Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

 BABtér Animációs Játszóház A Mi Kultúránk (AMIK) rövidfilmfesztivál keretében 2018. május 31. ♦ szerda ♦ 10.00–13.00 óráig került sor a BABtér Animációs Játszóház foglalkozásaira aBudapesti Művelődési Központban (XI., Etele út 55./A.)
Kövesd az eseményeket a Facebookon is!

Bővebben...

Rajzfilmünnep a BMK-banA Budapesti Művelődési Központban (XI., Etele út 55/A.) is színes programokkal vártuk 2016. október 29-én a gyerekeket és a felnőtteket ♦ délelőtt és kora délután találkozhattak Bogyóval és Babócával, Vízipókkal és Keresztes barátjával, a nagy Ho-ho-horgásszal és Pop-pommal.  Összeállítás magyar animációs fesztiválok és kortárs magyar animációs műhelyek filmjeiből17.00–18.00: Kerekasztal beszélgetés kortárs magyar animációs filmek szerepéről, lehetőségéről a filmművészetben és a digitalizáció hatásairól. Tekintse meg a Beharangozót ♦ a Hoppi mesék intróját ♦ a Primanima bevezetőjét. A vetítések pontos ütemezése itt  olvasható.

Bővebben...

Hagyomány és Modernitás – összművészeti nap középiskolásoknakA  Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55/A.) egy olyan összművészeti napot szervezett 2018. november 10-én középiskolások részére, melyen kiemelt szerepet kapott a tehetséggondozás, valamint intézményünkhöz híven a hagyományos és a kortárs műfajok párhuzamos bemutatása is. Táncworkshopok »  Alkotói pályázat » Programok »

Bővebben...

Diákmunka börze a BMK-banDiákmunka börzére került sor 2014. április 29-én 20 standdal, ifjúsági irodákkal, tanácsadással, előadásokkal a Budapesti Művelődési Központban.

Letölthető plakátok – kiállítók »előadások »

Bővebben...

BMK táncház A BMK táncházba vártuk 2018. november 29-én és december 12-én a gyerekeket és szüleiket a Budapest Főváros Bartók Táncegyüttes táncosaival közösen szervezett rendezvényünkre a Budapesti Művelődési Központba (XI., Etele út 55./A.).
Zenélt: Vizeli Bálint és barátai

Bővebben...

Aranyásók – előadássorozat az amerikai VadnyugatrólMilyen szerepet játszott ez a távoli és legendás vidék az Egyesült Államok gazdasági, társadalmi és politikai fejlődésében? Dr. Hahner Péter történész, „A vadnyugat” című könyv szerzője filmrészletekkel illusztrált előadássorozatára 2016. tavaszi évadában került sor.


Helyszín:
Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55/A.).

Bővebben...

Föld napjaA Föld napja (április 22.) alkalmából különféle eseményeket rendeznek világszerte, melyekkel felhívják a figyelmet a Föld természeti környezetének megóvására. Magyarországon 1990 óta rendezik meg. A Föld napja mozgalom egyik jelmondata: „Ki mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot?” A biológiai sokféleség megőrzésének lehetőségei címmel 2018. április 19-én Kecskés Ferenc biológia-kémia szakos középiskolai tanár és Huszti Erik diák (BGSZC Budai Középiskola) tartott előadást a Budapesti Művelődési Központban (XI., Etele út 55./A.).

Bővebben...

Madarak és Fák Napja a BMK-banBudapesti Művelődési Központban (XI., Etele út 55./A.) 2016. május 11-én 10.00 órától került sor a Madarak és Fák Napja alkalmából szervezett filmvetítésre és kézműves foglalkozásra.


Bővebben...

Vöröskereszt Elsősegélynyújtó VersenyA  Magyar Vöröskereszt felmenő rendszerű elsősegélynyújtó versenyének részeként immáron 46. éve megrendezésre került a Budapesti Elsősegélynyújtó Versenyének döntője. A Budapesti Elsősegélynyújtó Verseny 2017. május 19-én (péntek) zajlott 10.00 és 13.00 óra között Budapesten a Bikás Parkban, illetve a Budapesti Művelődési Központban (1119 Budapest, Etele út 55/A.).

Bővebben...

zsgyi a Buliba! – az Iszkiri Gyerekzenekar koncertjeUzsgyi a Buliba! – címmel 2016. április 10-én került sor az Iszkiri Gyerekzenekar koncertjére Budapesti Művelődési Központban (XI., Etele út 55/A.).

Bővebben...

Életrevalók a mese világában – mesefilmklubA 2015-ben indult Életrevalók filmklub 2018-ban útjára indította az Életrevalók a mese világában című, különálló, családi sorozatát a Budapesti Művelődési Központban (XI., Etele út 55/A.). A vetítések után állandó vendégünk, Milbik Zsuzsa gyermekpszichológus segített eligazodni a mesék rejtett üzenetiben.  Az Életrevalók Filmklub Facebook csoportjába hívunk minden érdekességre, friss filmes hírre vágyó mozibarátot :) Klubunkba kiemelten meghívjuk a fogyatékossággal élő embereket is (speciális igényüket, kérjük, jelezni szíveskedjenek).

Bővebben...

Kövér László, az Országgyűlés elnöke is meglátogatta a UPC-BMK standját a Városligeti gyermeknapon, az Biztonságos Interet SátorbanA Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat a Fővárosi Önkormányzattal közösen már 1990 óta évente megrendezi kétnapos, ingyenes gyermeknapi rendezvényét a budapesti Városligetben. A programra idén május 25-26-án került sor. A kétnapos rendezvényen összesen 41 helyszínen, 2 színpadon neves, népszerű művészek és közreműködők várták az érdeklődőket, változatos, minden korosztályt megszólító programokkal.

2013. május 25–26-án a BMK ismét játékos tesztekkel, kézművességgel várta a kicsiket és nagyobbakat a Biztonságos Internet Sátorban.

Bővebben...

▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760