Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

MuKi kerekasztal konferencia és állásbörzeA BMK 2013. évben frissített honlapján létrehozta a Társadalmi felelősségvállalással foglalkozó menüpontját.

A MuKi – Munka kisgyermekkel programhoz csatlakozott a Budapesti művelődési Központ is.

A BMK munkatársi közössége folytatva az eddigi "hagyományt", az esélyegyenlőség és a társadalmi felelősségvállalás értékrendje mentén 2013-ban is csatlakozik adománygyűjtő programokhoz.

Bővebben...

XI. kerületi Mikulásgyár adomány-átadás 2011.A BMK 2011. évben folyamatosan frissítette honlapján az esélyegyenlőséggel foglalkozó menüpontját, a megújult Kirándul.hu csapata a Kul-Túra programsorozat keretében két, mozgáskorlátozottak számára indított, vezetett kulturális kirándulást szervezett Budapesten, melyhez természetesen kollégáink is csatlakoztak.

Hátrányból előnyt – fókuszban az esélyegyenlőség” címmel szakmai fórumot szerveztünk, ehhez kapcsolódóan Falak helyett szavak címmel kiállítás megrendezésére is sor került.

A Budapesti Művelődési Központ munkatársi közössége az esélyegyenlőség és a társadalmi felelősségvállalás értékrendje mentén több adománygyűjtő programhoz is csatlakozott 2011-ben.

Bővebben...

Nemadomfel! koncert az Ability Art rendezvénysorozatonA BMK 2012. évben is frissítette honlapján az esélyegyenlőséggel foglalkozó menüpontját, megrendezte a Motiváció Alapítvánnyal közösen az Ability Art – hogy a világ még színesebb legyen! – képzőművészeti kiállítást és vásárt fogyatékossággal élő alkotók műveiből, valamint filmvetítéseket, szakmai napot szervezett módszertani bemutatókkal. A programsorozatot integrált koncerttel zárta, melyen természetesen a kollégák is nagy örömmel vettek részt.
Májusban érzékenyítő tréningen ismerkedtünk a fogyatékos emberek világával az Ability Parkban.
A BMK munkatársi közössége folytatva az eddigi "hagyományt", az esélyegyenlőség és a társadalmi felelősségvállalás értékrendje mentén 2012-ben is csatlakozott adománygyűjtő programokhoz.

Bővebben...

Mikulásgyár 2010.A Budapesti Művelődési Központ elkészítette esélyegyenlőségi tervét és létrehozta honlapján az esélyegyenlőséggel foglalkozó menüpontját, mely alatt a témához kapcsolódó jogszabályok találhatók, intézmények munkájába nyerhetnek bepillantást, híreket, eseményekről beszámolókat és pályázatokat olvashatnak. 

A BMK munkatársi közössége az esélyegyenlőség, a társadalmi igazságosság és a fenntarthatóság értékrendje mentén több adománygyűjtő programhoz, valamint a közművelődési szakma által meghirdetett Re-Kult kezdeményezéshez is csatlakozott, melynek keretében a vörösiszap-károsultak számára családi vasárnap rendezvényünk teljes bevételét adományoztuk. 

A jövőben az itt felsorolt ötleteket, tevékenységeket, akciókat folyamatosan szeretnénk „továbbírni”, s azokat további jó gyakorlatokkal bővíteni.

Bővebben...

▼ Lakossági tartalom ▼

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760