Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Társasjáték és Szerepjáték Klub a BMK-banSzereted a társasjátékokat? Közösségi élményre vágysz de nincs hol találkozni? Érdekel a fantasy és a roleplaying világa? Jó helyen jársz! A Budapesti Művelődési Központ Társasjáték és Szerepjáték Klubot indított, minden hónap utolsó szombaton. Következő alkalom: 2023. március 25n szombaton  10.00 órától. Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI. kerület, Etele út 55., Bikás park mellett). ♦ Most Te lépj! Mivel is? Nálunk megtudod Gyere el Te is!»

Nincs kivel játszani, megosztani a társasjáték nyújtotta élményt? Érdekel a fantasy és a roleplaying világa? Szívesen kipróbálnád magad játékosként? Játszanál, de nincs, aki megszervezze az eseményt? Érdekel egy játék, de kipróbálnád mielőtt megveszed? Érdekel a D&D világa? Nálunk mindent megtalálsz!

Tekintsd meg előzetesünket:

 

További alkalmak:

  • április 22.,
  • május 27.,
  • június 17.

Fontos információ: Kollégáink az érdeklődők számára helyszínt és megfelelő eszközöket biztosítanak.

Ha érdekel a D&D világa e-mailben egyeztess velünk: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Ti álltok egy csapatba és hoztok kocka szettet + térképet
  • vagy a BMK munkatársai készüljenek egy izgalmas one shot/ kampány mesével? (ez esetben legalább 2 héttel az időpont előtt egyeztess)

 Állandó társasjátékaink listája:

 

Célunk, hogy a helyszínnel nem rendelkező játékosoknak, baráti társaságoknak lehetőséget biztosítsunk a fővárosban. Foglalkozásainkkal és a játékalkalmakkal közösségépítő lehetőséget kínálunk az érdeklődők számára. Aktív játékosként eseményeket és játékalkalmakat szervezünk neked és a barátaidnak, vagy ha van saját baráti köröd, akkor klubhelyiséget biztosítunk a partihoz.

Kontakt:Oláh Sándor, 06 1 371 2760

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

 A Budapesti Művelődési Központ által szervezett programon a részvétel ingyenes. A rendezvény résztvevői a megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy a rendezvényen fotó-/videófelvétel készül, amelyet az intézmény honlapján vagy Facebook oldalán közzé tehet. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

Kérjük, olvassa el Adatkezelési Tájékoztatónkat: http://bmknet.hu/bmknet-adatvedelem

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG
1119 Budapest, Bikás park, Etele út 55/a., a Bikás park mellett.
GPS koordináták:
N47.464206, E19.03141

Intézményünk tömegközlekedéssel megközelíthető:  az M4-es metróval (akadálymentes), az 1-es villamossal, a 7, 107, 114, 213, 214-es autóbusszal, Bikás park (előzőleg Kelenföld városközpont) megállónál kell leszállni. Minden buszjárat alacsonypadlós, az 1-es villamos alacsonypadlós (CAF) változatát a menetrendekben aláhúzással jelölik.

 

 Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: BMK Facebook oldal
Szeresse Ön is elkapott pillanatképeinket: BMK az Instán
Kövesse szösszeneteinket a Twitteren!
Látogasson el Youtube oldalunkra is: BMK Youtube csatorna
Lapozzon bele kiadványainkba: a BMK kiadványai az Issuun.

 Közművelődési Minőség Díj 2012Közművelődési Minőség Díj 2012

Share
� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760