Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

A HUSK 1301 számú pályázati felhívás nyerteseinek listájaA program Monitoring Bizottsága július 18-i ülésén az alább felsorolt pályázatok támogatásáról döntött. A döntés a program szabályai szerinti véglegesítési folyamat után augusztus 5-én vált hatályossá.

Minden pályázó, beleértve a támogatásra kiválasztott és nem kiválasztott pályázatokat is, hivatalos értesítést kap postai úton a pályázati kör eredményéről az elkövetkező hetekben, mely értesítés tartalmazni fogja a pályázatát érintő döntés részleteit is.

A támogatásra kiválasztott pályázatok hivatalos értesítő levelében kerül közlésre a szerződéskötéshez szükséges további dokumentumok listája (lásd. Pályázati kiírás).
Abban az esetben, ha az adott pályázat feltételekkel került jóváhagyásra, a hivatalos értesítés tartalmazza majd az előírt feltételeket és a szerződéskötéshez szükséges további dokumentumok listáját is.
A tartaléklistára került pályázatok támogatására abban az esetben kerülhet sor, amennyiben a kiválasztott projektekkel történő szerződéskötési folyamat során források szabadulnak fel, akár visszalépések vagy szükséges költségcsökkentések következtében.
A Monitoring Bizottság döntése ellen jogorvoslati lehetőség nincs.

Letölthető dokumentum

Forrás: HUSK

 

Share
� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760