Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Az emlékek izé – Belekóstolni mások emlékeibeGóg Angéla food designer és formatervező előadására került sor november 8-án a Goga Stúdióban (VIII., Revicky utca 7.). Milyen a boldogság íze? Milyen emlékeink vannak a nagybetűs vasárnapi ebédjeinkről? Hogyan tudjuk megkóstolni mások történeteit? Milyen lesz egy vasárnapi ebéd 50 év múlva? Milyen ételeket szeretnénk megőrizni a jövő generációi számára? Az esemény alkalmával Góg Angéla „Az emlékek cukrászdája” és „A vasárnapi ebéd” alkotója segített megválaszolni ezeket a kérdéseket projektjein keresztül.

 Megismerkedhetünk az ízek által keltett kollektív és személyes emlékek kapcsolatával, valamint az étellel, mint ehető üzenettel. Mindemellett jelenleg folyó kutatásáról is mesél, amiben  „A jövő emlékeit” kutatja.

Az előadás után kóstoló és közös beszélgetés.

Góg Angéla
„Az étel ehető üzenet, amire érdemes odafigyelni”
2015-ben szereztem diplomát a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen. Formatervezőként számomra elsődleges, hogy az általam tervezett tárgyakon keresztül kapcsolatot teremthessek másokkal és olyan üzenetekre hívjam fel a figyelmet, melyekről sokszor nem is gondoljuk, mennyire jelentőségteljesek számunkra. Éppen ezért fordultam az étel mint médium felé és választottam azt számos projektem kifejezőeszközéül.
Vallom, hogy az étellel való kommunikáció – fogyaszthatóságán keresztül – képes arra, hogy a bennünk mélyen gyökerező, lényünk egészét meghatározó tartalmakat előhívja.

A program a Budapesti Művelődési Központtal közös szervezésben valósul meg, a II. Hagyomány és Modernitás a Fővárosban című összművészeti eseménysorozat keretén belül.

A belépés INGYENES, de REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT! Kérjük, hogy részvételi szándékát az alábbi regisztrációs lapon, illetve a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen szíveskedjen jelezni.

Információ: Sarnyai Rita, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , 06-1-371-2770

 

Nemzeti Kulturális AlapA rendezvény támogatója a Nemzeti Kulturális Alap.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

A Budapesti Művelődési Központ által szervezett számos programon a részvétel ingyenes. A rendezvény résztvevői a megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy a rendezvényen fotó-/videofelvétel készül, amelyet az intézmény honlapján vagy Facebook oldalán közzé tehet. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: BMK Facebook oldal
Szeresse Ön is elkapott pillanatképeinket: BMK az Instán
Kövesse szösszeneteinket a Twitteren!
Látogasson el Youtube oldalunkra is: BMK Youtube csatorna
Lapozzon bele kiadványainkba: a BMK kiadványai az Issuun.

 

Közművelődési Minőség Díj 2012Közművelődési Minőség Díj 2012

 

Share
� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760