Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Pető Judit - ÁLARC NÉLKÜL Autizmussal, - Asperger - szindrómával élő fiatalok jelene és jövője című könyvének bemutatójaSzeretettel vártuk az érintetteket és érdeklődőket Pető Judit - ÁLARC NÉLKÜL Autizmussal, Asperger-szindrómával élő fiatalok jelene és jövője című könyvének bemutatójára és az azt követő beszélgetésre 2016. október 27. ♦ csütörtök ♦ 18.00 órától a Budapesti Művelődési Központban (XI., Etele út 55/A).

"Pető Judit könyve amellett, hogy szemléletet ad, hasznos információkkal utat mutat, lehetőségeket tár fel. Sorain átsugárzik mélységes tisztelete az ember iránt. Minden egyes bemutatott sors közelebb visz ahhoz a „szövetségesi” magatartáshoz, amiről  így ír: „ A szövetséges tudja, hogy értékes vagy és jó veled lenni, fontos vagy, mert a legnagyobb értéket adod: önmagad.” Ajánlom a könyvet minden bátor szívű, segíteni szándékozó embernek."
Vadasné Tóth Mária az AURA Autistákat Támogató Közhasznú Egyesület elnöke.

"Bölcsesség, és változatos eseti példák gygyűjtemény ez a könyv. Az autizmussal él fiatal felnőttek és szüleik zárt és érzékeny viszonyához határozottan és együtt érző módon nyúl hozzá Judit, hogy kibillentse őket az egymást tartó mozdulatlanságból. Ajánlom a könyvet mindazoknak, akik e zajos területen egyszer, friss és
józan útmutatást szeretnének kapni.”
Petró Tamás a Neurodiversitas Alapítvány elnöke

"Köszönöm az Alkotónak, hogy a könyv tartalma segíti az életem."
Ságodi Mária, olvasó

"Amikor megjelent a mozikban az Esőember cím film, még alig tudtunk valamit az autizmusról. Azóta már érzékenyebben figyelünk a jelenségre. Pet Judit közérthető szakszerűséggel írja le ennek az állapotnak a sokféleségét, és figyelmeztet arra a veszélyre, hogy a gyermekkorban elhanyagolt autizmus, Asperger - szindróma felnőtt korban sorstragédiához vezethet. Ennek megelőzése a szerző célja."
Dunay Csilla újságíró

A kiadvány itt érhető el

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760