Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

BMK Kertészkedők klubjaÚjonnan induló klubunkba várjuk a kerttulajdonosokat, balkonkertészeket, ahol előadásokkal, tapasztalatcserékkel gazdagíthatják a szakismereteiket.
Következő időpont:
2017. április 25. ♦ kedd 17.00 – Mikro kertek gondozása – előadás.
Helyszín:
Budapesti Művelődési Központ (Bp. XI. ker., Etele út 55/A.).
Belépődíj:
500 Ft.

Regisztráció itt.

Bővebben...

Bézs klubHavonta egyszer egy izgalmas, interaktív női beszélgetős estre invitálunk a Bézs Klubba. Egy ilyen esemény mindig egy adott, nőket érintő téma köré épül, első felében meghívott vendéggel, második felében már a látogatókkal közös beszélgetés formájában. Az első Budapesti Eleven Est meghívott vendége: Szily Nóra.
Időpont: 2017. március 16. ♦ csütörtök ♦ 18.00 órától.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A.).
Klubvezető, házigazda: Oláh-Koppány Andrea.
Az első program díjmentes, ám regisztrációhoz kötött: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. .

Bővebben...

Tojásfestés Húsvétra a BMK-banÜnnepváró műhelyünkben az ajándékkészítés titkaiba avatjuk be a kicsiket, amelyen minden alkalommal más témájú tárgyakat alkothatnak.
Következő alkalom: 2017. április 8. szombat 10.00–12.00 – Tojásfestés, papír-nyuszi készítése Húsvétra.  

Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55/A.).
Jegyár: 500 Ft/fő/foglalkozás (mely az anyagköltséget is tartalmazza).

Bővebben...

Fiók Rajzstúdió A Fiók László Stúdió negyedik éve működik heti rendszerességgel intézményünkben. A résztvevők rajztanulmányokat folytatnak a csendélet, portré, egész alakos ábrázolás, aktrajzolás területén. A klub egyéni meghívásos rendszerben működik!
Időpont: péntek ♦ 16.00–21.00 óráig.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A.)

Bővebben...

Rendkívüli mesékRajzba rejtve sorozattal folytatódik a Budapesti Művelődési Központ Életrevalók Filmklubja. Klubunkba kiemelten meghívjuk a fogyatékossággal élő embereket is (speciális igényüket, kérjük, jelezni szíveskedjenek).
Következő vetítés: 2017. március 31. 17.30
Rendkívüli mesék – feliratos, luxemburgi-belga-spanyol-amerikai misztikus film, (2015), 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott. Figyelem, a filmet eredeti nyelven, magyar felirattal vetítjük!
Regisztrálni itt lehetséges

Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55/A.). 
Jegyár: 300 Ft.

Bővebben...

Abacusan kölyök mérnök robotika szakkörA robotok köztünk vannak! Gyere, építs, programozz Te is velünk egy jó hangulatú társaságban! Alakítsd a jövődet, formáld a jövőnket itt a Budapesti Művelődési Központban!
Foglalkozásvezető: Lipták Dániel
Időpont: keddenként 17.00–18.30 óráig.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A.) fszt. 21-es terem.

Bővebben...

Budapesti Versklub a BMK-banA klub szakmai programjait a Magyar Versmondók Egyesülete a BMK-val együttműködve biztosítja. Foglalkozásaira a versmondással komolyabban foglalkozni kívánó versmondókat várjuk. A program teljes élményét jelnyelvi tolmács segítségével osztjuk meg.
Időpont: 2017. április 8. ♦ szombaton ♦ 10.00–13.00 óráig.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI. Etele út 55/A.).
Vezeti: Wiegmann Alfréd Radnóti-díjas színházi rendező.

Bővebben...

Kezdő programozás felnőtteknekSzeretettel várjuk a 16 év felettieket kezdő programozói foglalkozásokra a BMK-ba! Kíváncsi voltál a programozásra, de a legtöbb suli túl nagy elköteleződést igényel? Nincs napi 8 órád, és százezreid tanulni? Válassz minket! Kifejezetten munka, egyetem, vagy gimnázium mellett végezhető időbeosztással, 10 hét alatt bevezetünk az alapokba! Akármi is a célod, ez a tanfolyam Neked szól! Foglalkozásvezető: Rudolf Ádám programozó, tesztelő.
Következő tanfolyam tervezett időpontja  március 1, 2 és 4.

Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A.) II. em. 201-es terem.

Bővebben...

English brush-up – angol nyelvi klubFrissítse, gyakorolja angol nyelvtudásáterős–középfok ♦ középhaladó ♦ gyenge középfok  szinten a Budapesti Művelődési Központban (XI., Etele út 55.)

Bővebben...

BMK Reflex Fotóklub – ahol a pillanatot megörökítjük…Fotóklubunk jogelődje 77 évvel ezelőtt alakult. Tagjai vagyunk a Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetségének, klubtagjaink rendszeresen részt vesznek hazai és külföldi pályázatokon, ahol több jelentős elismerést és nemzetközi fotóművészeti diplomát is szereztek.

Bővebben...

BabaangolSzeretettel várjuk kisgyermekes szülők jelentkezését az Angol Kalauz babaangol foglalkozásaira a BMK-ban. A foglalkozásokon komplex fejlesztés történik, melyre a születéstől kezdve 3 éves korig ajánljuk a gyermekek részvételét.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55/A) II. emelet. 207-es terem.
Időpont: szerdánként 10.00–11.00-ig.

Bővebben...

muveszMűvészi torna a BMK-banAz Óbuda Mozgásművészeti Iskola szeretettel várja gyermekeiket művészi torna foglalkozásaira a BMK-ba.
Időpontok: hétfő, szerda 16.15–18.45 óráig. 

Helyszín:
Budapesti Művelődési Központ  (XI., Etele út 55/A.)
A foglalkozásokat vezeti: Kovács Bea, Berczik Sára-díjas művészi torna edző. A csoportbeosztást itt tekintheti meg.

Bővebben...

▼ Lakossági tartalom ▼

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760