Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Teérted AkadémiaA projekt fenntartási időszakának tevékenységei: www.teertedakademia.hu, egyéni és csoportos pályaorientációs lehetőség, Én is állampolgár vagyok! keretében látogatás a Parlamentbe, Útitárs ikerkiadványunk térítésmentes biztosítása.

  • www.teertedakademia.hu  –  ifjúsági pályaorientációs honlap: a szülők/pedagógusok/szakértők, illetve diákok számára nyújt információkat.
    Főbb témakörök: tanulással kapcsolatos szabályozás, tananyagok, ösztöndíjak és lehetőségek, tehetséggondozás, pályaorientáció, diákjog és önérvényesítés, valamint szabadidős programok.
  • Egyéni és csoportos pályaorientációs lehetőséget biztosítunk az érdeklődőknek.
  • Meghirdetjük az Én is állampolgár vagyok! - intézményjáró foglalkozásai közül a Demokrácia háza és hazája című foglalkozásunkat, melyen a Parlamenttel és az ott folyó munkával ismerkednek meg a fiatalok.
  • A diákönkormányzatok munkáját Útitárs ikerkiadványunk térítésmentes biztosításával támogatjuk, illetve innen letölthető.           

Információ: Fülöp Melinda, 371-2784, 371-2760,  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. .  

A TeÉrted Akadémia a Windows Live Messengeren keresztül is elérhető a  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.   címen.

Az UMFT és az Európai Unió támogatásávalA projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.
NFÜ

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760