Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Zelkó Csilla: Időutazás - Etiópia fotókiállítás a BMK-banA Budapesti Művelődési Központban rendezte meg ZELKÓ CSILLA  – a 2010. évi XXVI. Vizuális Művészeti Hónap fotópályázat első helyezettje – IDŐUTAZÁS – ETIÓPIA című fotókiállítását a BMK Galériában.

A tárlatot 2011. április 27-étől május 10-ig tekinthették meg az érdeklődők.

A kiállítást ZSITVA TIBOR fotóművész nyitotta meg.  

ZELKÓ CSILLA
A Közgazdaságtudományi Egyetemen végeztem, az MKB Bankban középvezető vagyok pénz- és tőkepiaci területen. Négy éve kezdtem el fotózni, azon belül több témakör is érdekel: természet, utazás, portré, akt, színház és tánc. Több fotópályázaton eredményesen vettem részt, képeimet több kiállításra és kiadványba beválogatták. Legnagyobb eredményem a Vizuális Művészeti Hónap fotópályázatán 2010-ben elért első helyezés.

Tagja vagyok a Teátrumfotó Alkotóközösségnek és a Budapesti Művelődési Központ Reflex Fotóklubjának.

A színház és tánc egyetemista korom óta nagy szerelmem, így nagy örömömre szolgált, amikor ezt a két hobbit sikerült ötvöznöm.
A színházi fotóimon elsősorban az emberi érzéseket, a színészek által megjelenített emberi viszonyokat szeretném bemutatni.
A táncfotózásban a mozgás ábrázolása, a mozgásművészet által közvetített érzések, gondolatok fotókon történő leképezése, valamint az emberi test szépségének megmutatása a legérdekesebb számomra.
 
Legkedvesebb témám ma már az ember. Azt vallom, hogy ember jelenléte teszi érdekesebbé, élővé mind az épületeket, mind a városokat. Szeretném minél mélyebben ábrázolni az embert a környezetében, majd a közeli portrékon keresztül a teljes sorsokat, személyiséget. Egy emberi arcban, emberi szemben benne van az egész világ lenyomata.

BMK Galéria honlapja
2010. évi kiállításainkról itt olvashat>>>
A kiállításokról fotókat itt tekinthet meg>>>

Információ:  Vadócz Zsuzsa, 371-2783.

A program támogatója:

Namzeti Kulturális Alap

 


 

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760