Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Kortárs verselő – a Magyar Költészet Napja alkalmábólA Budapesti Művelődési Központ versmondó versenyt hirdetett budapesti általános és középiskolás diákok számára, melyre egy szabadon választott ma élő magyar szerző versével lehetett jelentkezni. A megmérettetés 32 diák részvételével három korcsoportban valósult meg a Budapesti Művelődési Központban (Budapest XI., Bikás park, Etele út 55./A.).
Gratulálunk a díjazottaknak és a versenyen résztvevőknek!   Köszönjük a szülők és felkészítő pedagógusok segítségét és támogatását!
Díjazottak:

Bővebben...

HomeCamp 2.0 – online nyári gyerektáborIsmered a világ csodáit? Kíváncsi vagy a különböző országok kultúrájára és építészeti örökségeire? Ha szeretnél részt venni a kalandban, akkor csatlakozz idén is a HomeCamp csapatához, 6 héten keresztül és utazzuk körbe együtt a Földet! ♦ A Mancsocska nyári kézműves műhelyben kapcsolódó tárgyak készültek, csodás mesék hangzottak el, a világ népeinek zenéiből kaphattatok ízelítőt.
A programok VISSZANÉZHETŐK»
Helyszín: YouTube» és Facebook»

Bővebben...

Mikulás rajzpályázat: eredmények december 14-én! A Budapesti Művelődési Központ online rajzpályázatot hirdetett Mikulásra várva! címmel budapesti általános iskolásoknak. 
A BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ LEJÁRT!

♦ A díjkiosztó időpontja: december 14-én ♦  szerdán ♦  15.00 órakor volt.
A jutalom kézműveskedés 15.30 kezdődött.

Bővebben...

Pályaválasztási Börze 2020. október 14-énBudapesten közel 300 középiskola várja a diákok jelentkezését a következő tanítási évre. A hatalmas kínálatból kiválasztani a megfelelőt nem kis feladat. A nyolcadik osztályosok és szüleik döntését segítjük rendezvényünkkel, ahol egyszerre 12 iskola képzési kínálatával ismerkedhettek meg a hozzánk látogatók.
A PROGRAM 2020. október 14-én LEZAJLOTT Iskolai bemutatkozó videók »
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (Bp. XI., Etele út 55./A). #vigyázzunkegymásra

Bővebben...

„Fiatalok a fiatalokért nap” a BMK-ban„Fiatalok a fiatalokért nap”, ezúttal Újbudán, a Budapesti Művelődési Központban: 2022. május 27. ♦ péntek ♦ 10.00 órától – Vigyázz, hova lépsz! 16.00 – Weöres Sándor: A holdbeli csónakos – zenés mesejáték. A rendezvény lényege, hogy fiatalok által létrehozott/előadott programokat, előadásokat játszottunk fiataloknak, a bevétellel pedig valamilyen jó ügyet támogattunk.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Bikás parknál, Etele út 55./A.) ♦ A rendezvény újbudai támogatottja a MENEDÉKHÁZ ALAPÍTVÁNY: https://www.menedekhaz.hu
A programokra előzetes regisztráció szükséges.

Bővebben...

Mancsocska az Őszköszöntő fesztiválon 2021 szeptemberébenŐszi első Mancsocska foglalkozásunkra szeptember 5-én ♦ vasárnap ♦ 10.00 órától vártunk minden kedve Érdeklődőt az Őszköszöntő fesztiválon a Bikás parkban. Minden alkotni vágyó és kvízkedvelő gyermeket szeretettel fogadtunk a kézműves foglalkozásainkon és kvízjátékainknál. Részletes program délelőtt » és délután »Nyílt csoportunk a Facebookon » folyamatosan frissülő tartalommal, kézműves ötletekkel.

Bővebben...

Állati Nagy Kaland! – Nyári napközis élménytábor fotókiállításA Budapesti Művelődési Központ idén nyáron napközbeni „élménytábort” szervezett 8-12 éves korosztály számára az élővilág tiszteletének jegyében minden nap más helyszínen.
A táborról élménybeszámoló kiállítás tekinthető meg 2022. augusztus 29-től szeptember 2-áig a BMK Tükörgalériában.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A.) A kiállítás akadálymentesen megközelíthető.
Nyitvatartási idő: hétfőtől–péntekig 9.00–17.00 óráig.

Bővebben...

Népmese napja 2022 – eredményhirdetés és kiállításmegnyitóAz évek óta nagy népszerűségnek örvendő rajzpályázatunkra a 2022. évben is nagyszámú, megközelítőleg 300 rajz érkezett. A díjazott pályaművekből hagyományosan kiállítás nyílt a földszinti BMK Tükörgalériában.
Helyszín:
Budapesti Művelődési Központ (Bp. XI., Bikás parknál, Etele út 55./A.). Fszt. BMK Tükörgaléria Kapcsolódó rajzpályázat » Mancsocska nyílt csoportunk a Facebookon» folyamatosan frissülő tartalommal, kézműves ötletekkel fogadja az érdeklődőket.

Bővebben...

Köszöntőt mond: Rézműves Melinda, a Romano Kher Budapesti Roma Művelődési Ház igazgatója Érzékenyítő programunk roma és nem roma diákokhoz egyaránt szólt 2023. június 9-én a Budapesti Művelődési Központ és a Romano Kher Budapesti Roma Művelődési Ház közös szervezésében, amit a Romano Kher Budapesti Roma Művelődési Házban (1077 Budapest, Király u. 67.) tartottunk. Az alkalmon két párhuzamosan futó foglalkozáson ismerkedtek a diákok a roma kultúrával:  Kerülj képbe a roma kultúrával!”, mely egy kézművesfoglalkozással majd egy kvízjátékkal, és annak eredményhirdetésével zárult. Ezzel párhuzamosan „Roma hősök workshop kertében közös alkotást hoztak létre, amit be is mutattak egymásnak.  Szavazz a legjobban tetsző alkotásra!

Bővebben...

BMK Táncház – tavaszi évadzáró2022 tavaszán is folytattuk nagy sikerű BMK Táncház sorozatunkat, melyet havonta egy alkalommal a Budapest Főváros Bartók Táncegyüttes táncosai vezettek a
Budapesti Művelődési Központban (XI., Bikás parknál, Etele út 55./A.)
Táncoktatók:
Budapest Főváros Bartók Táncegyüttes táncosai
Zenélt: az Erdőfű Zenekar.

Bővebben...

Kortárs verselő 2022 – eredményekA Magyar Költészet Napját ünnepelve, immár harmadik alkalommal rendeztük meg a Kortárs Verselő versmondó versenyt. Tavaly az online térben, idén már személyes jelenléttel megvalósítva. Felhívásunkra összesen 85 diák nevezett. A kellemes délutánon önfeledten elmélyülhetünk a kortárs versek csodálatosan sokszínű világában. A zsűri kiemelte a versmondók jó versválasztását, kihangsúlyozva, hogy a mai világunkban menyire fontos a versekből való táplálkozás, hiszen a versek olyan élményt nyújtanak, amely meghatározóak lehetnek egész életünkön keresztül, segítve eligazodni az érzelmek és a világ dolgaiban. Eredmények

Bővebben...

Pályaválasztási börze – 2022. október 20.Budapesten közel 300 középfokú intézmény várja a végzősök jelentkezését. A Pályaválasztási börze megrendezésével a Budapesti Művelődési Központ segítséget nyújtott, hogy a továbbtanuló diákok, ebben a nagy választékban megtalálják a számukra legmegfelelőbb iskolát. 
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (Bp. XI., Bikás parknál, Etele út 55./A.).
Bemutatkozó performanszok a YouTube csatornánkon! 
Fotós beszámolók » 

Bővebben...

� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760