Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Állati Nagy Kaland! – Nyári napközis élménytáborA Budapesti Művelődési Központ idén nyáron napközbeni „élménytábort” szervez 8-12 éves korosztály számára az élővilág tiszteletének jegyében minden nap más helyszínen. A tábor időpontja a koronavírus-helyzet miatt módosítva: 2021. június 21–június 25. ♦ hétfő–péntek ♦ 7.30–17.00 óra között. Záróprogram: június 26. ♦ szombat ♦ filmvetítéssel egybekötött kiállítás-megnyitó a gyerekek alkotásaiból. Szervező: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A.) A tábor díja: 23 000 Ft (részletfizetési lehetőséggel).
Előregisztráció »

A táborozás célja az aktív részvételen alapuló, hasznos szabadidő eltöltése. Fontosnak tartjuk a felejthetetlen élményen alapuló közösségi program biztosítását a gyermekek számára. Szem előtt tartjuk a környezettudatos életmódot, ezen belül a természet szeretetét. A résztvevők izgalmas külső rendezvényeken és játékos feladatokon keresztül ismerkedhetnek meg az élővilág rejtett titkaival.

Tervezett programok (időjárásfüggők):

Állati Nagy Kaland! – Nyári napközis élménytábor1.nap
Fel a bakanccsal! Felfedező túra a Budai Arborétumban
A XI. kerületben a megmaradt egybefüggő zöldfelület ritka kincs, és nemcsak nekünk, embereknek jelent felüdülést, de a kisebb-nagyobb állatok számára is menedékül szolgál.

2. nap
Irány a Holnemvolt Vár! Mesés állatok állatos mesék az új állatkerti játszóparkban – Fővárosi Állat- és Növénykert
Kalandozzunk hét történet csodás világában, fejtsük meg a rejtélyeket, és teljesítsük együtt a küldetést! Ismerd meg Vukot, a kisrókát és Süsüt, a sárkányt, kukkants be velünk Dr. Bubó rendelőjébe, játssz Pom-Pommal, legyél Mekk Mester segédje, lesd a halakat a Nagy Hohoho Horgásszal, tanulj a háziállatokról a „Frakk – a macskák réme” oktatóteremben, és merülj bele a vízi világba a Brekk Berekben!

3. nap
Egy lépésre az erdő kapujához… és a Dinók földjéhez!Budakeszi Vadaspark
Az erdő kapujában zöld kalandok várnak: több, mint 50 állatfaj, állatsimogató, kalandpark és játszóterek, változatos programok.

4. nap
Állati Nagy Család!HEROSZ Állatotthon
Találkozz Fürtössel, a juhval, Sziszivel, a kecskével, Bojtárral, a kutyussal és Lottival, a cicával.
Tengernyi titok a Cápás ÁllatkertbenTropicarium
A cápás állatkert akói között megtalálhatók cápák, aligátorok, egzotikus hüllők és kétéltűek, kis majmok, madarak, és több ezer színes halfaj.

5. nap
Érdekes? Furcsa? Idegen? Esetleg természetes? Gyere és tapasztald meg a Világ-Tér-Kép Egyesülettel milyen érzés a kezeddel beszélni, látni és sétálni – Érzékenyítő nap a BMK-ban
Mi köti össze az embert és a legjobb barátját?Kutyás foglalkozás a BMK-ban

6. nap
Egy kalandokkal teli izgalmas hét után egy állati jó kiállítással és filmvetítéssel kedveskedünk a Szülőknek és a gyerkőcöknek alkotásaikból!

Fontos tudnivalók:

  • A tábort 15 fő jelentkezése esetén indítjuk. További jelentkezések esetén újabb csoportot indítunk (szintén 15 fővel).
  • A tábor költségét lehet részletben is fizetni. Jelenleg csak készpénzt áll módunkban elfogadni.
  • A tábor költsége tartalmazza az ebéd és az uzsonna árát. Az utazás költségét nem tartalmazza. Ha gyermeke rendelkezik bérlettel, legyen szíves a jelentkezési lapon ezt feltüntetni.
    Amit mi ajánlunk: Félhavi (15 napos) Budapest-bérlet közoktatásban
  • A gyermekek felügyeletét külső helyszínek alkalmával minden esetben három felnőtt fogja ellátni.
  • A programok változtatására a jogot fenntartjuk. Időjárásfüggő programjainkkal kapcsolatban e-mailben vagy telefonon értesítjük a Szülőket a tábor indulása előtt – az időjárás előrejelzések alapján – legalább 2 héttel.

Az alábbi előregisztrációs lapot töltse ki, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot.

 

Várunk minden gyermeket sok-sok szeretettel! Állati nagy kaland lesz! 

Információ: 06-1-371-2787; E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A Budapesti Művelődési Központ által szervezett számos programon a részvétel ingyenes.
A rendezvény résztvevői a megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy a rendezvényen fotó-/videofelvétel készül, amelyet az intézmény honlapján vagy Facebook oldalán közzé tehet. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG
1119 Budapest, Etele út 55/a.
GPS koordináták: 
N47.464206, E19.03141
Intézményünk tömegközlekedéssel megközelíthető: az M4-es metróval (akadálymentes), az 1-es villamossal, a 7103107114213214-es autóbusszal, Bikás park (előzőleg Kelenföld városközpont) megállónál kell leszállni. Minden buszjáratnak közlekedik alacsonypadlós változata is, melyet a menetrendekben aláhúzással jelölnek.

Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: BMK Facebook oldal
Szeresse Ön is elkapott pillanatképeinket: BMK az Instán
Kövesse szösszeneteinket a Twitteren!
Látogasson el Youtube oldalunkra is: BMK Youtube csatorna
Lapozzon bele kiadványainkba: a BMK kiadványai az Issuun.

Közművelődési Minőség Díj 2012Közművelődési Minőség Díj 2012

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760