Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Budapesti Művelődési Központ nyitvvatartási ideje Kedves Látogatónk, örömmel tájékoztatjuk, hogy intézményünk a 365/2021. Korm. rendeletnek megfelelően tart nyitva 2021. július 3-ától az alábbiak szerint.
A BMK nyitvatartási ideje 2021. szeptember 1-jétől:
• hétfőtől–péntekig   ♦ 9.00–20.00 óráig,
• szombat–vasárnap ♦ rendezvényhez igazodóan.

Szeretettel várjuk Önt is!

A 365/2021. Korm. rendelet 2021. július 3. hatályba lépését követően:

  1. A közművelődési intézmények, közösségi színterek és az integrált kulturális intézmények, valamint többek között az állatkertek, vadasparkok védettségi igazolvány nélkül látogathatók.
  2. A közművelődési intézményekben, közösségi színtereken és az integrált kulturális intézményekben, valamint többek között az állatkertekben, vadasparkokban nem kötelező a maszk viselése.
  3. A közművelődési intézményeket, közösségi színtereket és az integrált kulturális intézményeket, valamint többek között az állatkerteket, vadasparkokat a 18. életévét be nem töltött személy koronavírus ellen védett felnőtt kísérete nélkül is látogathatja.
  4. Az előadó-művészet valamely ágának fellépése céljából megtartott esemény mindenki számára védettségi igazolvány nélkül látogatható, amennyiben az e művészet céljára rendelt helyszínen kerül megtartásra, és kizárólag előre megváltott ülőhelyre szóló jegy ellenében látogatható.
  5. Minden más rendezvény esetében a 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendeletben, az adott rendezvényre vonatkozóan megfogalmazott védelmi intézkedések betartása kötelező.

A Budapesti Művelődési Központ által szervezett programon a részvétel ingyenes. A rendezvény résztvevői a megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy a rendezvényen fotó-/videófelvétel készül, amelyet az intézmény honlapján vagy Facebook oldalán közzé tehet. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG
1119 Budapest, Bikás park, Etele út 55/a.
GPS koordináták:
N47.464206, E19.03141

Intézményünk tömegközlekedéssel megközelíthető:  az M4-es metróval (akadálymentes), az 1-es villamossal, a 7, 103, 107, 114, 213, 214-es autóbusszal, Bikás park (előzőleg Kelenföld városközpont) megállónál kell leszállni. Minden buszjáratnak közlekedik alacsonypadlós változata is, melyet a menetrendekben aláhúzással jelölnek.

Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: BMK Facebook oldal
Szeresse Ön is elkapott pillanatképeinket: BMK az Instán
Kövesse szösszeneteinket a Twitteren!
Látogasson el Youtube oldalunkra is: BMK Youtube csatorna
Lapozzon bele kiadványainkba: a BMK kiadványai az Issuun.

 Közművelődési Minőség Díj 2012Közművelődési Minőség Díj 2012

Share
� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760