Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Állati Nagy Kaland! – Nyári napközis élménytáborA Budapesti Művelődési Központ idén nyáron napközbeni „élménytábort” szervez 8-12 éves korosztály számára az élővilág tiszteletének jegyében minden nap más helyszínen. A tábor időpontja a koronavírus-helyzet miatt módosítva: 2021. június 21–június 25. ♦ hétfő–péntek ♦ 7.30–17.00 óra között. Záróprogram: június 26. ♦ szombat ♦ filmvetítéssel egybekötött kiállítás-megnyitó a gyerekek alkotásaiból. Szervező: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A.) A tábor díja: 23 000 Ft (részletfizetési lehetőséggel).
Előregisztráció »

A táborozás célja az aktív részvételen alapuló, hasznos szabadidő eltöltése. Fontosnak tartjuk a felejthetetlen élményen alapuló közösségi program biztosítását a gyermekek számára. Szem előtt tartjuk a környezettudatos életmódot, ezen belül a természet szeretetét. A résztvevők izgalmas külső rendezvényeken és játékos feladatokon keresztül ismerkedhetnek meg az élővilág rejtett titkaival.

Tervezett programok (időjárásfüggők):

Állati Nagy Kaland! – Nyári napközis élménytábor1.nap
Fel a bakanccsal! Felfedező túra a Budai Arborétumban
A XI. kerületben a megmaradt egybefüggő zöldfelület ritka kincs, és nemcsak nekünk, embereknek jelent felüdülést, de a kisebb-nagyobb állatok számára is menedékül szolgál.

2. nap
Irány a Holnemvolt Vár! Mesés állatok állatos mesék az új állatkerti játszóparkban – Fővárosi Állat- és Növénykert – a koronavírus terjedésének csökkentése okán a Holnemvolt vár 2020 őszén még nem nyitott ki. Amennyiben 2021 tavaszán sem nyit ki, témaválás lesz a 2. napon.
Kalandozzunk hét történet csodás világában, fejtsük meg a rejtélyeket, és teljesítsük együtt a küldetést! Ismerd meg Vukot, a kisrókát és Süsüt, a sárkányt, kukkants be velünk Dr. Bubó rendelőjébe, játssz Pom-Pommal, legyél Mekk Mester segédje, lesd a halakat a Nagy Hohoho Horgásszal, tanulj a háziállatokról a „Frakk – a macskák réme” oktatóteremben, és merülj bele a vízi világba a Brekk Berekben!

3. nap
Egy lépésre az erdő kapujához… és a Dinók földjéhez!Budakeszi Vadaspark
Az erdő kapujában zöld kalandok várnak: több, mint 50 állatfaj, állatsimogató, kalandpark és játszóterek, változatos programok.

4. nap
Állati Nagy Család!HEROSZ Állatotthon
Találkozz Fürtössel, a juhval, Sziszivel, a kecskével, Bojtárral, a kutyussal és Lottival, a cicával.
Tengernyi titok a Cápás ÁllatkertbenTropicarium
A cápás állatkert akói között megtalálhatók cápák, aligátorok, egzotikus hüllők és kétéltűek, kis majmok, madarak, és több ezer színes halfaj.

5. nap
Érdekes? Furcsa? Idegen? Esetleg természetes? Gyere és tapasztald meg a Világ-Tér-Kép Egyesülettel milyen érzés a kezeddel beszélni, látni és sétálni – Érzékenyítő nap a BMK-ban
Mi köti össze az embert és a legjobb barátját?Kutyás foglalkozás a BMK-ban

6. nap
Egy kalandokkal teli izgalmas hét után egy állati jó kiállítással és filmvetítéssel kedveskedünk a Szülőknek és a gyerkőcöknek alkotásaikból!

Fontos tudnivalók:

  • A tábort 15 fő jelentkezése esetén indítjuk. További jelentkezések esetén újabb csoportot indítunk (szintén 15 fővel).
  • A tábor költségét lehet részletben is fizetni. Jelenleg csak készpénzt áll módunkban elfogadni.
  • A tábor költsége tartalmazza az ebéd és az uzsonna árát. Az utazás költségét nem tartalmazza. Ha gyermeke rendelkezik bérlettel, legyen szíves a jelentkezési lapon ezt feltüntetni.
    Amit mi ajánlunk: Félhavi (15 napos) Budapest-bérlet közoktatásban
  • A gyermekek felügyeletét külső helyszínek alkalmával minden esetben három felnőtt fogja ellátni.
  • A programok változtatására a jogot fenntartjuk. Időjárásfüggő programjainkkal kapcsolatban e-mailben vagy telefonon értesítjük a Szülőket a tábor indulása előtt – az időjárás előrejelzések alapján – legalább 2 héttel.

Az alábbi előregisztrációs lapot töltse ki, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot.

 

Várunk minden gyermeket sok-sok szeretettel! Állati nagy kaland lesz! 

Információ: 06-1-371-2787; E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A Budapesti Művelődési Központ által szervezett számos programon a részvétel ingyenes.
A rendezvény résztvevői a megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy a rendezvényen fotó-/videofelvétel készül, amelyet az intézmény honlapján vagy Facebook oldalán közzé tehet. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG
1119 Budapest, Etele út 55/a.
GPS koordináták: 
N47.464206, E19.03141
Intézményünk tömegközlekedéssel megközelíthető: az M4-es metróval (akadálymentes), az 1-es villamossal, a 7103107114213214-es autóbusszal, Bikás park (előzőleg Kelenföld városközpont) megállónál kell leszállni. Minden buszjáratnak közlekedik alacsonypadlós változata is, melyet a menetrendekben aláhúzással jelölnek.

Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: BMK Facebook oldal
Szeresse Ön is elkapott pillanatképeinket: BMK az Instán
Kövesse szösszeneteinket a Twitteren!
Látogasson el Youtube oldalunkra is: BMK Youtube csatorna
Lapozzon bele kiadványainkba: a BMK kiadványai az Issuun.

Közművelődési Minőség Díj 2012Közművelődési Minőség Díj 2012

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760