Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Kaleidoskop.huKaleidoskop.hu – A kultúra nézőpontja.

Online kulturális és programajánló magazinunk fő feladata volt a fővárosi közművelődési intézmények programkínálatának népszerűsítése a lakosság felé közvetlen, magazinszerű formában. A Kaleidoskop.hu a tematikus programajánló rovatok (Programszüret, Gyerkőc, Zöld ficak) működtetése mellett kritika- (Vitriol), recenzió- (Mustra), pályázat- (Pályázzatok!) és interjúrovatot (Kultúrsztorik) is fenntartott.
Rendszeresen jelentek meg oldalain tematikus cikksorozatok az Nemzeti Kulturális Alap támogatásával.

A 2011-es év két ilyen cikkfolyama a „Művész-váró” és az „Architek-túra” cikksorozat a közművelődési intézmények művészeti képzéseit, valamint a művelődési házak építészeti értékeit mutatta majd be. Az „Arcitek-túra” sorozatunkhoz az épületet bemutató videókat készíttetünk és publikáltunk.

A 2010-es év két cikkfolyama pedig a „Zöldház-nézőben” és az „Írd és mondd” címet viselték. Ezekben a közművelődési intézmények innovatív, környezettudatos programjait, valamint irodalmi eseményeit mutattuk be.

E két sorozat mellett a BMK azonos című programjához kapcsolódva „Netre, te gyerek!” melléklet is indult a UPC támogatásával, amely a gyerekek biztonságos internethasználatra nevelését szolgálta.

A folyóirat archívumként elérhető a http://kaleidoskop.bmknet.hu címen (az egyes rovatokra kattintva).

 

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760