Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

szaknevesor.jpgA Kulturális Szaknévsor adatbázisa az ezredforduló óta szolgálta rendezvényszervezők érdekeit.
A honlap a kulturális produkciókat értékesíteni kívánók és az igényes programokat keresők közötti kapcsolatot igyekezett minél közelebb hozni egymáshoz.

A hiánypótló összeállításban az oktatási, kulturális és közművelődési intézményekben amatőr és hivatásos művészeti tevékenységet, ismeretterjesztést, oktatást, a szórakoztató műfajban fellépést, közreműködést vállaló magánszemélyek, magán- és állami társulások, valamint e tevékenységi formák technikai kiszolgálására vállalkozók szerepeltek. A honlapon fent lévő hirdetések a kultúra széleskörű spektrumát ölelték fel.

Többek között: egészségmegőrzés, gyermekműsorok, képző- és iparművészek, kézművesek, komolyzenei és könnyűzenei előadóművészek, műsor és rendezvényszervezők, turisztikai programok szerepeltek. A portálon kulturális hírek, és havonta megjelenő hírlevél formájában beszámoltunk a legjelentősebb rendezvényekről, fesztiválokról, és a rendezvényszervezőket érintő legfrissebb pályázati lehetőségekről is.

Sajnálatos módon a későbbi években a szaknévsor látogatottsága nem érte el a kívánt szintet, de évről-évre még afféle kultúrmisszióként folytattuk az adatok feltöltését, és új hirdetőket igyekeztünk bevonni.

A továbbiakban a szaknévsor nem fogad hirdetőket, hasonló információk hamarosan az www.erikanet.hu oldalon érhetők el. 

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760