Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Ars Sacra Fesztivál a BMK-banAz Ars Sacra Fesztivál célja a különböző művészeti ágakon belül népszerűsíteni a szakralitást, felmutatni a zsidó-keresztény kultúrára épülő alkotásokat.
Időpont:
2017. szeptember 16–24. Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A.).
A BMK Ars Sacra Fesztiválhoz kapcsolódó programjai: Kő és Lélekfotókiállítás Ki találta fel a templomot? Budapest Főváros 11. kerületének templomai Kő és Lélek, avagy az európai keresztény építészet gyöngyszemei Örményország és Grúzia„A Kaukázus keresztény szigete”előadások.
Videoajánlónk »

Bővebben...

Rejtő-kvíz újra indul

 A nagy érdeklődésre tekintettel újra útjára indítjuk online kvízjátékunkat Rejtő Jenő könyveiből, Rejtő Jenő olvasóinak » 

Bővebben...

Lim–Lom MeseA Mesebatyu Társulat előadása. Környezetóvó bábos előadás az óvodás korosztály számára. Mesékbe ágyazva beszélgetünk a gyerekekkel a szelektív hulladékgyűjtés fontosságáról, tisztázzuk és megmagyarázzuk a hozzá kapcsolódó fogalmak jelentését és jelentőségét. Az előadás rendkívül interaktív, élő zenés, tanító, kedves közös játék 45–50 percben.
Időpont: 2017. október 5. csütörtök 10.30 órától.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55/A.). 
Belépődíj »

Bővebben...

Budapesti Vándor Kórus Az 1936 óta működő amatőr énekkar az együttes első karnagyának, Vándor Sándornak a nevét viseli. A kórus új magyar műveket írat, amelyeket folyamatosan bemutat és közread. Számos nemzetközi díjat nyert, a KÓTA 2014-es minősítésén a legmagasabb kórusminősítési fokozatot, a hangversenykórus fokozatot kapta meg.
Karnagy: Németh Zsuzsanna – Artisjus-díjas
Koncertnaptár »

Bővebben...

Mazsola és TádéA Fabula Bábszínház előadása. „Tartsuk meg Tádét, Manócska!” – kérlelgeti Mazsola Manócskát, amikor megtalálják a kis tengerimalacot. Mazsola később százszor is megbánja, hogy befogadták a malackát, hiszen az nála sokkal kisebb, gyámoltalanabb és nem lehet vele akkor és úgy játszani, ahogy Mazsola szeretne. Az olykor szigorú, ám mindig megértő Manócska segítségével Mazsola jószívűsége újra felülkerekedik dacosságán.
Írta: Bálint Ágnes–Bródy Vera
Szereplők: Mazsola, Tádé, Manócska, Egérke, Fülöpke, Rezsőke, Menyus, Varjó bácsi, Bodri
Időpont: 2017. október 28. (szombat) 11.00 órától
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55/A.)

Bővebben...

Fővárosi Énekkar A 102 éve, Bárczy István főpolgármester rendeletére, javarészt fővárosi tisztviselőkből és pedagógusokból alakult Fővárosi Énekkar öntevékeny amatőr együttes. Tevékenységét Budapestért díjjal, valamint Magyar Örökség díjjal ismerték el.
Karnagy:
Krasznai Gáspár.
Koncertnaptár »

Bővebben...

Erdei TörténetA Fabula Bábszínház előadása. A gyermekeket is megmozgató, kedves bábelőadás sikerét a remek bábokon túl, a könnyen tanulható és éneklehető Nyuszi kapitány című
gyermekdal is színesíti.
Szereplők: Kisnyuszik, Nyuszi mama, Vadmacska, Varjú bácsi, Brekegi, Rigó bácsi, Panni, Maki majom, Kiskakas, Bodri
Időpont: 2017. november 23. (csütörtök) 10.30 órától
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55/A.)

Bővebben...

Bárdos Lajos Vegyeskar A kórust 1953-ban G. Horváth József karnagy, énektanár hozta létre. Repertoárjában megtalálhatók reneszánsz, barokk, klasszikus és romantikus zenei alkotások éppúgy, mint XX. századi magyar zeneművek.

Koncertnaptár »

Bővebben...

A Budapesti ÍMűvelődési Központ évadnyitó kínálata2017 őszén friss programokkal, rendezvényekkel, klubokkal várjuk Önt és családját kulturális rendezvényeinkre a Bikás parknál. Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A.).
Videopercek: művészeti programjaink » Ars Sacra Fesztivál a BMK-ban »

Bővebben...

▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760