyéb egyéni technikák alkalmazása, vegyítése.

A művek leadása: a dokumentációs csomagot e-mailben kérjük elküldeni (leírás: doc, docx, rtf, pdf formátumban, a fotók: jpg., png, tiff formátumban, illetve óriás fájlok esetén a letöltőlinket elküldeni), a következő címre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A nyeremények igénybevételének időpontjai szabadon választhatóak. A programok kizárólagosan a Budapesti Művelődési Központ (1119 Budapest, Bikás park, Etele út 55/a.) intézményében kerülnek megrendezésre.

A résztvevők e-mailben kapnak értesítést az eredményekről. A nyereményeket az intézmény újranyitásakor lehet igénybe venni, előzetes egyeztetés alapján. Minden résztvevő alkotása megjelenésre kerül a BMK online felületein.

További információ: Sarnyai Rita
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ;Tel.: 06-1-371-2770

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Szervező a pályázat során ezúton birtokába kerülő személyes adatokat kizárólag a pályázat keretein belül, a jelenlegi és a jövőbeni pályázatokkal összefüggő kommunikáció céljából kezeli kizárólag az erre vonatkozó hozzájáruló nyilatkozat visszavonásáig, vagy a pályázati cél megvalósulását követő legfeljebb 1 évig. Az adatkezeléshez kapcsolódó a jogokról és jogorvoslatokról az online Adatkezelési Tájékoztató nyújt útmutatást, mely elérhető a http://www.bmknet.hu/bmknet-adatvedelem címen.

A beküldött alkotások nem minősülnek szerzői jog védelme alá tartozó alkotásoknak, a pályázat elküldésével a Pályázó lemond arról, hogy a felhasználóktól szellemi alkotáshoz kötődő jogcímen bármilyen további díjazásban részesüljön. Az eredményhirdetést követően a Szervező a későbbi pályázatok népszerűsítésével kapcsolatban jogosult a pályaműveket kiállítani, bemutatni a Pályázó nevének feltüntetésével (pl. internetes felületen, programfüzetben, közösségi médiában hivatalos profiljain) a pályázati cél megvalósulását követő legfeljebb 1 évig. A Szervező jogosult a pályázati nyertes alkotásokat fotókon, illetve cikkekben, valamint egyéb audiovizuális anyagokban bemutatni. A művek fenti felhasználásához a pályamű beküldésével a résztvevők automatikusan hozzájárulnak.

******

A Budapesti Művelődési Központ a Kormány 194/2021. (IV.26.) rendeletének megfelelően, 2021. május 5-től újranyit az érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkezők és a felügyeletük alá tartozó kiskorúak számára. Belépéskor kötelező bemutatni a védettségi igazolványt és a személyazonosságot is igazolni kell. Az intézmény az adatokat NEM rögzíti.

Bár a kaput újra kinyitottuk, sajnos a világjárvány még nem ért véget, így nem mindenben térhetünk vissza a járvány előtti állapotokhoz. Látogatóink, munkatársaink egészségének védelme most is elsődleges feladat, mint  ahogyan az is, hogy a védelmi intézkedésekkel kapcsolatos jogszabályokat betartsuk. Ehhez látogatóink türelmét, megértését és együttműködését kérjük annak érdekében, hogy a fentiek mellett a lehető legtöbb élményt, igazi kikapcsolódást nyújthassunk Önöknek.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG
1119 Budapest, Bikás park, Etele út 55/a.
GPS koordináták:
N47.464206, E19.03141

Intézményünk tömegközlekedéssel megközelíthető:  az M4-es metróval (akadálymentes), az 1-es villamossal, a 7, 103, 107, 114, 213, 214-es autóbusszal, Bikás park (előzőleg Kelenföld városközpont) megállónál kell leszállni. Minden buszjáratnak közlekedik alacsonypadlós változata is, melyet a menetrendekben aláhúzással jelölnek.

 

Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: BMK Facebook oldal
Szeresse Ön is elkapott pillanatképeinket: BMK az Instán
Kövesse szösszeneteinket a Twitteren!
Látogasson el Youtube oldalunkra is: BMK Youtube csatorna
Lapozzon bele kiadványainkba: a BMK kiadványai az Issuun.

Közművelődési Minőség Díj 2012Közművelődési Minőség Díj 2012

Share
� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760