Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Statisztika fórum a BMK-banJanuár végén került sor Közművelődési statisztika – konzultáció és gyakorlati tanácsadás a KSH 1438-as számú adatlap kitöltéséhez című szakmai fórumunkra 2015. január 27-én a Budapesti Művelődési Központban (XI. Etele út 55.).

A közművelődési intézményrendszerben feladatot ellátó szervezetek minden évben kötelesek tevékenységükről jelentést küldeni a Központi Statisztikai Hivatal felé. Az adatközlést az intézmények a 1438-as űrlapon, az EMMI Kulturális statisztikai rendszerében tehetik (kultstat.emmi.gov.hu) meg. A statisztikák összesítése elsőként intézményi, majd megyei, végül országos szinten történik.
A fővárosi koordinációt a Budapesti Művelődési Központ látja el, melynek keretében Egervári Krisztina információs tanácsadással segíti a kulturális intézményeket az adatszolgáltatás folyamatában. E folyamat részeként gyakorlati információcserére hívjuk Önt és munkatársait. Szakmai fórumunk célja, hogy a saját intézményeik adatait összesítő munkatársakat segítsük az elektronikus felületen történő eligazodásban, a közös fogalomhasználat megismerésében és az esetlegesen felmerülő technikai problémák kezelésében. Az előadás végén lehetőséget biztosítunk személyes konzultációra, mely az adatszolgáltatás során felmerülő egyéni problémákra fókuszál. Az információs napra azoknak az intézményeknek, szervezeteknek a munkatársait vártuk, akik kulturális statisztikai adatszolgáltatásra kötelezettek.

Előadó: Kary József, a Nemzeti Művelődési Intézet Országos Minőségfejlesztési Központjának vezetője, az országos statisztikai adatgyűjtés tapasztalt felelőse

További információ: Egervári Krisztina, 371-2774

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG
1119 Budapest, Etele út 55.
GPS koordináták:
N47.464206, E19.03141

Intézményünk tömegközlekedéssel
megközelíthető:  az M4-es metróval, 7, 103, 107, 114, 213, 214-es autóbusszal, Bikás park megállónál kell leszállni.
Minden buszjáratnak közlekedik alacsonypadlós változata is, melyet a menetrendekben aláhúzással jelölnek.

Közművelődési Minőség Díj 2012Közművelődési Minőség Díj 2012

 

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760