Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Kaleidoskop.huKaleidoskop.hu – A kultúra nézőpontja.

Online kulturális és programajánló magazinunk fő feladata volt a fővárosi közművelődési intézmények programkínálatának népszerűsítése a lakosság felé közvetlen, magazinszerű formában. A Kaleidoskop.hu a tematikus programajánló rovatok (Programszüret, Gyerkőc, Zöld ficak) működtetése mellett kritika- (Vitriol), recenzió- (Mustra), pályázat- (Pályázzatok!) és interjúrovatot (Kultúrsztorik) is fenntartott.
Rendszeresen jelentek meg oldalain tematikus cikksorozatok az Nemzeti Kulturális Alap támogatásával.

Bővebben...

Tabortipp.huTábortipp – Programgyűjtemény az év minden napjára.
A MiniTipp adatbázisa az ezredforduló óta szolgálta a táborszervezők érdekeit: szünidei programok, táborok és szállások interaktív katalógusaként.

A honlap kínálata a vakáció tartalmas és egyben szórakoztató eltöltéséhez kívánt segítséget nyújtani. Az internetes adatbázisban országos szinten gyűjtöttük a napközis, a bentlakásos és a külföldi táborozási lehetőségeket, az erdei iskolák kínálatát, a tábor- és szálláshelyeket.

Bővebben...

Támop Szakmai MűhelyA közművelődési intézményrendszer Európai Uniós forráselérésének támogatása érdekében hívtuk életre a szakmai szolgáltatást. Célunk a pályázati konstrukciókra történő figyelem felhívás, a minél nagyobb beadott pályázat szám generálása, a pályázatírás-megvalósítás-elszámolás-fenntartási kötelezettség teljesítés szakmai támogatása volt.

Bővebben...

MinőségfejlesztésA Budapesti Művelődési Központ közművelődési szakmai tanácsadó és szolgáltató intézményként megalapítása óta fontos feladatának, küldetésének tekinti, hogy a közművelődés szereplőit folyamatosan fejlesztett szakmai szolgáltatásaival segítse. Az Oktatási és Kulturális Minisztérium Közművelődési Főosztálya 2003-ban, a BMK által kezdeményezett és létrehozott marketing és minőségfejlesztő szakmai műhely munkáját és eredményeit elismerve, megrendelést adott a közművelődés minőségfejlesztő programjának kidolgozására. A szakmai műhelyben, a Főosztály és a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával elismert közművelődési és minőségügyi szakemberek több éven át dolgoztak a program megvalósításán, kidolgozva a közművelődés közös kategória és fogalomrendszerét és a minőségirányítás, minőségfejlesztés kétszintű programját.

Bővebben...

szaknevesor.jpgA Kulturális Szaknévsor adatbázisa az ezredforduló óta szolgálta rendezvényszervezők érdekeit.
A honlap a kulturális produkciókat értékesíteni kívánók és az igényes programokat keresők közötti kapcsolatot igyekezett minél közelebb hozni egymáshoz.

Bővebben...

▼ Lakossági tartalom ▼

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760