Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

 „A Napút Festője”– Csontváry 100 – Ludmann Mihály előadásaA 2019-ben is csatlakozott intézményünk a Múzeumok Éjszakája programsorozathoz és a „A Napút Festője”– Csontváry 100 címmel Ludmann Mihály vetítettképes előadásával emlékeztünk meg Csontváry Kosztka Tivadar festőművész halálának 100. évfordulójáról  Budapesti Művelődési Központban (Bp. XI., Etele út 55/A.).


Bővebben...

Meghívó a 34. Vizuális Művészeti Hónap fotópályázat nyertesei kiállításáraA 2018. évi 34. Vizuális Művészeti Hónap fotópályázat nyertes alkotói kiállítására 2019. február 7–26-ig került sor a BMK Galériában a Budapesti Művelődési Központban (Budapest XI., Etele út 55.).
A kiállítás záróeseményén », február 26-án 18.00 órától a kiállítók bemutatkoztak, és meséltek egy-egy kiválasztott művük születésének körülményeiről.

Bővebben...

Múzeumok éjszakája 2019 Intézményünk 2019-ben is csatlakozott a Múzeumok Éjszakája programsorozathoz. Ez alkalommal ♦ „A Napút Festője”– Csontváry 100 címmel Ludmann Mihály előadását ♦ A „csipkézés” alapjairól – gyors csipkefülbevaló készítés kreatív foglalkozást és Hemmert Anita vert- és varrott-csipkéi – villámkiállítást » látogathatták 2019. június 22-én szombaton 17.00–20.00 óráig a Budapesti Művelődési Központban (XI., Etele út 55/A.).

Bővebben...

TAJTÉKOS ÉG – Radnóti Miklós verseiA a Budapesti Versklub – Előadóestek visszajátszással sorozatában került sor június 6-án TAJTÉKOS ÉG címmel Radnóti Miklós verseiből rendezett irodalmi estre a Budapesti Művelődési Központ Művész klubjában (Bp. XI., Etele út 55./A.).
Előadták: Strich Lászlóné Fűri Rajmund

Bővebben...

Barangolás Magyarországon – az EZÜSTNET Egyesülettel fotókiállításaA „Barangolás Magyarországon az EZÜSTNET Egyesülettel” című fotókiállításra 2019. március 7–28-ig került sor a BMK Galériában a Budapesti Művelődési Központban (XI., Etele út 55./A.).

Bővebben...

„Tedd ki a pontot!” XXII. Nemzetközi Legényesverseny és „Fordulj egyet előttem!” III. Nemzetközi Párostánc versenyIdén már 22. alkalommal hirdeti meg a Budapest Főváros Bartók Táncegyüttes a „Tedd ki a pontot!” XXII. Nemzetközi Legényesversenyt és harmadjára az „ifjabb” „Fordulj egyet előttem!” III. Nemzetközi Párostánc versenytHelyszín: Budapesti Művelődési Központ  (XI., Etele út 55/A.).   Részletek »

Bővebben...

A BMK Galéria tavaszi évadának kiállításaiA BMK tisztelettel meghívja Önt és kedves barátait BMK Galéria tavaszi évadának kiállításaira.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (Budapest XI., Etele út 55.) I. emelet.
A galéria kiállításai akadálymentesen megközelíthetők.

 

Bővebben...

Budai Fotóklub estjeiA fényképezés iránt érdeklődők 2019-ban is csatlakozhattak a több mint hatvan éve működő klubhoz. A klubnapokon a tagoknak és az érdeklődőknek gyakorlati bemutatók megtekintésére és konzultációra is lehetőségük nyílt.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A.).

Bővebben...

Erdős Attila „Tokiói pillanatok” c. fotókiállítása a BMK GalériábanErdős Attila „Tokiói pillanatok” című vetítettképes előadására 2019. május 16-án került sor a  Budapesti Művelődési Központban (Bp. XI., Etele út 55./A.).
Kapcsolódó kiállításunk a BMK Galériában május 30-áig az intézmény nyitvatartási idejében ingyenesen megtekinthető.
A galéria kiállításai akadálymentesen megközelíthetők.

Bővebben...

A „csipkézés” alapjairól c. gyors csipkefülbevaló készítés kreatív foglalkozás Intézményünk 2019-ben is csatlakozott a Múzeumok Éjszakája programsorozathoz, melynek keretében került sor A „csipkézés” alapjairól c. gyors csipkefülbevaló készítés kreatív foglalkozásra a Budapesti Művelődési Központban (XI., Etele út 55/A.).

Bővebben...

Erdős Attila „Tokiói pillanatok” c. fotókiállítása a BMK Galériában Erdős Attila „Tokiói pillanatok” című vetítettképes előadására 2019. május 16-án került sor a hozzá kapcsolódó fotókiállítást 2019. május 9–30-ig tekinthették meg az érdeklődők a BMK Galériában Helyszín: Budapesti Művelődési Központban (XI., Etele út 55./A.).  

Bővebben...

Ócska keringő – Előadóestek visszajátszással a Budapesti VersklubbalA Budapesti Versklub – Előadóestek visszajátszással sorozatának „Ócska keringő” c. előadására 2019. május 9-én került sor a  Budapesti Művelődési Központvban (XI., Etele út 55./A.). Lutter Imre telt házas  versszínházi estje a születés, a szerelem, a felnőtté válás, a hit, a haza és az elmúlás tematikáját táncolta végig, sajátos dramaturgia mentén.

Bővebben...

▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760