Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

AMIK 2018Az új generációk számára a kultúra fogalma mindig újra értelmeződik. A MI Kultúránk rövidfilmfesztivál a fiatalok alkotásait mutatta be. Programjában Alternatív filmplakát-kiállításKiscsoportos Játékok grafikusainak közreműködésével, majd alkotói beszélgetés  A rövidfilm, mint önkifejezési forma – kerekasztal beszélgetés, vendégeink:  Szabó Gábor, operatőr, rendező; Tóth Luca, animációs rendező; Tóth Barnabás, színész, rendező Az animáció, mint a kreatív önmegvalósítás eszköze” – Bognár Éva Katinka, rendező-forgatókönyvíró, MOME előadása szerepeltek. A gálára és díjátadóra a Cinema City Allee 11-es termében került sor.  Időpont: 2018. május 14–18.
Megnyitó: 2018 május 14. ♦ hétfő ♦ 15.00 óra –
Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A.)  A fesztivál teljes programja ingyenes. Kövesd az eseményeket a Facebookon is!

A Mi Kultúránk (AMIK) – rövidfilmfesztiválAz új generációk számára a kultúra fogalma mindig újra értelmeződik. Napjainkban a fiatalok új szemlélettel és eszköztárral átírják a fogalmat, a korábban elkülönült művészeti ágakat összekapcsolják. Ehhez az újraalkotáshoz járul hozzá A MI Kultúránk rövidfilmfesztivál, mely a fiatalok aktivitására épít. A művészeti fesztiválhoz előkészítő pályázatot írt ki az intézmény, melyre olyan pályaműveket vártunk, amelyben a fiatal alkotók megfogalmazzák, hogy mit jelent számukra a kultúra, és hogyan közelítenek, annak különböző megnyilvánulásaihoz. Célunk, hogy a fiatalok új szemlélete, igényei megjelenhessenek a fesztivál kereti között. A Mi Kultúránk (AMIK) – rövidfilmfesztivál

 

Részletes program
május 14.
15.00 – Fesztivál megnyitó

 

május 15.

május 16.

  • 17.00 – Filmvetítés: Versenyprogram V.
  • 18.00 – Filmvetítés: Versenyprogram VI.

május 17.

május 18.
16.00 – Gála és díjátadó

  • 17.00 – Nyertes filmek bemutatása

Információ: Oláh Sándor, 371-2776; Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Interjú a BonumTv-ben:

AMIK - A mi kultúránk nevű rövidfilmpályázatról beszélgettünk az ötletgazdával, Oláh Sándorral a BonumTV Délelőtt című magazinműsorában.

Támogatók:

Támogató a Nemzeti Kulturális Alap. 
Fő támogató:
Nemzeti Kulturális Alap

 

Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság

Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság

 

cutpro-logoCut-Pro Kft.

 

Pc-24 Informatika Kft.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG
1119 Budapest, Etele út 55/A.
GPS koordináták: N47.464206, E19.03141
Intézményünk tömegközlekedéssel megközelíthető:  az M4-es metróval, 7103107114213214-es autóbusszal, Bikás park megállónál kell leszállni. 
Minden buszjáratnak közlekedik alacsonypadlós változata is, melyet a menetrendekben aláhúzással jelölnek.

Közművelődési Minőség Díj 2012Közművelődési Minőség Díj 2012

 

Share
� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760