Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

V. A Mi Kultúránk (AMiK) rövidfilmfesztivál – 1. nap: Mozgókép szakma – Mi változott meg és mi, az ami nem? – Princz Ágoston előadásaIdén immár 5. alkalommal tettük közzé „A Mi Kultúránk (AMiK)” – rövidfilmfesztivál pályázati felhívását. ♦ Idén, Budapest egyesítésének 150. évfordulója tiszteletére Budapest kulturális sokszínűségét bemutató kisfilmeknek külön kategóriát szenteltünk, Budapest Kult címen. A fesztiválra élő szereplős és animációs rövidfilmmel lehetett nevezni. A rövidfilmfesztivál négy napon keresztül, különböző helyszíneken kínált színes, izgalmas programokat: előadások, kreatív kísérőprogramok váltották egymást. 10.00 – Mozgókép szakma – Mi változott meg és mi, az ami nem? Princz Ágoston, kreatív producer, tanár ♦ Program helyszíne: Albertfalvi Közösségi Ház (1116 Budapest, Gyékényes u. 45-47.) Regisztráció» 18.00 – Versenyprogram rövidfilmes blokk – I. részVetítés helyszíne: Budapesti Művelődési Központ (Budapest XI., Bikás park, Etele út 55/A.)

10.00 – Mozgókép szakma – Mi változott meg és mi, az ami nem? Princz Ágoston, kreatív producer, tanár   Princz Ágoston, kreatív producer, tanár
Program helyszíne: Albertfalvi Közösségi Ház (1116 Budapest, Gyékényes u. 45-47.)

Egy rövid történelmi áttekintés a filmkészítésről, illetve az új technológiák és piaci tendenciák hatásairól. Ezt követően az előadó, saját példákon keresztül mutatja be, mely filmkészítési folyamatok nem változtak, és ezek hogy működnek.

Princz Ágoston, kreatív producer, tanár, több mint 20 éve van jelen 2D/3D animációs filmes vizuális effekt szakmában. Végigjárta a ranglétrát; mezei 3D generalistából eljutott a CG Supervisori pozícióba. Átfogó rálátása van a szakmára. Emellett 20 éve oktat a Mesharray-nél, így az elméleti és gyakorlati tudást is magas színvonalon tudja átadni.

Filmek, melyekben Princz Ágoston dolgozott: https://youtu.be/N1gQ3eZCH8whttps://youtu.be/Uc8XTb5j-FU
Játékok, melyekben Princz Ágoston dolgozott: https://youtu.be/M_BkKeHoTi0https://youtu.be/ssrNcwxALS4

Albertfalvi Közösségi Ház (1116 Budapest, Gyékényes u. 45-47.)
Az elmúlt esztendőkben a közösségi ház nem csak szellemiségében, hanem külsőleg és belsőleg is megváltozott. Az emelet átalakítása, a felújított belső terek, ablakok és spaletták, a különleges hangulatú elő- és hátsókert, a csobogó és napóra, az épület stílusához illeszkedő antik bútorok és festmények mellett a ház munkatársai bensőséges hangulatú programokkal – komolyzenei koncertek, helytörténeti beszélgetések, gyermekműsorok, könyvklub, közösségépítő pályázatok, egzotikus kultúrákat bemutató rendezvények – is várták és várják a látogatókat.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

18.00 – Versenyprogram rövidfilmes blokk – I. rész
Vetítés helyszíne: Budapesti Művelődési Központ
(Budapest XI., Bikás park, Etele út 55/A.)

Beszámoló az V. A Mi Kultúránk (AMiK) rövidfilmfesztiválról

Kapcsolat: Oláh Sándor, 371-2776, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

A Budapesti Művelődési Központ által szervezett programon a részvétel ingyenes. A rendezvény résztvevői a megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy a rendezvényen fotó-/videofelvétel készül, amelyet az intézmény honlapján vagy Facebook oldalán közzé tehet. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

BUDAPESTI MŰVELŐDÉSI KÖZPONT MEGKÖZELÍTHETŐSÉGE
1119 Budapest, Etele út 55/A.
GPS koordináták:
N47.464206, E19.03141
Intézményünk tömegközlekedéssel megközelíthető:
  az M4-es metróval (akadálymentes), az 1-es villamossal, a 7, 114, 213, 214-es autóbusszal, Bikás park (előzőleg Kelenföld városközpont) megállónál kell leszállni. Minden buszjárat alacsonypadlós, az 1-es villamos alacsonypadlós (CAF) változatát a menetrendekben aláhúzással jelölik.

Közművelődési Minőség Díj 2012Közművelődési Minőség Díj 2012

 

Share
� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760