Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Megjelent a BMK eHírlevelének 206. különszámaMegjelent a BMK eHírlevelének 206. különszáma: Generációk a helyi társadalom fejlődéséért – ComeON! képzés a Budapesti Művelődési Központban címmel.

Bővebben...

Intergenerációs együttműködésA ComeON! projekt célja, hogy elősegítse mind az idősebbek mind pedig a fiatalok aktív társadalmi/közösségi  szerepvállalását egy olyan intergenerációs önkéntes program keretében, amelynek alapja a térségi és közösségi fejlesztésre irányuló szociális innovációs programok fejlesztése.

Bővebben...

Nők Lapja: Generációk együttműködése

A „ComeOn! – Társadalmi innováció generációk önkéntességével” projekt sajtó és multimédiás megjelenései.

 

Bővebben...

ProjektpartnerekA ComeON! partneri kapcsolat kialakításánál, fontos szempont volt annak a szakértelemnek a figyelembe vétele, amely elengedhetetlen egy innovatív tanulási szemlélet és környezet bevezetéséhez. A partnerség hét szervezete hat európai uniós országot képvisel (Olaszország, Nagy-Britannia, Spanyolország, Románia, Hollandia és Magyarország).

Bővebben...

A projekt kiadványai

A projekt időtartama alatt készült kiadványok.

Bővebben...

ComeOn!Az Európai Unió által támogatott COmeOn! című projekt következő találkozója.
Időpont: 2014. március 13–14.
Helyszín: Budapest
Szervező: Budapesti Művelődési Központ (Bp. XI., Etele út 55.)

Bővebben...

„ComeOn! – Társadalmi innováció generációk önkéntességével” projektbemutató a BMK-ban2015. június 3-án a Budapesti Művelődési Központ projektnapot szervezett, amelyen mind a négy csoport bemutatta társadalmi innovációt segítő projektjét.

A rendezvényen részt vettek civil szervezetek, kulturális intézmények, iskolák képviselői és idős önkéntesek is.

Bővebben...

ComeON! projektA mai világ eddig soha nem látott kihívások elé állítja az emberiséget – fiatalt, felnőttet és időset egyaránt. E kihívások hívták életre a ComeON! intergenerációs tanulási projektet, melyet az Európai Bizottság Élethosszig tartó tanulás programjának Grundtvig alprogramja (többoldalú együttműködések) támogat.
A COME ON projekt 2013 októberében indult és 2015 szeptemberéig tart.

Bővebben...

ComeON! képzésA Budapesti Művelődési Központ partnerszervezetével, a Bethlen Gábor Gimnáziummal, közösen valósította meg a ComeON! képzést, amelyben diákok és idős önkéntesek közösen terveztek és valósítottak meg olyan kísérleti projekteket, amelyek a társadalmi fejlődést, innovációt szolgálják.

Bővebben...

Come on projektalálkozóAz Európai Unió által támogatott COmeOn! című projekt 2013. december 4-ei találkozója.

A találkozón készült fotókat itt tekintheti meg »

Bővebben...

21. századA kezdeményezés lényege a hagyományos önkéntes tevékenység megújítása, úgy, hogy a XXI. század önkéntesei lehetőséget kapnak a személyes fejlődésre a maguk által tervezett tevékenységek során.

Bővebben...

Kapcsolatba léphet velünk az alábbi módon:

KapcsolatBrenner Zsuzsanna, koordinátor:
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Budapesti Művelődési Központ:
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Postacím: 1119 Budapest, Etele út 55., Hungary

� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760