Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Cseh Tamás film a Magyar Kultúra Napja alkalmábólMeghívjuk Önt és kedves Barátait A Magyar Kultúra Napja alkalmából a „Cseh Tamás film” (magyar dokumentumfilm, 85 perc, 2000.) vetítésére a Budapesti Művelődési Központba.
Időpont: 2020. január 22-én szerdán 18.00 órától.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A.).
A film megtekintése 12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott.

Bővebben...

Rejtő-kvíz újra indul

 A nagy érdeklődésre tekintettel újra útjára indítjuk online kvízjátékunkat Rejtő Jenő könyveiből, Rejtő Jenő olvasóinak » 

Bővebben...

2. A Mi Kultúránk – rövidfilm válogatás A Magyar Kultúra Napja alkalmábólMeghívjuk Önt és kedves Barátait A Magyar Kultúra Napja alkalmából a II. AMiK – A MI Kultúránk rövidfilmfesztivál legjobbjaiból készült filmválogatás vetítésére a BMK-ba.
Időpont: 2020. január 22. szerda 17.00 órától  Filmjeink »
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A.).
Mit jelent az új generáció számára a kultúra fogalma? Valami tankönyves definíciót vagy ennél izgalmasabbat? Verset, színházat, múzeumot, vagy dalszöveget, graffitit, animációt? A fiatalok filmes eszközökkel elmondták és megmutatták, hogy mi az Ő kultúra értelmezésük!

Bővebben...

Bárdos Lajos Vegyeskar A kórust, amely a II. Világháború előtti magyar kórus-mozgalom elindítóinak hagyományait őrzi, G. Horváth József alapította. Az énekkar fennállásának kezdete óta rendkívül aktív, számos sikeres hazai és külföldi fellépést tudhat maga mögött.
Karnagy: Somorai Eleonóra
Koncertnaptár »

Bővebben...

Meghívó BMK Nemzetközi Klub – Visegrad Fund pályázati workshopraWorkshopunkon megismerkedhetnek a Visegrad Fund szerteágazó pályázati rendszerével. Gyakorlati példákon keresztül mutatjuk be a projekttervezés, pályázatírás és megvalósítás folyamatát.
Időpontja: 2020. január 24. péntek 10.00 órától.

Helyszíne:  Budapesti Művelődési Központban  (XI., Etele út 55/A.). Regisztráció »
Meghívott előadó: Tóth Tamás, a Büki Művelődési és Sportközpont és Könyvár igazgatója.

Bővebben...

Fővárosi Énekkar A 102 éve, Bárczy István főpolgármester rendeletére, javarészt fővárosi tisztviselőkből és pedagógusokból alakult Fővárosi Énekkar öntevékeny amatőr együttes. Tevékenységét Budapestért díjjal, valamint Magyar Örökség díjjal ismerték el.
Karnagy: Krasznai Gáspár.
Koncertnaptár »

Bővebben...

BMK Szerénke Klub – Felelős állattartásA felelős állattartásról interaktív előadások szakemberek bevonásával és élő állatok bemutatásával óvodák és iskolák számára igényelhetők
a Budapesti Művelődési Központtól (XI., Etele út 55/A.).
Információ és jelentkezés: Pongrácz Éva, 371-2787, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bővebben...

Budapesti Vándor Kórus Az 1936 óta működő amatőr énekkar az együttes első karnagyának, Vándor Sándornak a nevét viseli. A kórus új magyar műveket írat, amelyeket folyamatosan bemutat és közread. Számos nemzetközi díjat nyert, a KÓTA 2014-es minősítésén a legmagasabb kórusminősítési fokozatot, a hangversenykórus fokozatot kapta meg.
Vezényel: Németh Zsuzsanna Artisjus-díjas karnagy.
– Koncertnaptár »

Bővebben...

▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760