Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

statisztika

A közművelődési tevékenységet ellátó intézmények, szervezetek, vállalkozások minden évben a 388/2017. (XII. 13.) Korm. rendelet szerint végzik adatszolgáltató tevékenységüket a KultStat elektronikus adatgyűjtő felületén. A fővárosi adatgyűjtés koordinációját idén is a Budapesti Művelődési Központ látta el.  
Az online tájékoztató célja a 2023 tavaszán végzett fővárosi és országos közművelődési statisztikai adatgyűjtés tapasztalatainak ismertetése, és a 2022. évi statisztikai eredmények bemutatása.

A 2022. évi közművelődési tevékenység országos jellemzőiről
Előadó: Dr. Juhász Erika szakmafejlesztési igazgató, tudományos kutató
Nemzeti Művelődési Intézet, Szakmafejlesztési Igazgatóság

A statisztikai adatszolgáltatás és az ebből nyert eredmények hozzájárulnak a szakmafejlesztési folyamatok megalapozásához, fejlesztéséhez, alapként szolgálnak az egyes munkatervek és szolgáltatási tervek elkészítéséhez, összességében kiemelt jelentőséggel bírnak a közművelődési szakma számára. A Nemzeti Művelődési Intézet képviseletében Dr. Juhász Erika szakmafejlesztési igazgató asszony ismerteti a közművelődési statisztika 2022. évi országos eredményeit, az elmúlt tíz év adataival összevetve, vizsgálva a pandémiás időszak előtti és utáni adatokat is.  

Az adatgyűjtés tapasztalatai a fővárosban, a 2022. évi adatok ismertetése
Előadó: Mester Erika fővárosi statisztikai koordinátor
Budapesti Művelődési Központ

A Budapesti Művelődési Központ sikeresen koordinálta idén is a közművelődési tevékenységet végző fővárosi szervezetek adatgyűjtését, ezzel segítve az Országos Statisztikai Adatgyűjtési Programot. Az intézmény képviseletében Mester Erika fővárosi koordinátor ismerteti a 2022. év közművelődési statisztika eredményeit, egyes tábláknál az utóbbi négy év viszonylatában vizsgálva az összesített adatokat. 


Az előadásokhoz kapcsolódó észrevételeiket, kérdéseiket a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várjuk.

Információ: Lukács Orsolya 371-2763, Mester Erika 371-2780; e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

A Budapesti Művelődési Központ által szervezett számos programon a részvétel ingyenes. A rendezvény résztvevői a megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy a rendezvényen fotó-/videofelvétel készül, amelyet az intézmény honlapján vagy Facebook oldalán közzé tehet. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG
1119 Budapest, Etele út 55/a.
GPS koordináták:
N47.464206, E19.03141
Intézményünk tömegközlekedéssel megközelíthető:  az M4-es metróval (akadálymentes), az 1-es villamossal, a 7, 103, 107, 114, 213, 214-es autóbusszal, Bikás park (előzőleg Kelenföld városközpont) megállónál kell leszállni. Minden buszjáratnak közlekedik alacsonypadlós változata is, melyet a menetrendekben aláhúzással jelölnek.

Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: BMK Facebook oldal
Szeresse Ön is elkapott pillanatképeinket: BMK az Instán
Kövesse szösszeneteinket a Twitteren!
Látogasson el Youtube oldalunkra is: BMK Youtube csatorna
Lapozzon bele kiadványainkba: a BMK kiadványai az Issuun.

Közművelődési Minőség Díj 2012Közművelődési Minőség Díj 2012

 

 

Share
� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760