Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Tabortipp.huTábortipp – Programgyűjtemény az év minden napjára.
A MiniTipp adatbázisa az ezredforduló óta szolgálta a táborszervezők érdekeit: szünidei programok, táborok és szállások interaktív katalógusaként.

A honlap kínálata a vakáció tartalmas és egyben szórakoztató eltöltéséhez kívánt segítséget nyújtani. Az internetes adatbázisban országos szinten gyűjtöttük a napközis, a bentlakásos és a külföldi táborozási lehetőségeket, az erdei iskolák kínálatát, a tábor- és szálláshelyeket.

Vakációs programgyűjteményünk naprakész, hiteles információkat szolgáltatott, hiszen regisztráció után maguk a szervezők tölthették fel és módosíthatták táboraikat, programjaikat.

A megfelelő program kiválasztását hatékony, felhasználóbarát kereső segítette: az érdeklődők az ajánlatok között korosztály, időpont, árkategória szerint böngészhettek.

Hírlevél-szolgáltatásunk segített a programszervezőknek a szabadidő tartalmas eltöltésének megszervezésében, értesülhettek belőle az aktuális pályázatokról, szakmai programokról és kiadványokról, a lakosság számára küldött hírlevélben pedig a legfrissebb programokról, tábori ajánlatokról, valamint hasznos cikkeket olvashattak.

 

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760