Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Aki diákként szeretne nyáron egy kis pénzt keresni, annak már most érdemes körülnéznie a diákszövetkezeteknél. Azért náluk, hogy biztosan ne csapják be!

Tovább: a teertedakademia.hu-ra

Segíteni, támogatni és útjukra indítani a tehetségeket a jövő érdekében tett fontos beruházás - mondta Kaposi József, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet (OFI) főigazgatója az idén először odaítélt Talentum-díj átadásakor pénteken Budapesten.

Tovább: a teertedakademia.hu-ra

Közeleg a nagy vizsga, és még nem tudtál eleget tanulni? Vagy az érettségi anyaggal vagy lemaradva? Ha megfogadod tanácsainkat, garantáltan jól megy majd a felkészülés a vizsgákra.

Tovább: a teertedakademia.hu-ra

A szülők is csak emberek, s személyes támadásnak vélhetik, ha ellentmondasz, vagy ha a számukra fontos értékeket kétségbe vonod. Mit tehetsz, hogy ne tűnj durvának, erőszakosnak? Emlékezz a szlogenre: „egyet nem értés – csak tisztelettel”.

Tovább: a teertedakademia.hu-ra

Június elejéig minden felvételiző e-mailben kap tájékoztatást arról, hogy jelentkezését regisztrálták a felsőoktatási felvételi adatbázisban, és regisztrációs csomagja megtekinthető az e-felvételi rendszerében.

Tovább: a teertedakademia.hu-ra

Nyelvtudással, szakmaismerettel találhatnak a legkönnyebben munkát a nyári hónapokban a diákok - derült ki Magyarországi Diákvállalkozások Országos Érdekképviseleti Szövetségének összegzéséből.

Tovább: a teertedakademia.hu-ra

"Fontos, hogy az egész évben iskolapadban ülő gyerekek nyáron a munka világával is szembesüljenek" - hívta fel a figyelmet Hoffmann Rózsa köznevelésért felelős államtitkár a diákmunkáról tartott sajtótájékoztatón kedden.

Tovább: a teertedakademia.hu-ra

A fiatalok háromnegyedének volt olyan tanára, akinek szakmai tudását rendkívül magas színvonalúnak tartotta, és akitől nagyon sokat lehetett tanulni. A megkérdezettek fele olyan pedagógusra is emlékszik, akivel meg tudta beszélni a személyes problémáit, aki segített gondjai megoldásában.

Tovább: a teertedakademia.hu-ra

Ingyen desszertet, fekvőrendőrt, mini zuhanyt, ivókutat kértek, sok minden más mellett a gyerekképviselők a gyenesdiási képviselőtestületi ülésen. Az önkormányzat és a polgármester állja a próbát, harmadik alkalommal fogadta a gyerekképviselők ötleteit. Az egyedülálló kezdeményezés komolyságát mutatja, hogy a kezdeményezések túlnyomó többsége már kivitelezés alatt áll.

Tovább: a teertedakademia.hu-ra

Hiába van nyáriszünet, a kötelező olvasmányok nyomasztó halma vár rád. Íme néhány jó tanács, hogyan haladsz hatékonyan az olvasással úgy, hogy közben még akár élvezheted is!

Tovább: a teertedakademia.hu-ra

Érettségire vagy nyelvvizsgára készültök? Szeretnétek megtanulni egy új nyelvet, de nincs pénzetek több ezer forintos szótárakra? Összegyűjtöttük a legjobb, ingyenesen használható online szótárakat.

Tovább: a teertedakademia.hu-ra

Megrekedtél? Unalmasnak és érdektelennek tűnik az életed? Egyedül ülsz a szobádban, és bambán nézel magad elé? Bekapcsolod a TV-t, és egyetlen egy csatorna sem köt le igazán?

Tovább: a teertedakademia.hu-ra

▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760