Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

A sajtókapcsolatok és a kommunikáció hatékony formái - szakmai fórum a BMK-banA SAJTÓKAPCSOLATOK ÉS A KOMMUNIKÁCIÓ HATÉKONY FORMÁI címmel szakmai fórumra került sor 2010. november 16-én a Budapesti Művelődési Központban.

Fórumunkon két témát jártunk körbe:
A közművelődési intézmények sajtóval való kapcsolatának fejlesztését, valamint a programok publikálásának lehetőségeit.

Szabó Judit Nikoletta az intézmény pr-marketing managerének köszöntője után az első Milyen a jó sajtóanyag? És milyen a rossz? című előadás keretben Nagy Balázs, a lap szerkesztője mutatta be a Kaleidoskop.hu-t, a Budapesti Művelődési Központ online kulturális magazinját. Ezt követően a sajtóanyagok kiküldésének hatékony és célravezető módjaival ismertette meg a jelenlévőket.

A második előadó, Nagy Anna, a BKNet szakmai szerkesztője tartott előadást Professzionális intézményi honlapok bemutatása címmel. Beszélt a honlapok arculatának és naprakészségének fontosságáról, a keresőoptimalizálásról, valamint arról, hogy programjaink népszerűsítéséhez napjainkban már nemcsak az intézményünk honlapját, hanem a közösségi oldalak, videómegosztókat és blogokat is használnunk kell.

Kreatív írásmód, stílusgyakorlatok a BMK szakmai fórumán november 16-ánA szünet után a fórumot Julius Athina újságíró workshopjával folytattuk, aki a résztvevők bevonásával zajló műhelymunka során a kreatív írásmódra, célravezető praktikákra hozott példákat a közművelődés területéről. A hallgatóság aktívan hozzászólt a témákhoz és egy izgalmas eszmecserével zárult a program.


Információ: Nagy Balázs, 371-2870, fax: 371-2761.

Letölthető dokumentum PDFMeghívónk innen tölthető le>>>

Namzeti Kulturális Alap Szakmai fórumunk támogatója a Nemzeti Kulturális Alap.

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760