Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Nemzetközi klubA BMK Nemzetközi Klubja foglalkozása keretében 2015. május 20-án részt vettünk az "Európai együttműködések a minőségi oktatásért" című konferencián a MOM Kulturális Központban (1124 Budapest, Csörsz u. 18.).

A nemzetközi klub célja, olyan új kezdeményezések megismerése, amelyek külföldi szervezetek bevonásával, nemzetközi együttműködésekben jöttek létre.
A klubfoglalkozások gyakorlatorientáltak: a projektekben résztvevő szervezetek látogatásán, az ott folytatott beszélgetéseken keresztül lehetőség nyílik a legfrissebb szakmai trendek, témák, ötletek, pályázatok megismerésére, valamint új programelemek beemelésére a napi szakmai gyakorlatba.

A klubfoglalkozás témája: Európai együttműködések a minőségi oktatásért című konferenciára látogattunk el.
A rendezvényének a célja, hogy megismertesse és széles szakmai közönség számára tegye hozzáférhetővé az Európai Unió oktatást és képzést támogató programjában megvalósított nemzetközi együttműködések tapasztalatait, módszertanát és az intézményekben folyó munka szakmai eredményeit. A konferencián bemutatkoznak a Nemzetközi együttműködési kultúráért nívódíjjal elismert kiemelkedő színvonalú oktatási és képzési projektek.

Érdekes projektek, izgalmas témák: adaptálható jó példák ∗ hasznos tippek ∗ találkozó a szakma képviselőivel ∗ tapasztalatcsere ∗ interaktív projektbemutatók.

A rendezvényre várjuk a köznevelés, szakképzés, felnőtt tanulás, valamint az iskolarendszeren kívüli oktatás szereplőit.

A konferencia időpontja: 2015. május 20. szerda, 9.30-tól regisztráció, 10.00-től konferencia.
Helyszín: MOM Kulturális Központ, 1124 Budapest, Csörsz u. 18.

A rendezvényen való részvétel díjtalan, de regisztrációköteles, melyet a klubtagok egyénileg töltenek ki.

Információ: Brenner Zsuzsanna osztályvezető, (06-1) 371-2770, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. .


Közművelődési Minőség Díj 2012Közművelődési Minőség Díj 2012

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760