Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

MuKi kerekasztal konferencia és állásbörzeA BMK 2013. évben frissített honlapján létrehozta a Társadalmi felelősségvállalással foglalkozó menüpontját.

A MuKi – Munka kisgyermekkel programhoz csatlakozott a Budapesti művelődési Központ is.

A BMK munkatársi közössége folytatva az eddigi "hagyományt", az esélyegyenlőség és a társadalmi felelősségvállalás értékrendje mentén 2013-ban is csatlakozik adománygyűjtő programokhoz.

Bővebben...

XI. kerületi Mikulásgyár adomány-átadás 2011.A BMK 2011. évben folyamatosan frissítette honlapján az esélyegyenlőséggel foglalkozó menüpontját, a megújult Kirándul.hu csapata a Kul-Túra programsorozat keretében két, mozgáskorlátozottak számára indított, vezetett kulturális kirándulást szervezett Budapesten, melyhez természetesen kollégáink is csatlakoztak.

Hátrányból előnyt – fókuszban az esélyegyenlőség” címmel szakmai fórumot szerveztünk, ehhez kapcsolódóan Falak helyett szavak címmel kiállítás megrendezésére is sor került.

A Budapesti Művelődési Központ munkatársi közössége az esélyegyenlőség és a társadalmi felelősségvállalás értékrendje mentén több adománygyűjtő programhoz is csatlakozott 2011-ben.

Bővebben...

Nemadomfel! koncert az Ability Art rendezvénysorozatonA BMK 2012. évben is frissítette honlapján az esélyegyenlőséggel foglalkozó menüpontját, megrendezte a Motiváció Alapítvánnyal közösen az Ability Art – hogy a világ még színesebb legyen! – képzőművészeti kiállítást és vásárt fogyatékossággal élő alkotók műveiből, valamint filmvetítéseket, szakmai napot szervezett módszertani bemutatókkal. A programsorozatot integrált koncerttel zárta, melyen természetesen a kollégák is nagy örömmel vettek részt.
Májusban érzékenyítő tréningen ismerkedtünk a fogyatékos emberek világával az Ability Parkban.
A BMK munkatársi közössége folytatva az eddigi "hagyományt", az esélyegyenlőség és a társadalmi felelősségvállalás értékrendje mentén 2012-ben is csatlakozott adománygyűjtő programokhoz.

Bővebben...

Mikulásgyár 2010.A Budapesti Művelődési Központ elkészítette esélyegyenlőségi tervét és létrehozta honlapján az esélyegyenlőséggel foglalkozó menüpontját, mely alatt a témához kapcsolódó jogszabályok találhatók, intézmények munkájába nyerhetnek bepillantást, híreket, eseményekről beszámolókat és pályázatokat olvashatnak. 

A BMK munkatársi közössége az esélyegyenlőség, a társadalmi igazságosság és a fenntarthatóság értékrendje mentén több adománygyűjtő programhoz, valamint a közművelődési szakma által meghirdetett Re-Kult kezdeményezéshez is csatlakozott, melynek keretében a vörösiszap-károsultak számára családi vasárnap rendezvényünk teljes bevételét adományoztuk. 

A jövőben az itt felsorolt ötleteket, tevékenységeket, akciókat folyamatosan szeretnénk „továbbírni”, s azokat további jó gyakorlatokkal bővíteni.

Bővebben...

� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760