Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Kaleidoskop.huKaleidoskop.hu – A kultúra nézőpontja.

Online kulturális és programajánló magazinunk fő feladata volt a fővárosi közművelődési intézmények programkínálatának népszerűsítése a lakosság felé közvetlen, magazinszerű formában. A Kaleidoskop.hu a tematikus programajánló rovatok (Programszüret, Gyerkőc, Zöld ficak) működtetése mellett kritika- (Vitriol), recenzió- (Mustra), pályázat- (Pályázzatok!) és interjúrovatot (Kultúrsztorik) is fenntartott.
Rendszeresen jelentek meg oldalain tematikus cikksorozatok az Nemzeti Kulturális Alap támogatásával.

A 2011-es év két ilyen cikkfolyama a „Művész-váró” és az „Architek-túra” cikksorozat a közművelődési intézmények művészeti képzéseit, valamint a művelődési házak építészeti értékeit mutatta majd be. Az „Arcitek-túra” sorozatunkhoz az épületet bemutató videókat készíttetünk és publikáltunk.

A 2010-es év két cikkfolyama pedig a „Zöldház-nézőben” és az „Írd és mondd” címet viselték. Ezekben a közművelődési intézmények innovatív, környezettudatos programjait, valamint irodalmi eseményeit mutattuk be.

E két sorozat mellett a BMK azonos című programjához kapcsolódva „Netre, te gyerek!” melléklet is indult a UPC támogatásával, amely a gyerekek biztonságos internethasználatra nevelését szolgálta.

A folyóirat archívumként elérhető a http://kaleidoskop.bmknet.hu címen (az egyes rovatokra kattintva).

 

Share
� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760