Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Felnőttképzési Akkreditációs TestületA Budapesti Művelődési Központ 2008 óta akkreditált felnőttképzést folytató intézmény.

Felnőttképzési nyilvántartásba vételi szám: 01-0294-04.

Intézmény-akkreditációs lajstromszám: AL-1738.

Intézmény-akkreditáció: a felnőttképzési intézményben folytatott képzési (tananyagfejlesztés, oktatás-képzés, értékelés) és felnőttképzési szolgáltató tevékenységek, az intézmény irányítási és döntési folyamatok szabályozottságának vizsgálata és minőség szempontjából történő hitelesítése.

Az intézményi akkreditáció célja – a képzésben résztvevő felnőttek érdekében – annak biztosítása, hogy az intézmény az általa meghirdetett felnőttképzési tevékenységet az akkreditációra vonatkozó külön jogszabályban meghatározott magasabb minőségi követelményeknek megfelelően végezze.

Közművelődési intézményként a BMK tevékenységében kiemelten fontos terület a felnőttek iskolarendszeren kívüli képzése. Ennek érdekében rendszeresen indítunk a közművelődési szakma számára továbbképzéseket, valamint a lakosság számára akkreditált, illetve látogatási igazolást nyújtó tanfolyamokat.

Felnőttképzési szolgáltatásaink:

fat akkreditacio bmk

Minősített Közművelődési Cím 2011 és Közművelődési Minőség Díj 2012
Minősített Közművelődési Intézmény Cím 2011
Közművelődési Minőség Díj 2012

Pályaválasztási tanácsadásA fiatalok pályaválasztását pályaorientációs tanácsadással segítjük. A választás közben felmerülő kérdéseket a Teérted Akadémia pályaorientációs honlapja segíti.

 

Bővebben...

A BMK minőségpolitikájaA Budapesti Művelődési Központ felnőttképzési minőségpolitikája

A Budapesti Művelődési Központ vezetősége és munkatársai elkötelezettek a minőség következetes és folyamatos javításában. Célunk, hogy képzéseink, szolgáltatásaink igénybevevői és partnerei elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal. Arra törekszünk, hogy olyan barátságos környezetet teremtsünk, ahol a tanulás kellemes lehet. Működésünk során a résztvevő-központúságot kívánjuk megvalósítani: oktatóink és oktatásszervezőink a felnőtt tanulót partnernek tekintik.

Képzéseink résztvevőit olyan tudáshoz kívánjuk juttatni, mely javítja szakmai felkészültségüket; illeszkedik a munkaerő-piaci kereslethez. Legfőbb célunk, hogy az ismeretek/kompetenciák elsajátításával növelni tudjuk elhelyezkedési, illetve munkahely megtartási esélyüket, és hozzájáruljunk életminőségük javulásához.

 

Bővebben...

Előzetes tudás felméréseFelnőttképzéseink megkezdése előtt a résztvevők számára biztosítjuk előzetes tudásszintjük felmérésének lehetőségét.
A résztvevők ezt az igényüket a jelentkezési lapon jelezhetik
, majd ezt követően az oktatásszervezővel egyeztetett időpontban zajlik a felmérés.

Bővebben...

A BMK igényfelmérő kérdőíveKözművelődési intézményként a Budapesti Művelődési Központ tevékenységében kiemelten fontos terület a felnőttek iskolarendszeren kívüli képzése. Ennek érdekében rendszeresen indítunk lakossági képzéseket, illetve a közművelődési szakma számára továbbképzéseket. Intézményünk 2002. májusa óta nyilvántartásba vett felnőttoktatási intézmény. 2008. februártól akkreditált felnőttképzési intézményként működünk, ezáltal minőségi garanciát adva a nálunk tanulóknak. 

Bővebben...

▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760