Nyomtatás 

„Mentés másként” – a statisztikai adatgyűjtések hasznosulása régen és ma – szakmai fórum„»Mentés másként« – a statisztikai adatgyűjtések hasznosulása régen és ma a közművelődési statisztikai adatgyűjtés tapasztalatairól szóló szakmai fórumunkra fórumunkra 2018. november 6-án került sor a  Budapesti Művelődési Központban (XI., Etele út 55./A.).

A szakmai fórumot mindazon intézmények, civil szervezetek, vállalkozások munkatársai figyelmébe ajánlottuk, akik kitöltötték a 2017. évi OSAP 1438-as statisztikai adatlapot, illetve minden statisztika iránt érdeklődő kollégának.  A fórumon felvázoltuk mi történik az adatokkal, hogyan érhetők el a felhasználók számára az intézmények és szervezetek által összegyűjtött információk? Bemutattuk a KSH honlapjának adatbázisait, statikus felületeit, lekérdező rendszereit, a különféle ingyenes szolgáltatásokat. A fórum célkitűzése volt továbbá, hogy a 2018 tavaszán végzett fővárosi és országos közművelődési statisztikai adatgyűjtés eredményeit és változásait ismertessük. „Mentés másként” – a statisztikai adatgyűjtések hasznosulása régen és ma

Részletes program:


Moderátor: Lukács Orsolya közművelődési referens, a Budapesti Művelődési Központ munkatársa

Letölthető meghívó »

INFORMÁCIÓ: Lukács Orsolya, 371-2763, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. .

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG
1119 Budapest, Etele út 55/a.
GPS koordináták:
N47.464206, E19.03141

Intézményünk tömegközlekedéssel
megközelíthető:  az M4-es metróval, 7, 103, 107, 114, 213, 214-es autóbusszal, Bikás park megállónál kell leszállni.
Minden buszjáratnak közlekedik alacsonypadlós változata is, melyet a menetrendekben aláhúzással jelölnek.

Közművelődési Minőség Díj 2012Közművelődési Minőség Díj 2012