Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

 „4 évszak 4 foglalkozás” kiskertészeknek – kirándulás a Sas-hegyi LátogatóközpontbaA Budapesti Művelődési Központ „4 évszak 4 foglalkozás” címmel őszi programot hirdet meg kisiskolásoknak, ahol növényekkel, állatokkal ismerkedhetnek meg a „kiskertész” gyerekek. Természeti, környezeti nevelés célú szakvezetéses sétát tartunk.
Időpont: 2022. október 12. ♦ szerda ♦ 10.30 óra – Kirándulás a Sas-hegyi Látogatóközpontba
Időpont egyeztetéssel további séták kérhetők: Simonné Nagy Ágnes (kertészmérnök) 0613712760.
Helyszín: Sas-hegyi Látogatóközpont (1112 Budapest, Tájék u. 26.)


Az 1957 óta védett Budai Sas-hegy Természetvédelmi Terület egyedülálló szigetként áll Budapesten. A sziklákkal tarkított zegzugos lejtői megőrizték számunkra a jégkorszakok és azok közti felmelegedések természeti emlékeit. Ez az országos jelentőségű védett természeti érték rengeteg érdekes élőlényt őriz. 
Látogassunk el együtt, nézzük meg a kilátót, a tanösvényt (terepi szakvezetővel) és a látogatóközpont interaktív kiállító termét! A tárlat a hegyen élő különleges növény- és állatvilágot mutatja be.

Megközelítés:
Bp. Keleti pályaudvartól 8-as autóbusszal a Korompai utcáig, vagy Széll Kálmán térről az 59-es villamossal a Farkasréti temetőig.
GPS: 47.48237, 19.01791

„4 évszak 4 foglalkozás” – séták „kiskertészeknek”A programot a XI. ker. Önkormányzat támogatja, így a kerületi iskolák számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Információ és jelentkezés: Simonné Nagy Ágnes (kertészmérnök) 371-2760, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Mester Erika (közművelődési ügyintéző), Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  

A Budapesti Művelődési Központ által szervezett számos programon a részvétel ingyenes. A rendezvény résztvevői a megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy a rendezvényen fotó-/videofelvétel készül, amelyet az intézmény honlapján vagy Facebook oldalán közzé tehet. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG
1119 Budapest, Etele út 55/a.
GPS koordináták: 
N47.464206, E19.03141

Intézményünk tömegközlekedéssel megközelíthető:  az M4-es metróval (akadálymentes), az 1-es villamossal, a 7103107114213214-es autóbusszal, Bikás park (előzőleg Kelenföld városközpont) megállónál kell leszállni. Minden buszjáratnak közlekedik alacsonypadlós változata is, melyet a menetrendekben aláhúzással jelölnek.

Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: BMK Facebook oldal
Szeresse Ön is elkapott pillanatképeinket: BMK az Instán
Kövesse szösszeneteinket a Twitteren!
Látogasson el Youtube oldalunkra is: BMK Youtube csatorna
Lapozzon bele kiadványainkba: a BMK kiadványai az Issuun.

Közművelődési Minőség Díj 2012Közművelődési Minőség Díj 2012

Share
� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760