Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Lim–Lom MeseLim-Lom Mese címmel zenés bábjátékot adott elő a Mesebatyu Társulat 2017. október 5-én a  Budapesti Művelődési Központban (XI., Etele út 55/A.).A környezetóvó bábos előadás az óvodás korosztály számára. Mesékbe ágyazva beszélgetünk a gyerekekkel a szelektív hulladékgyűjtés fontosságáról, tisztázzuk és megmagyarázzuk a hozzá kapcsolódó fogalmak jelentését és jelentőségét. Az előadás rendkívül interaktív, élő zenés, tanító, kedves közös játék 45–50 percben.

A Lim-Lom Mese az Erdőben játszódik, amely az emberek a gondatlan viselkedése miatt, már nem olyan tiszta, mint régen…
Itt találkozunk a főhősökkel: Papír Robival, Szatyor Arankával, Pityóka Pállal, Bádog Andorral (a hulladékból készült marionette jellegű bábokkal), akik a Természet körforgásába szeretnének visszatalálni. A gyerekek segítségét kérjük, miközben együtt énekelünk, szelektálva játszunk.
Minden anyagfajta után felcsendül saját szerzeményünk: a Kukaszín Dal, és az Újrahasznos Dal, mely által könnyen, játékosan megtanulhatóak a szelektív kukák színei és használatának szabályai.

Belépőjegy: 1000 Ft/fő (a helyszínen készpénzes fizetéssel vásárolható).

Információ: Marsi László, 371-2873, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. .

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG
1119 Budapest, Etele út 55/A.
GPS koordináták: 
N47.464206, E19.03141

Intézményünk tömegközlekedéssel megközelíthető:
  az M4-es metróval (akadálymentes), 7103107,  114213214-es autóbusszal, Bikás park (előzőleg Kelenföld városközpont) megállónál kell leszállni. Minden buszjáratnak közlekedik alacsonypadlós változata is, melyet a menetrendekben aláhúzással
 jelölnek.


Közművelődési Minőség Díj 2012
Közművelődési Minőség Díj 2012

 

 

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760