Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Pályaválasztási börze a BMK-banBudapesten közel 300 középiskola várja a diákok jelentkezését a következő tanítási évre. A hatalmas kínálatból kiválasztani a megfelelőt nem kis feladat. A nyolcadik osztályosok és szüleik döntését segítjük november 12-ei rendezvényünkkel, ahol egyszerre 28 iskola képzési kínálatával ismerkedhet meg a hozzánk látogató. Időpont: 2019. november 12-én ♦ kedden ♦ 10.00–16.00. Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55/A.). BMK pályaválasztási börze iskolalista »

Pályaválasztási börze a BMK-ban

A program célja, hogy közvetlen kapcsolatba kerüljenek a továbbtanulási döntés előtt álló fővárosi tanulók, családok, illetve a pályaválasztási tanácsadást végző pedagógusok a középfokú oktatási intézményekkel, így segítve őket a legmegfelelőbb tanulási forma kiválasztásában.

A kiállító iskolák között szakiskolákkal, szakközépiskolákkal, technikummal, szakgimnáziumokkal, gimnáziumokkal egyaránt megismerkedhetnek. Kínálatuk meglehetősen színes: a két tanítási nyelvű oktatás mellett vállalkozói, humán, műszaki, közgazdasági, idegenforgalmi, informatikai, vendéglátóipari, kertészeti, kereskedelmi, környezetvédelmi, művészeti szakmai képzést nyújtó intézmények is megtalálhatók.

Idén iskola-bemutató előadások mellett színpadi programokat is hoznak az iskolák, így nemcsak az oktatási intézmény szellemiségét, hanem az adott intézményekben tanuló diákok produkcióit is láthatják az érdeklődők.

A Pályaválasztási börzén a Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat Továbbtanulási, Pályaválasztási Tanácsadó Tagintézménye munkatársai pályaorientációs tanácsadók különböző tesztekkel és tanácsadással segítik a fiatalok sikeres pályaválasztását.

Őszi továbbtanulási kiállítások, 2019 »

 

Iskolák:

1. AM KASZK=Agrárminisztérium Közép-magyarországi Agrárszakképző Központ
2. BGSZC=Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum
3. BGSZC=Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum
4. BKSZC=Budapesti Komplex Szakképzési Centrum
5. BMSZC=Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum

 
 Pályaválasztási börze

Információ: Pongrácz Éva, 371-2787, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

A Budapesti Művelődési Központ által szervezett számos programon a részvétel ingyenes. A rendezvény résztvevői a megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy a rendezvényen fotó-/videofelvétel készül, amelyet az intézmény honlapján vagy Facebook oldalán közzé tehet. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG
1119 Budapest, Etele út 55/a.
GPS koordináták:
N47.464206, E19.03141
Intézményünk tömegközlekedéssel megközelíthető:  az M4-es metróval (akadálymentes), az 1-es villamossal, a 7, 103, 107, 114, 213, 214-es autóbusszal, Bikás park (előzőleg Kelenföld városközpont) megállónál kell leszállni. Minden buszjáratnak közlekedik alacsonypadlós változata is, melyet a menetrendekben aláhúzással jelölnek.

Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: BMK Facebook oldal
Szeresse Ön is elkapott pillanatképeinket: BMK az Instán
Kövesse szösszeneteinket a Twitteren!
Látogasson el Youtube oldalunkra is: BMK Youtube csatorna
Lapozzon bele kiadványainkba: a BMK kiadványai az Issuun.

Közművelődési Minőség Díj 2012Közművelődési Minőség Díj 2012

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760