Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

 Timeline – Szakmai fórum és kiállításmegnyitóA BMK Galéria Villámkiállítások-sorozatában bemutatkozott vajdasági Streamlet Művészeti Egyesület egy kiállítás és a kapcsolódó szakmai fórumbeszélgetésen. A fórumon az egyesület Timeline című projektjével ismerkedhettek meg 2022. november 15. ♦ kedd ♦ 18.00 órától a Budapesti Művelődési Központban (Bp. XI., Bikás park mellett, Etele út 55./A) ♦ I. emelet ♦ BMK Galéria.  A kiállítás november 22-ig tekinthető meg az intézmény nyitvatartási idejében.

Az egyesület bemutatja működését, aktuális projektjeit, eddigi munkásságát időrendi sorrendben, emellett a közönség részvételével járja körbe a Vajdasági magyar összművészeti csoportok helyzete és lehetőségei-témakört, amely a szakmai fórum témája.

Streamlet Art Association:
Az egyesület 2017-ben alakult Magyarkanizsán, Szerbiában, Kiss Anikó színész, koreográfus, rendező vezetésével. Nevéből eredően ("Streamlet", jelentése: csermely, ér, patak) fiatal művészek elindulását, kiforrását támogatja. Egyik fő küldetése az interakció megteremtése a kortárs művészet és az utca embere között.
Tagjai performanszokat, mozgásművészeti workshopokat, kiállításokat szerveznek, hétköznapi helyszíneken képzőművészeti installációkat hoznak létre, és számos rezidencia programban is részt vesznek.
Az egyesület nem állandó tagsággal működik, folyamatosan csatlakoznak hozzá elsősorban képző-és táncművészek is.
Együttműködőik között szerepel az L1 Dance Fest, Ladjánszki Márta táncművész, a Közép-Európa Táncszínház, és a Bakelit Multi Art Center is.

További információ: Sarnyai Rita

Time Line – Szakmai fórum és kiállításmegnyitó

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

A Budapesti Művelődési Központ által szervezett számos programon a részvétel ingyenes. A rendezvény résztvevői a megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy a rendezvényen fotó-/videofelvétel készül, amelyet az intézmény honlapján vagy Facebook oldalán közzé tehet. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG
1119 Budapest, Etele út 55/a.
GPS koordináták:
N47.464206, E19.03141
Intézményünk tömegközlekedéssel megközelíthető:  az M4-es metróval (akadálymentes), az 1-es villamossal, a 7, 103, 107, 114, 213, 214-es autóbusszal, Bikás park (előzőleg Kelenföld városközpont) megállónál kell leszállni. Minden buszjáratnak közlekedik alacsonypadlós változata is, melyet a menetrendekben aláhúzással jelölnek.

Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: BMK Facebook oldal
Szeresse Ön is elkapott pillanatképeinket: BMK az Instán
Kövesse szösszeneteinket a Twitteren!
Látogasson el Youtube oldalunkra is: BMK Youtube csatorna
Lapozzon bele kiadványainkba: a BMK kiadványai az Issuun.

Közművelődési Minőség Díj 2012Közművelődési Minőség Díj 2012

 

 

Share
� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760