Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English
Minitipp Táborsátor 2010 a MÜPA előtt  Szerencsére május 30-án vasárnap a gyereknapon az időjárás kegyeibe fogadott bennünket, mert ismét felvertük a MiniTipp TáborSátrát: idén is vártuk az érdeklődő szülőket, gyerekeket a MiniTipp honlapunk táborkínáló rendezvényén.
Igyekeztünk bemutatni táborszervezőink kínálatát, színes programok kíséretében. Prospektusok, szórólapok, plakátok kavalkádja mellett szülők és gyerekek lelkesen töltögettek kérdőíveket a türelemjáték elnyerésének reményében. S bizony sokszor nem a gyerekek, hanem a szülők választottak a jutalmul kapott játékok közül.   
 HUMUSZ játszó  A Bagolyvár Birodalom képviselői sportversenyeket tartottak és gólyalábakon járatták az érdeklődőket, és bizony akadt, akit söprűre is ültettek. Közben ízelítőt nyújtottak kalandos nyári táboraikból is.
A HuMuSz kreatív foglalkozásokon, kiadványokkal és bemutatóval hozta közelebb az érdeklődőkhöz a környezettudatos élet misztikusnak tűnő fogalmát. Hatalmas asztalokon lehetett játék közben tanulni arról, mit tehetünk mi azért a Földért, amelyen élünk.
 Gyereknap a Minitippel  A Kreatív Angol játszóházában kézműves foglalkozást és arcfestést tartottak és megismerhettük napközis szolgáltatásait.
A gyerekek sorban álltak azért, hogy rövid időre oroszlánná vagy kisördöggé változhassanak, s nagy örömmel ijesztgettek minket.
 Sakkjátszma 2010  A Sakkovi  kicsiknek és nagyobbaknak kínálta sakk- és társasjáték programját, nyári foglalkozásairól pedig bebizonyította, hogy az "agymunka" játékos is lehet! A sakktáblák bizony mindig foglaltak voltak, a társasjátékra nem kellett unszolni sem a nagyobb, sem a kisebb csemetéket. A rendezvényen készült fotókon a több száz érdeklődő mellett felbukkannak a festett arcok, a kihalászott műanyag üvegek, a sakktáblák erdeje, a kicsik mosolya.


Az idő késő délutánig kegyes volt hozzánk, aztán ránk szakadt az ég és csak esett és esett...
Még szerencse, hogy addigra mind elfogytak a játékok, az állatfigurák, a kisautók, így legalább aki hazaszaladt, nem üres kézzel tetteSmile.

blogTábori tanácsokat továbbra is 
Táborguru blogunkon olvashatnak>>>
twitterKövessenek bennünket a Twitteren is>>>

Képek az idei gyermeknapi Táborsátorról>>>  
Képek a 2009. évi gyermeknapi TáborSátorról>>>

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760