Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

„Álmok és ékszerek” – kiállítás a BMK GalériábanA Budapesti Művelődési Központban került sor április 6–13-ig a KORTÁRSaság – villámkiállítások sorozat „Álmok és ékszerek” című kiállítására a BMK Galériában a Budapesti Művelődési Központban (XI., Etele út 55/A.).

Álmok és ékszerek

A kiállítást megnyitotta: Boglári-Soponyai Andrea.

Az alkotók:

Boglári-Soponyai Andrea  Boglári-Soponyai Andrea - Bandrea's Beads

Szellemi munkám után a szabadidőmet szeretem aktív tevékenységgel tölteni. Nagyon szeretek túrázni, olvasni, motorozni, de kikapcsolódást jelent az is, ha alkothatok. 2007 óta készítek ékszereket. Az ékszereimben, mint az életem más területén is, törekszem a harmóniára, tökéletességre. Szeretem a modern, finom ékszereket, a változatos technikákat, színeket. Külföldi és hazai tervezők mintái alapján dolgozom, hozzáadva a saját színvilágomat, ízlésemet, ötleteimet és néha apró változtatásokat. Minőségi gyöngyöket használok: Swarovski kristály, cseh csiszolt, ásványok, japán gyöngyök. Minden munkámban fontos az ízlésesség, a minőség, a precízség. Örülök, mikor különleges kérésekkel keresnek meg, mert az jelenti az igazi kihívást, legyen az hétköznapi, alkalmi, menyasszonyi ékszer. Fantasztikus érzés egy kupacnyi gyöngyből hordható ékszert fűzni, s azzal valóra váltani az elképzeléseket. Sok idő, rengeteg türelem, kitartás kell hozzá, utána pedig minden egyes darab olyan, mintha a gyermekem volna.

Elérhetőség:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Facebook

Makra Gabriella Makra Gabriella (Ma-Ga Ékszer)

Makra Gabriella vagyok, Budapesten élek. Az első generációs gyöngyfűzők közé tartozom. 2005 óta készítek ékszereket, mind aprólékos mind egyszerűbb és letisztultabb stílusban. Az ékszerkészítés több területén kipróbáltam magam, a sujtásban és gyöngyhímzésben is de a legnagyobb szerelem a klasszikus gyöngyfűzés és a kumihimo (japán zsinórfonás), ebben tudok igazán kiteljesedni. Szívesen kalandozom újabb területekre, az utóbbi időben örömmel készítek bőrből készült ékszereket is, és folyamatosan keresem az újabb alapanyagokat, amit felhasználva egy újabb különleges darabot tudok alkotni. Legújabban esküvői ékszerekkel bővült a palettám. Kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozom, legyen az bármilyen típusú ékszer. Minden darabban lelkem egy része is jelen van, és ez semmivel össze nem hasonlítható érzés… Számomra az alkotás jelenti a feltöltődést, kikapcsolódást, olyankor megszűnik körülöttem a világ.

Elérhetőség:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Facebook

Információ: Sarnyai Rita
Telefon: 371-2770; E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. .

Az I. emeleti BMK Galéria akadálymentesen látogatható.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG
1119 Budapest, Etele út 55/a.
GPS koordináták: 
N47.464206, E19.03141

Intézményünk tömegközlekedéssel 
megközelíthető:  az M4-es metróval, 7103107114213214-es autóbusszal, Bikás park megállónál kell leszállni. 
Minden buszjáratnak közlekedik alacsonypadlós változata is, melyet a menetrendekben aláhúzással jelölnek.

Közművelődési Minőség Díj 2012Közművelődési Minőség Díj 2012

 

 

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760