Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

A „csipkézés” alapjairól c. gyors csipkefülbevaló készítés kreatív foglalkozás Intézményünk 2019-ben is csatlakozott a Múzeumok Éjszakája programsorozathoz, melynek keretében került sor A „csipkézés” alapjairól c. gyors csipkefülbevaló készítés kreatív foglalkozásra a Budapesti Művelődési Központban (XI., Etele út 55/A.).

Kreatív foglalkozásunkon „gyors” csipkefülbevalót készíthetnek az érdeklődők. Kétféle csipketechnikával, a csipkevarrással és a csipkeveréssel találkozhatnak az érdeklődők.

Eközben megismerkedhetnek Csipkekörünk » képzéseinek tematikájával, melyek a tervezéstől a megvalósításig elvezetik a jelentkezőket.

A technikák elsajátításával bárki készíthet varrott és vert csipkét ruhájára betétként vagy szélére, kiegészítőket, maga és környezete örömére, otthona díszítésére.

  Információ és részletek: Hemmert Anita, 3712760, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ,

Kapcsolódó kiállításunk: Hemmert Anita vert- és varrott-csipkéi
Meghívjuk Önt és kedves Barátait Hemmert Anita okleveles csipkekészítő  vert- és varrott-csipkéinek kiállítására a Budapesti Művelődési Központba (Bp. XI., Etele út 55.).
Látogatóink megtekinthetik Csipkekörünk vezetőjének vert- és varrott-csipkéit. A kiállított darabok – ruhabetétek, szegélyek, kiegészítők, palóc vizitke – varrott- és vert-csipkéből készültek.
Emellett a csipkekészítés miniatűr eszközei is láthatók.

Megtekinthető 2019. június 22-én az intézmény nyitvatartási idejében.

Bővebb információ kérhető: Hemmert Anita, 3712760, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Múzeumok éjszakája karszalagok kaphatók:  munkanapokon az intézmény nyitvatartási idejében ♦ 9.00–19.00 óráig az Információs szolgálatnál.

Jelenleg csak készpénzt áll módunkban elfogadni.

  1. gyerek (citromsárga): 800 Ft
  2. felnőtt (narancssárga): 1900 Ft.

A jegymester oldalán keresztül online megvásárolható újdonság 2019-ben a 10 000 Ft-os Támogatói jegy! 

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

A Budapesti Művelődési Központ által szervezett programon a részvétel ingyenes. A rendezvény résztvevői a megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy a rendezvényen fotó-/videofelvétel készül, amelyet az intézmény honlapján vagy Facebook oldalán közzé tehet. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

A BMK MEGKÖZELÍTHETŐSÉGE
1119 Budapest, Etele út 55/A.
GPS koordináták: N47.464206, E19.03141

Intézményünk tömegközlekedéssel megközelíthető:  az M4-es metróval, 7, 103, 107, 114, 213, 214-es autóbusszal, Bikás park megállónál kell leszállni.
Minden buszjáratnak közlekedik alacsonypadlós változata is, melyet a menetrendekben aláhúzással jelölnek.

Közművelődési Minőség Díj 2012 Közművelődési Minőség Díj 2012

 

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760