Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

XIII. Ars Sacra FesztiválA XIII. Ars Sacra Fesztivál célja a zsidó-keresztény kultúrában rejlő értékek felmutatása a művészetek segítségével. A fővárosból indult kezdeményezés szeptember 14–22. között kerül megrendezésre. A fesztivál idei mottója „Legyetek mindnyájan egy!”. A BMK idén ismét bekapcsolódik művészeti rendezvényeivel a programsorozatba.
Időpont: szeptember 17. ♦ kedd ♦ 18.00 óra
Helyszín: Budapesti Művelődési Központban (XI., Etele út 55/A.).

Bővebben...

Pályaválasztási börzeBudapesten közel 300 középiskola várja a diákok jelentkezését a következő tanítási évre. A hatalmas kínálatból kiválasztani a megfelelőt nem kis feladat. A nyolcadik osztályosok és szüleik döntését segítjük november 12-ei rendezvényünkkel, ahol egyszerre 20 iskola képzési kínálatával ismerkedhet meg a hozzánk látogató.
Időpont: 2019. november 12. ♦ kedd ♦ 10.00–16.00
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55/A.).

Bővebben...

BMK Ősz–tél programfüzet 2019
2019 szeptemberében is színes programokkal, rendezvényekkel, klubokkal várjuk Önt és családját kulturális rendezvényeinkre a Bikás parknál.
Megjelent a BMK Ősz–Tél programfüzet, keresse az Információs Szolgálatnál.

Bővebben...

Szerénka cicabarátok klubjaA felelős állattartásról interaktív előadások szakemberek bevonásával és élő állatok bemutatásával óvodák és iskolák számára igényelhetők a Budapesti Művelődési Központtól (XI., Etele út 55/A.).
Információ és jelentkezés: Pongrácz Éva, 371-2787, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bővebben...

Maksym Ostrowski alkotásaA Budapesti Művelődési Központ bekapcsolódott a Egy képet – egy szóért! (Take a Picture, Leave a Word) projektbe, így 2019 augusztusában otthont ad  Maksym Ostrowski lengyel festőművésznek, aki egy hónapon keresztül alkot az intézményben. A fiatal művész grandiózus projektje során egy tízezer darabból álló tízszer tíz méteres festményt készít el, melynek darabjait augusztus 22 és 28 között a látogatók egy szóért cserébe magukkal vihetik és nyakláncként viselhetik
Meghívjuk Önt és kedves Barátait a projekt záró installációjára ♦ 2019. augusztus 30-án pénteken ♦ 10-11.00 és 16.00-17.00 óra között Budapesti Művelődési Központba (XI., Etele út 55./A.).

Bővebben...

konfliktuskezelés tréningA Lelki Egészség Napja alkalmából a Lelki Egészségvédő Alapítvánnyal együttműködésben szervezett tréningen az érdeklődők megismerhetik a konfliktuskezelés alapjait és gyakorlatát.
Időpont: 2019. október 10. csütörtök ♦ 10.00 óra.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központan (XI., Etele út 55/A.).

Bővebben...

Paun Vasile, a kobzos – népzenei módszertani kiadvány-bemutatóMeghívjuk Önt „Paun Vasile, a kobzos” – népzenei módszertani kiadvány-bemutatójára.
Időpont: 2019. augusztus 27-én ♦ kedden ♦ 17.00 órától.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55/A.). 
A kiadványt bemutatja Dr. Bolya Mátyás (MTA BTK ZTI, LFZE)
Közreműködik: Szlama László – koboz.

Bővebben...

Sebő-együttesA Sebő-együttes 1970-ban alakult, kezdetben két (Sebő–Halmos), majd négy taggal, vezetője a többszörösen kitüntetett Sebő Ferenc. Óvodásoknak szóló műsorukban énekelt versek – Weöres Sándor, Varró Dániel, Lázár Ervin – szerepelnek, melyet a gyermekekkel együtt énekelnek.
Időpont: 2019 november 22. ♦ péntek ♦ 9.45, 11.00
Helyszín: Budapesti Művelődési Központan (XI., Etele út 55/A.).

Bővebben...

István, a király – filmvetítés a Magyar Dal Napja alkalmábólA Magyar Dal Napja azzal a céllal jött létre, hogy rendezvényeivel felhívja a figyelmet a magyar dalkincs értékeire. Ma már az ország sok pontján, sőt a határon túl is szól a dal. A Magyar Dal Napja igazi ünnep, ez alkalomból, az István, a király c. mű 30 éves évfordulójára készült szegedi előadás felvételét vetítjük.
Időpont: 2019. szeptember 12. ♦ csütörtök ♦ 18.00 óra.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55/A.).

Bővebben...

Mazsola és TádéMeghívjuk Önt és kedves családját 2019 októberében a Fabula Bábszínház zenés bábelőadására a Budapesti Művelődési Központba.
„Tartsuk meg Tádét, Manócska!” – kérlelgeti Mazsola Manócskát, amikor megtalálják a kis tengerimalacot.
Időpont: 2019. október 26.  ♦ szombat ♦ 11.00 óra.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55/A.).

Bővebben...

NÉPMESE NAPJAA népmese napját első ízben 2005. szeptember 30-án rendezték meg. Idén a BMK is csatlakozik a rendezvénysorozathoz, és nagy szeretettel várja a kicsiket és nagyokat egyaránt tematikus napján. Iskolai osztályok és óvodai csoportok jelentkezését is várjuk!
Időpont: 2019. szeptember 27. péntek
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55/A.).

Bővebben...

Magyar Festészet napja 2019 – „Színezd újra!”Nyitott székfestés-akció a BMK Galériában a Magyar Festészet Napja alkalmából.
Időpont: 2019. október 18. ♦ péntek ♦ 11.00 óra
Helyszín: Budapesti Művelődési Központba (XI., Etele út 55./A.).

Bővebben...

▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760