Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

KOMMENTOR - szakmai fórum a BMK-banKomMentor – tollforgatás mesterfokon című szakmai fórumunkra 2011. október 25-én került sor a Budapesti Művelődési Központban. Az 2011. második évad második szakmai fóruma azt a kérdést járta körül, hogyan tudja egy közművelődési intézmény a sajtó felé kommunikálni programjait.

Meghívott előadóink – Julius Athina újságíró és Sipos Jenő pénzügyőrezredes,főosztályvezető-helyettes, Nemzeti Adó- és Vámhivatal Sajtó- és Kommunikációs Főosztály – segítségével közösen gondolkodtunk arról, hogy milyen eszközei vannak a közművelődésben és a civil szektorban dolgozóknak, ha hatékonyan szeretnék elérni közönségüket.

A fórum mindamellett, hogy informatív és gyakorlati segítséget nyújtott a jelenlévő szakemberek, a résztvevők aktivitásának köszönhetően élő párbeszéddé is vált.

Olyan interaktív, tartalmas beszélgetéssé alakult, melynek során jó gyakorlatokat osztottunk meg egymással. E tapasztalatokat hallgatva, körvonalazódtak a közművelődési terület kommunikációjának speciális kérdései.

A hozzászólásokból kiderült, hogy ezen a területen is élni kell a marketing klasszikus eszköztárával. A művelődésszervező, rendezvényszervező kollégáknak speciálisan a kultúraközvetítés területére szabottan alkalmazniuk kell azokat a fogásokat, melyekkel hatékonyabban érhetik el közönségüket, és jobb eséllyel indulhatnak annak a célnak a megvalósításáért, hogy megtöltsék tartalmas programjaikat közönséggel, megteljenek a művelődési házak, múzeumok érdeklődő látogatókkal.

Az előadóktól kapott praktikus ismeretek reméljük hozzásegítik a résztvevőket, ahhoz, hogy professzionálisabb sajtóanyagok készüljenek, és tervezetten alakítsák és ápolják sajtókapcsolataikat.

Ezúton köszönjük meghívott vendégeink és a programon nagyszámban résztvevő kollégák jelenlétét, aktív részvételét, valamint szeretettel várunk mindenkit további fórumainkra.

Információ: Egri Judit Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , telefon: 371-2760, fax: 371-2761.

Szakmai fórumunk támogatója a Nemzeti Kulturális Alap.

NKA

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760