Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Madarak és Fák Napja a BMK-banBudapesti Művelődési Központban (XI., Etele út 55./A.) 2016. május 11-én 10.00 órától került sor a Madarak és Fák Napja alkalmából szervezett filmvetítésre és kézműves foglalkozásra.


Bővebben...

Mikulás koncert a Budapesti VándorkórussalIngyenes Mikulás koncertre vártuk a gyerkőcöket Templomok zenéje címmel  a Budapesti Vándorkórussal 2014. december 6-án a Budapesti Művelődési Központba (XI., Etele út 55.).

Bővebben...

Vöröskereszt Elsősegélynyújtó VersenyA  Magyar Vöröskereszt felmenő rendszerű elsősegélynyújtó versenyének részeként immáron 46. éve megrendezésre került a Budapesti Elsősegélynyújtó Versenyének döntője. A Budapesti Elsősegélynyújtó Verseny 2017. május 19-én (péntek) zajlott 10.00 és 13.00 óra között Budapesten a Bikás Parkban, illetve a Budapesti Művelődési Központban (1119 Budapest, Etele út 55/A.).

Bővebben...

Diákra hangolva tehetségkutató versenyA Kulturális, Sport, Köznevelési, Egészségügyi és Szociálpolitikai Főosztály Köznevelési és Ifjúsági Osztálya az „Iskolakapun kívüli program” keretében tehetségkutató versenyt hirdetett, melynek döntőjére 2015. április 10-én került sor a Budapesti Művelődési Központban (XI., Etele út 55.).

A rendezvény fővédnöke Szalay-Bobrovniczky Alexandra humán főpolgármester-helyettes volt.

Bővebben...

TeÉrted Akadémia Pályaválasztási börze 2013.Fontos, egész életükre kiható döntés előtt állnak a fiatalok, amikor középiskolát választanak. A tájékozódásban, a szükséges információk elérésében segített a Budapesti Művelődési Központ október 15-i (10.00–17.00) ingyenes rendezvényével, melyen 33 budapesti középiskola (itt) mutatta be képzési kínálatát. A rendezvényen résztvevőknek lehetősége nyílt pályaorientációs tanácsadáson is részt venni, valamint szakmabemutatókon megismerni különböző mesterségeket, foglalkozásokat.
A választást megkönnyítendő iskolaismertető bemutatók és filmek.

Bővebben...

Zeneiskolák találkozója 2012.A Budapesti Művelődési Központ – hagyományaihoz híven advent első vasárnapján – 15. alkalommal rendezte meg a népzenét oktató zene- és művészeti iskolák találkozóját, melyről az Újbuda TV is beszámolt.

Bővebben...

16. Zeneiskolák találkozója a BMK-banBudapesti Művelődési Központ 2013. december 1-jén – advent első vasárnapján – 16. alkalommal rendezte meg a népzenét oktató zene- és művészeti iskolák találkozóját (Bp. XI., Etele út 55.).

 

Bővebben...

zsgyi a Buliba! – az Iszkiri Gyerekzenekar koncertjeUzsgyi a Buliba! – címmel 2016. április 10-én került sor az Iszkiri Gyerekzenekar koncertjére Budapesti Művelődési Központban (XI., Etele út 55/A.).

Bővebben...

Színes falu 2014. március 30-án a BMK-ban2014. március 30. vasárnap ismét megnyitotta kapuit a Színes falu, melyben A fecsegő Papagáj című iráni/perzsa mese bábjátékot és A kagylótündér című kínai mese bábjátékot tekinthették meg az érdeklődők, valamint kézműves foglalkozásokon vehettek részt autentikus játékmesterek vezetésével a Budapesti Művelődési Központban (Budapest XI., Etele út 55.).

Bővebben...

Aranyásók – előadássorozat az amerikai VadnyugatrólMilyen szerepet játszott ez a távoli és legendás vidék az Egyesült Államok gazdasági, társadalmi és politikai fejlődésében? Dr. Hahner Péter történész, „A vadnyugat” című könyv szerzője filmrészletekkel illusztrált előadássorozatára 2016. tavaszi évadában került sor.


Helyszín:
Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55/A.).

Bővebben...

Diákmunka börze a BMK-banDiákmunka börzére került sor 2014. április 29-én 20 standdal, ifjúsági irodákkal, tanácsadással, előadásokkal a Budapesti Művelődési Központban.

Letölthető plakátok – kiállítók »előadások »

Bővebben...

Rajzfilmünnep a BMK-banA Budapesti Művelődési Központban (XI., Etele út 55/A.) is színes programokkal vártuk 2016. október 29-én a gyerekeket és a felnőtteket ♦ délelőtt és kora délután találkozhattak Bogyóval és Babócával, Vízipókkal és Keresztes barátjával, a nagy Ho-ho-horgásszal és Pop-pommal.  Összeállítás magyar animációs fesztiválok és kortárs magyar animációs műhelyek filmjeiből17.00–18.00: Kerekasztal beszélgetés kortárs magyar animációs filmek szerepéről, lehetőségéről a filmművészetben és a digitalizáció hatásairól. Tekintse meg a Beharangozót ♦ a Hoppi mesék intróját ♦ a Primanima bevezetőjét. A vetítések pontos ütemezése itt  olvasható.

Bővebben...

▼ Lakossági tartalom ▼

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760