Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Kitekintések II. – nemzetközi szakmai konferenciaA Budapesti Művelődési Központ a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával nemzetközi konferenciát szervezett 2021. augusztus 19-éna lengyel–magyar kulturális kapcsolatok fejlesztése érdekében. A konferencia célja, hogy a budapesti közművelődési intézmények sikeres nemzetközi kapcsolatépítési folyamatokat, valamint nemzetközi pályázati forrásokkal kapcsolatos tapasztalatokat ismerhessenek meg.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (Budapest XI. Bikás-park, Etele út 55/A.) ♦ Művész terem
♦ FOR ENGLISH PLEASE SCROLL DOWN! »

Bővebben...

Kultúrák találkozása kiállítás a BMK-banA Budapesti Művelődési Központban került sor 2018. március 8–14-éig a Kultúrák találkozása tárlatra: Nemzetközi installációs kiállítást és Jahan Matboo keramikus művész alkotásait tekinthették meg az érdeklődők.
A kiállításmegnyitó a Facebookon »

Bővebben...

Szlovák és magyar kulturális szakemberek csereprogramja: Vizuális Média Alkotótábor – Párkány Szlovák és magyar kulturális szakemberek csereprogramja – Vizuális Média Alkotótábor (Párkány): a Párkányi Művelődési Központ és a Danubius mozi az idén először filmes táborral készült, melyen a Budapesti Művelődési Központ munkatársai is részt vettek. Beszámoló nemsokára.
Időpont: 2021. július 19–23. 
Helyszín: Danubius mozi, Párkányi Művelődési Központ, Barta Gyula Galéria

Bővebben...

Angliai kalandozások a BMK-banANGLIAI KALANDOZÁSOK a BMK-ban – INGYENES NYELVGYAKORLÁS-ra nyílt lehetőség 2010 őszén!

Tolmácsolt előadások
az Egyesült Királyságról, lancasteri önkéntesek segítségével.

Letölthető dokumentum PDFA rendezvény plakátja innen tölthető le>>>

Bővebben...

Maksym Ostrowski, lengyel festőművész – Chisinau falfestmények Maksym Ostrowski, lengyel festőművész „Chisinau falfestmények című kiállítására február 28. ♦ péntek ♦ 9.00–19.00 óra között került sor a földszinti Tükör Galériában a Budapesti Művelődési Központban (XI., Etele út 55/A.).. A finisszázs izgalmas beszélgetésekkel február 28. ♦ péntek ♦ 16.00 órától zajlott. A kiállításra 180 grafika és 180 festmény készült, melyek jótékony célt szolgáltak.

Bővebben...

Önkéntesség 50 év felett2013. június 25-én került sor Önkéntesség 50 év felett címmel uniós projektzáró rendezvényünkre a Budapesti Művelődési Központban. A németországi izgalmas és mozgalmas időszakról tartottak képekkel illusztrált beszámolót magyar önkénteseink.

Bővebben...

Tovább folytatja kulturális együttműködését Budapest és PárkányMég egy évig fenntartja együttműködését a Budapesti Művelődési Központ és a Párkányi Városi Művelődési Központ. A két intézmény az elmúlt nyolc hónapban át segítette egymás kulturális munkáját és osztotta meg tapasztalatait. Az Élő városok-formálódó közösségek című Interreg V-A Szlovákia-Magyarország Együttműködési Program segítségével a két fél számos projektet valósított meg közösen, többek közt a Fürdővárosok konferenciáját és a Szlovák-Magyar Folk Fesztivált. A program lezárult, de a két fél a következő egy esztendőben is támogatja egymást.

Bővebben...

Németország2012. október 4–18. között csütörtökönként 17.00–19.00 óráig, ingyenes nyelvgyakorlásis lehetőséget biztosítottunk kávéházi hangulatban. Tolmácsolt beszélgetésekre került sor Németországról, a bajor vidékről, német önkéntesek segítségével.Bővebben...

Konferencia a Visegrádi Négyek közötti kulturális kapcsolatok fejlesztéséről „Zenén innen – Zenén túl” szakmai rendezvényre került sor 2019. november 7-én Budapesti Művelődési Központban (XI., Etele út 55/A.). A FokFest Kulturális Egyesület nemzetközi betekintést nyújtott a visegrádi országok (Magyarország, Szlovákia, Csehország, Lengyelország) közösségi tereinek, fesztiváljainak szervezésébe, megvalósításába.

Bővebben...

SLICA Budapesti Művelődési Központban került sor az Európai Unió által támogatott „Fenntartható tanulás a közösségben” című projektjének zárórendezvényére  2010. január 20-án.

A projekt az egyre idősödő társadalmak kérdéseit és az aktív időskor elősegítését állította előtérbe. 

A projekt célja az volt, hogy új, gyakorlatias módszereket dolgozzon ki az idősek tudásának és tapasztalatainak áttekintésére, valamint feltérképezze a lehetőségeiket a tanulásban és a közösségi szerepvállalás terén.

A találkozó célja a projekt ismertetése és a hat ország együttműködésével létrejött eredmények bemutatása, valamint a jövőbeni terveinek felvázolása  volt.  

Bővebben...

kult talalk_feszt_BMK1A Kultúrák Találkozása Fesztiválon 2018. március 8–10. között színes programok kavalkádja várta az érdeklődőket kiállítások beszélgetés filmes alkotókkal és filmvetítések családi nap gasztonómiai kóstoló koncertek a Budapesti Művelődési Központban (XI., Etele út 55./A.) és a Kalunbában.

 Ízelítő a fesztiválról a Facebookon » a koncertekről »

Bővebben...

Môžete si pozrieť prednáškyKultúrne stredisko Budapešť a Mestské kultúrne stredisko Štúrovo 25. februára 2021 organizovali  konferenciu pod názvom Rozvoj slovensko-maďarských kultúrnych vzťahov v rámci projektu Živé mestá, vznikajúce sa komunity. Projekt je podporovaný   z Fondu malých projektov pre spoluprácu INTERREG VA Slovensko-Maďarsko.
Celú konferenciu je možné sledovať na kanáli Youtube v Budapeštianskeho  kultúrneho centra ♦ Video »
Vštky prezentácie budú v maďarčine.

Bővebben...

� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760