Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Kaleidoskop.huKaleidoskop.hu – A kultúra nézőpontja.

Online kulturális és programajánló magazinunk fő feladata volt a fővárosi közművelődési intézmények programkínálatának népszerűsítése a lakosság felé közvetlen, magazinszerű formában. A Kaleidoskop.hu a tematikus programajánló rovatok (Programszüret, Gyerkőc, Zöld ficak) működtetése mellett kritika- (Vitriol), recenzió- (Mustra), pályázat- (Pályázzatok!) és interjúrovatot (Kultúrsztorik) is fenntartott.
Rendszeresen jelentek meg oldalain tematikus cikksorozatok az Nemzeti Kulturális Alap támogatásával.

Bővebben...

A „Színezd újra” – nyitott székfestés - akción készült munkák kiállításaAz intézmény régi székeit bárki szabadon újraértelmezhette és életre kelthette saját szín- és mintavilágával. Az alkotások a HH Festék Shop és Alkotóműhely krétafestékeivel készültek.

Bővebben...

Támop Szakmai MűhelyA közművelődési intézményrendszer Európai Uniós forráselérésének támogatása érdekében hívtuk életre a szakmai szolgáltatást. Célunk a pályázati konstrukciókra történő figyelem felhívás, a minél nagyobb beadott pályázat szám generálása, a pályázatírás-megvalósítás-elszámolás-fenntartási kötelezettség teljesítés szakmai támogatása volt.

Bővebben...

Untitled document

Szakmai tréningek a BMK-banSzakmai programsorozatunknak újabb eseményeire került sor, amit az OKM Közművelődési Főosztály kezdeményezésére indítottunk azzal a céllal, hogy a közművelődési szakfelügyelet által feltárt hiányosságok kiküszöbölésére, s a megfogalmazott javaslatok megvalósításához nyújtsunk segítséget.
A szakmai tréningekről fotók itt tekinthetők meg>>>

 

Bővebben...

Untitled document
NefmiA Közművelődési Feladatellátás Országos Szakfelügyeletének Konferenciája – tekintse meg a prezentációkat!

A Közművelődési Feladatellátás Országos Szakfelügyeletének Konferenciáját 2010. november 25–26-án rendezte meg a Nemzeti Erőforrás Minisztérium Közművelődési Főosztálya. A budapesti tanácskozáson elhangzott előadások emlékeztetői elérhetők az Erikaneten a Szakfelügyeleti Dokumentumtárban.

Bővebben...

Budapesti Művelődési Központ szakmai fórumai 2010-11.Szakmai fórumainkat a közművelődési intézményekben, kerületi és kisebbségi önkormányzatokban, civil szervezetekben dolgozó szakembereknek kínáljuk. Célunk a tájékoztatás, ismeretbővítés és tapasztalatcsere lehetőségének biztosítása. E fórumokat azzal az igénnyel szervezzük, hogy az egyes témákban önálló folyamatok induljanak el, és műhelymunkává alakulva, akár szakmai projektek megvalósulását eredményezzék. Rendezvényeink egyúttal praktikus információkat osztanak meg, azonnal alkalmazható módszereket kínálnak kollégáinknak.

Szakmai fórumaink 2012. I. évadjában:

Bővebben...

kult talalk_feszt_BMK1A Kultúrák Találkozása Fesztiválon 2018. március 8–10. között színes programok kavalkádja várta az érdeklődőket kiállítások beszélgetés filmes alkotókkal és filmvetítések családi nap gasztonómiai kóstoló koncertek a Budapesti Művelődési Központban (XI., Etele út 55./A.) és a Kalunbában.

 Ízelítő a fesztiválról a Facebookon » a koncertekről »

Bővebben...

Ipolytölgyes IKSZTAz "IKSZT ifjúsági szolgáltatások-programok Pest megyei mentorálása" program keretében a Pest megyei IKSZT munkatársak szakmai látogatásokat tesznek a már működő IKSZT-kben, ahol a fogadó intézmények bemutatják az IKSZT működését, tevékenységi területeit.

Elsőként 2013. március 8-án az ipolytölgyesi IKSZT-be látogattak el.

Bővebben...

Egészség Világnapja a BMK-banAz Egészség Világnapja alkalmából szervezett egészségnapunkra április 9-én ♦ 11.00 órától került sor a Budapesti Művelődési Központban (XI., Etele út 55./A.) 

Tekintse meg videós Meghívónkat »

Bővebben...

Önkéntesség 50 év felett2013. június 25-én került sor Önkéntesség 50 év felett címmel uniós projektzáró rendezvényünkre a Budapesti Művelődési Központban. A németországi izgalmas és mozgalmas időszakról tartottak képekkel illusztrált beszámolót magyar önkénteseink.

Bővebben...

Tavaszi szakvezetéses séta a FüvészkertbeTavaszi szakvezetéses sétánkra a főváros szívébe, a Füvészkertbe  (1083 Bp., Illés u. 25.) 2019. április 27-én ♦ szombaton került sor.  Belépődíj »

Bővebben...

szaknevesor.jpgA Kulturális Szaknévsor adatbázisa az ezredforduló óta szolgálta rendezvényszervezők érdekeit.
A honlap a kulturális produkciókat értékesíteni kívánók és az igényes programokat keresők közötti kapcsolatot igyekezett minél közelebb hozni egymáshoz.

Bővebben...

▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760