Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

 Répa Úr és az EgészségMeghívjuk Önt és kedves családját a Répa Úr és az Egészség c. a Mese Batyu Társulat előadására családi szombat keretében a Kelenföldi Könyvtárba.
Időpont: 2018. február 24., szombat, 10.30 órától.
Helyszín: Kelenföldi Könyvtár (a Budapesti Művelődési Központ I. emeletén, Budapest, Etele út 55/a.).
A részvétel ingyenes!

Bővebben...

Fővárosi Énekkar A 102 éve, Bárczy István főpolgármester rendeletére, javarészt fővárosi tisztviselőkből és pedagógusokból alakult Fővárosi Énekkar öntevékeny amatőr együttes. Tevékenységét Budapestért díjjal, valamint Magyar Örökség díjjal ismerték el.
Karnagy:
Krasznai Gáspár.
Koncertnaptár »

Bővebben...

Budapesti Művelődési Központ tavaszi programjai

2018-ban is friss programokkal, rendezvényekkel, klubokkal várjuk Önt és családját kulturális rendezvényeinkre a Bikás parknál. Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A.).

Bővebben...

Tavasz van, gyönyörű! Új! Tavasz van, gyönyörű! – A Budapesti Vándor Kórus 2018-as tavaszi bérlete
Az 1936 óta működő amatőr énekkar az együttes első karnagyának, Vándor Sándornak a nevét viseli. A kórus új magyar műveket írat, amelyeket folyamatosan bemutat és közread. Számos nemzetközi díjat nyert, a KÓTA 2014-es minősítésén a legmagasabb kórusminősítési fokozatot, a hangversenykórus fokozatot kapta meg. 
Karnagy: Németh Zsuzsanna – Artisjus-díjas

– Koncertnaptár »

Bővebben...

A Mi Kultúránk (AMIK) – rövidfilmfesztiválAz új generációk számára a kultúra fogalma mindig újra értelmeződik. Napjainkban a fiatalok új szemlélettel és eszköztárral átírják a fogalmat, a korábban elkülönült művészeti ágakat összekapcsolják. Ehhez az újraalkotáshoz járul hozzá A MI Kultúránk rövidfilmfesztivál, mely a fiatalok aktivitására épít. A művészeti fesztiválhoz előkészítő pályázatot ír ki az intézmény, melyre olyan pályaműveket vár, amelyben a fiatal alkotók megfogalmazzák, hogy mit jelent számukra a kultúra, és hogyan közelítenek, annak különböző megnyilvánulásaihoz.
Időpont: 2018. május 14–18.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A.) 

Bővebben...

Rejtő-kvíz újra indul

 A nagy érdeklődésre tekintettel újra útjára indítjuk online kvízjátékunkat Rejtő Jenő könyveiből, Rejtő Jenő olvasóinak » 

Bővebben...

Nagy akarok lenni! – zenés bábjátékMeghívjuk Önt és kedves családját „Nagy akarok lenni! – zenés bábjátékra a Fabula Bábszínház előadására.  A kiscica nagy szeretne lenni, mert nem engedi el az anyukája sehová egyedül. Az oroszlán kicsi szeretne lenni, mert vele senki sem játszik, senki sem törődik.
Időpont:  2018. március 3. szombaton 11.00 órától – JEGYELŐVÉTEL február 5-étől.
Helyszín:
Budapesti Művelődési Központban (Bp. XI., Etele út 55./A.).
Jegyek elővételben kaphatók »

Bővebben...

Bárdos Lajos Vegyeskar A kórust 1953-ban G. Horváth József karnagy, énektanár hozta létre. Repertoárjában megtalálhatók reneszánsz, barokk, klasszikus és romantikus zenei alkotások éppúgy, mint XX. századi magyar zeneművek.

Koncertnaptár »

Bővebben...

▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760