Nyomtatás 

Meghívó júniusi BMK Nemzetközi KlubbaA kulturális szakemberek nemzetközi klubjának június 21-i találkozójára a főváros kulturális intézményeiben nemzetközi rendezvényeket, projekteket szervező kollégákat hívtuk eszmecserére a „Nemzetközi tapasztalatok a zenei fesztiválok területén” címmel a Budapesti Művelődési Központba (XI., Etele út 55./A.).

A klub vezetője, moderátora: Marsi László, a BMK osztályvezetője.

Meghívott előadók:

Zenélt a Grunting Pigs Duó

A “Grunting Pigs” Pribojszki Mátyás – az egyik legismertebb hazai és európai szinten is jegyzett, elismert szájharmonikás, énekes, valamint Szász Ferenc – gitáros hosszú évek óta működő és aktívan koncertező duó formációja. Pribojszki Mátyás, aki szólóban, különböző formációival, valamint zenekarával a Pribojszki Mátyás Banddel  már keresztül-kasul bejárta Európát, több mint 30(!) országban koncertezett és itthon is alig akad olyan klub vagy fesztivál, ahol ne lépett volna fel, különböző felállásokban.

A “Grunting Pigs” duó stílusa egyedi, energikus, vidám, erőteljes és pozitív blues zene, amelyben a szájharmonika - mint domináns szólóhangszer - sokszínű és különleges hangzása mellett, a virtuóz gitárjáték, valamint az ének jelenik meg, így alkotva kerek egészet.

Információ: Marsi László osztályvezető, (06-1) 371-2873, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. .

A rendezvényt támogatta a Nemzeti Kulturális Alap.

A programsorozatot támogatja az Nemzeti Kulturális Alap.

 

 

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG
1119 Budapest, Etele út 55/a.
GPS koordináták:
N47.464206, E19.03141

Intézményünk tömegközlekedéssel
megközelíthető:  az M4-es metróval, 7, 103, 107, 114, 213, 214-es autóbusszal, Bikás park megállónál kell leszállni.
Minden buszjáratnak közlekedik alacsonypadlós változata is, melyet a menetrendekben aláhúzással jelölnek.

Közművelődési Minőség Díj 2012Közművelődési Minőség Díj 2012