Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

„A természet csodái: ősz–tél” az EZÜSTNET Egyesület fotókiállítása 2022Az EZÜSTNET Egyesület „A természet csodái: ősz–tél” című fotókiállítására 2022. szeptember 8–30-ig került sor a BMK Tükör Galériában a Budapesti Művelődési Központban (Bp. XI., Bikás parknál, Etele út 55./A.) A helyszín akadálymentesen megközelíthető.

Kiállítók: „A természet csodái: ősz–tél” az EZÜSTNET Egyesület fotókiállítása 2022

 • Áment Zsóka,
 • Delényi Éva,
 • Éles Józsefné, Marika
 • Galyó Angéla,
 • Galyó János,
 • Győrfyné Buzási Anna
 • Iványi Györgyné, Zsuzsa,
 • Juhász Istvánné, Zsuzsa
 • Makszin Mátyásné, Márta
 • Marton Gézáné,  Lici
 • Szentirmay Enikő,
 • Tóth Ágnes,
 • Takács Márta,
 • Tóth Ágnes

Sikeresen lezárult tavasszal az EZÜSTNET Egyesület a 2021–2022. évekre meghirdetett kétfordulós fotópályázat II. fordulója is: „A természet csodái – ősz–tél” címmel.

Ismét több mint 100 fotót küldtek be február végig tagjaink, majd az Ezüstnet tagokból álló “zsűri” online formában megtekintve válogatta ki szavazással az általuk legjobbnak, legtetszetősebbnek ítélt alkotásokat. A 7 tagú csapat – a fotók készítőinek ismerete nélkül rangsorolta a gyönyörű képeket (természetesen a saját fotóikat nem minősítve). A rangsort ismét néhány tized - század átlagpontszám különbség alakította ki.

A legszebb 50 alkotás már kinyomtatva, előhívva várta a nyilvánosan megtekinthető kiállítást, amelyet technikai akadályok miatt őszre kellett halasztani. Addig is az egyesület honlapján elérhetővé tettük ezeket a képeket a nyilvánosan elérhető www.ezustnet.hu / Egyesületi képek és prezentáció / „Képek” rovatban a 2022. évi képek között. Minden pályázónak – a sorrendtől függetlenül – legalább 1 képét bemutatjuk.

A kiállítás a BMK „Tükör galériájában” kerül megnyitásra 2022. szeptember 8-án, 15 órakor, és előreláthatóan szeptember 30-ig lesz megtekinthető.A szavazás eredményeképpen ekkor kerülnek átadásra a kiállítóknak az emléklapok és a szerény jutalmak az 1-3 helyezetteknek.

Az 1. helyezett képek és alkotóik, megosztva (azonos átlagpontszámmal 9,33):

 • Dunapart Zebegénynél – Galyó János
 • Didergő krókuszok – Takács Márta

2. helyezett kép (9,29 átlagpontszámmal): Szalajka varázslata – Tóth Ágnes

3. helyezett kép (9,17 átlagpontszámmal): Budai Arborétum – Iványi Györgyné Zsuzsa

Gratulálunk minden pályázónak, a beküldött nagyszerű, ötletes képekért, és további sikeres fotózásra és a következő kiírt pályázaton részvételre hívunk fel minden tagunkat!

A „Magyar tájak” címmel meghirdetett pályázat beküldési határideje: 2022. október 15.
A Szervezők Galyó Angéla e-mail címére Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. várják az újabb alkotásokat, a pályázati feltételek az Egyesület honlapján olvashatóak!

A kiállítást a Budapesti Művelődési Központ mellett a Nemzeti Együttműködési Alap támogatja.

További információ: Sarnyai Rita, +36 1 371 2770, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ;

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

A Budapesti Művelődési Központ által szervezett számos programon a részvétel ingyenes. A rendezvény résztvevői a megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy a rendezvényen fotó-/videofelvétel készül, amelyet az intézmény honlapján vagy Facebook oldalán közzé tehet. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG
1119 Budapest, Etele út 55/a.
GPS koordináták:
N47.464206, E19.03141
Intézményünk tömegközlekedéssel megközelíthető:  az M4-es metróval (akadálymentes), az 1-es villamossal, a 7, 103, 107, 114, 213, 214-es autóbusszal, Bikás park (előzőleg Kelenföld városközpont) megállónál kell leszállni. Minden buszjáratnak közlekedik alacsonypadlós változata is, melyet a menetrendekben aláhúzással jelölnek.

Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: BMK Facebook oldal
Szeresse Ön is elkapott pillanatképeinket: BMK az Instán
Kövesse szösszeneteinket a Twitteren!
Látogasson el Youtube oldalunkra is: BMK Youtube csatorna
Lapozzon bele kiadványainkba: a BMK kiadványai az Issuun.

Közművelődési Minőség Díj 2012Közművelődési Minőség Díj 2012

Share
� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760