Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Czóbel Béla XI. kerületi rajzverseny eredményhirdetéssel egybekötött kiállítása A Budapesti Művelődési Központban került sor a Czóbel Béla XI. kerületi rajzverseny eredményhirdetéssel egybekötött kiállítására.
A tárlatot 2011. március 8–20-áig tekinthették meg az érdeklődők az intézmény nyitvatartási idejében.

A kiállítást Szalay József művésztanár, az MROE (Magyar Rajztanárok Országos Egyesülete) elnöke nyitotta meg.A Tondó Rajziskola hagyományteremtő szándékkal rajzversenyt rendezett a kerületi középiskolai hallgatók, illetve a kerületi felsőoktatási intézmények hallgatói körében.
A rajzverseny célja Czóbel Béla emlékének megőrzése a kerületi diákság körében, valamint a versenyzők rajztudásának felmérése és értékelése, a fiatal tehetségek támogatása volt.
A 4 tagú szakmai zsűri különféle szempontok figyelembevételével pontozta az egyes munkákat, melyek alapján kialakult a díjazottak névsora.
A rajzverseny eredményhirdetésére a legjobb munkákból készült kiállítás megnyitóján kerül sor 2011 március 8-án, este 6 órakor a Budapesti Művészeti Központban. Ekkor került sor a díjak átadására is.

Információ:  Vadócz Zsuzsa, 371-2783.

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760