Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Megjelent a BMK eHírlevelének 206. különszámaMegjelent a BMK eHírlevelének 206. különszáma: Generációk a helyi társadalom fejlődéséért – ComeON! képzés a Budapesti Művelődési Központban címmel.

Bővebben...

Intergenerációs együttműködésA ComeON! projekt célja, hogy elősegítse mind az idősebbek mind pedig a fiatalok aktív társadalmi/közösségi  szerepvállalását egy olyan intergenerációs önkéntes program keretében, amelynek alapja a térségi és közösségi fejlesztésre irányuló szociális innovációs programok fejlesztése.

Bővebben...

Nők Lapja: Generációk együttműködése

A „ComeOn! – Társadalmi innováció generációk önkéntességével” projekt sajtó és multimédiás megjelenései.

 

Bővebben...

ProjektpartnerekA ComeON! partneri kapcsolat kialakításánál, fontos szempont volt annak a szakértelemnek a figyelembe vétele, amely elengedhetetlen egy innovatív tanulási szemlélet és környezet bevezetéséhez. A partnerség hét szervezete hat európai uniós országot képvisel (Olaszország, Nagy-Britannia, Spanyolország, Románia, Hollandia és Magyarország).

Bővebben...

A projekt kiadványai

A projekt időtartama alatt készült kiadványok.

Bővebben...

ComeOn!Az Európai Unió által támogatott COmeOn! című projekt következő találkozója.
Időpont: 2014. március 13–14.
Helyszín: Budapest
Szervező: Budapesti Művelődési Központ (Bp. XI., Etele út 55.)

Bővebben...

„ComeOn! – Társadalmi innováció generációk önkéntességével” projektbemutató a BMK-ban2015. június 3-án a Budapesti Művelődési Központ projektnapot szervezett, amelyen mind a négy csoport bemutatta társadalmi innovációt segítő projektjét.

A rendezvényen részt vettek civil szervezetek, kulturális intézmények, iskolák képviselői és idős önkéntesek is.

Bővebben...

ComeON! projektA mai világ eddig soha nem látott kihívások elé állítja az emberiséget – fiatalt, felnőttet és időset egyaránt. E kihívások hívták életre a ComeON! intergenerációs tanulási projektet, melyet az Európai Bizottság Élethosszig tartó tanulás programjának Grundtvig alprogramja (többoldalú együttműködések) támogat.
A COME ON projekt 2013 októberében indult és 2015 szeptemberéig tart.

Bővebben...

ComeON! képzésA Budapesti Művelődési Központ partnerszervezetével, a Bethlen Gábor Gimnáziummal, közösen valósította meg a ComeON! képzést, amelyben diákok és idős önkéntesek közösen terveztek és valósítottak meg olyan kísérleti projekteket, amelyek a társadalmi fejlődést, innovációt szolgálják.

Bővebben...

Come on projektalálkozóAz Európai Unió által támogatott COmeOn! című projekt 2013. december 4-ei találkozója.

A találkozón készült fotókat itt tekintheti meg »

Bővebben...

21. századA kezdeményezés lényege a hagyományos önkéntes tevékenység megújítása, úgy, hogy a XXI. század önkéntesei lehetőséget kapnak a személyes fejlődésre a maguk által tervezett tevékenységek során.

Bővebben...

Kapcsolatba léphet velünk az alábbi módon:

KapcsolatBrenner Zsuzsanna, koordinátor:
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Budapesti Művelődési Központ:
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Postacím: 1119 Budapest, Etele út 55., Hungary

▼ Lakossági tartalom ▼

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760