Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Timeline - Kiállítás és szakmai fórumA BMK Galéria Villámkiállítások-sorozatában ezúttal a vajdasági Streamlet Művészeti Egyesület mutatkozott be november 22-ig a Timeline című projektjével a Budapesti Művelődési Központban (Bp. XI., Bikás park mellett, Etele út 55./A) a BMK Galériában.


Az egyesület bemutatja működését, aktuális projektjeit, eddigi munkásságát időrendi sorrendben, emellett a közönség részvételével járja körbe a Vajdasági magyar összművészeti csoportok helyzete és lehetőségei-témakört, amely a szakmai fórum témája.

Streamlet Art Association:
Az egyesület 2017-ben alakult Magyarkanizsán, Szerbiában, Kiss Anikó színész, koreográfus, rendező vezetésével. Nevéből eredően ("Streamlet", jelentése: csermely, ér, patak) fiatal művészek elindulását, kiforrását támogatja. Egyik fő küldetése az interakció megteremtése a kortárs művészet és az utca embere között.
Tagjai performanszokat, mozgásművészeti workshopokat, kiállításokat szerveznek, hétköznapi helyszíneken képzőművészeti installációkat hoznak létre, és számos rezidencia programban is részt vesznek.
Az egyesület nem állandó tagsággal működik, folyamatosan csatlakoznak hozzá elsősorban képző-és táncművészek is.
Együttműködőik között szerepel az L1 Dance Fest, Ladjánszki Márta táncművész, a Közép-Európa Táncszínház, és a Bakelit Multi Art Center is.

További információ: Sarnyai Rita

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

A Budapesti Művelődési Központ által szervezett számos programon a részvétel ingyenes. A rendezvény résztvevői a megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy a rendezvényen fotó-/videofelvétel készül, amelyet az intézmény honlapján vagy Facebook oldalán közzé tehet. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG
1119 Budapest, Etele út 55/a.
GPS koordináták:
N47.464206, E19.03141
Intézményünk tömegközlekedéssel megközelíthető:  az M4-es metróval (akadálymentes), az 1-es villamossal, a 7, 103, 107, 114, 213, 214-es autóbusszal, Bikás park (előzőleg Kelenföld városközpont) megállónál kell leszállni. Minden buszjáratnak közlekedik alacsonypadlós változata is, melyet a menetrendekben aláhúzással jelölnek.

Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: BMK Facebook oldal
Szeresse Ön is elkapott pillanatképeinket: BMK az Instán
Kövesse szösszeneteinket a Twitteren!
Látogasson el Youtube oldalunkra is: BMK Youtube csatorna
Lapozzon bele kiadványainkba: a BMK kiadványai az Issuun.

Közművelődési Minőség Díj 2012Közművelődési Minőség Díj 2012

 

Share
� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760