Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

aprilis jot_jol_minosegA közművelődésben bevezetett minőségbiztosítási rendszer létjogosultságát elsősorban a gyakorlatban való alkalmazás határozza meg. Nemcsak elméleti tudásukat frissíthették fel a résztvevők, hanem a minőségbiztosítás gyakorlati alkalmazásában is példákat ismerhettek meg a „Jót, s jól…” – minőségbiztosítási műhelyben a Budapesti Művelődési Központban (XI., Etele út 55./A.).
 

A közművelődésben bevezetésre került minőségbiztosítási rendszer létjogosultságát elsősorban a gyakorlatban való alkalmazása határozza meg. Egy dolog a minősítési eljárásban meghatározott „Jót, s jól…” – minőségbiztosítás a közművelődés gyakorlati munkájában alapfogalma a közművelődésbenfeltételeknek megfelelni és ez alapján a minősítést megszerezni, és egy másik dolog a folyamatszabályozás a hétköznapi munkában, a munkakultúra részéve tenni. A minőségbiztosítási feltételeknek való megfelelés érdekében elvégzett tevékenységet a mindennapokban elsősorban a közművelődési intézményben dolgozók végzik, és mind a szervezet, mind pedig a munkát végzők szempontjából nem mindegy, hogy hogyan.

E kérdésekre kívánunk választ adni a három találkozó folyamán, amelynek keretén belül nemcsak elméleti ismereteiket frissíthetik a résztvevők, hanem a minőségbiztosítási folyamatok gyakorlatban való alkalmazásának, a mindennapok tevékenységérére gyakorolt hatásai is elemzésre kerülnek. A szakmai találkozók alkalmat adnak arra is, hogy a gyakorlati tapasztalatokat, sikereket és kudarcokat is megismerve, azokból tanulva, valóban a szakmai munka részévé váljon a minőségbiztosítási feltételeknek megfelelő tevékenység és a minőségbiztosításhoz való pozitív hozzáállás.

A műhely vezetője:Joós Tamás közművelődési szakértő

A belépés ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Információ és jelentkezés: Veres Ákos, 371-2768, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Lezajlott előadásaink:

  • február 5. ♦ kedd ♦ 10.00 – A minőség alapfogalma a közművelődésben
  • március 5. ♦ kedd ♦ 10.00 – A minőségbiztosítás gyakorlati alkalmazása a mindennapi munkában I.
  • április 2. ♦ kedd ♦ 10.00 – A minőségbiztosítás gyakorlati alkalmazása a mindennapi munkában II.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

A Budapesti Művelődési Központ által szervezett programon a részvétel ingyenes. A rendezvény résztvevői a megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy a rendezvényen fotó-/videofelvétel készül, amelyet az intézmény honlapján vagy Facebook oldalán közzé tehet. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG
1119 Budapest, Etele út 55/a.
GPS koordináták: N47.464206, E19.03141

Intézményünk tömegközlekedéssel megközelíthető: az M4-es metróval, 7, 103, 107, 114, 213, 214-es autóbusszal, Bikás park megállónál kell leszállni.
Minden buszjáratnak közlekedik alacsonypadlós változata is, melyet a menetrendekben aláhúzással jelölnek.

Közművelődési Minőség Díj 2012Közművelődési Minőség Díj 2012

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760