Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Network of Community Cultural Centres in BudapestMegjelent a „Network of Community Cultural Centres in Budapest című angol nyelvű kiadvány.

Lapozzon bele »

Bővebben...

BMK Programfüzet Tél

A Budapesti Művelődési Központ aktuális programfüzetét letöltheti PDF formátumban innen » vagy a képre kattintva megtekintheti online.

Kellemes szemezgetést.

Bővebben...

Generációk közötti kommunikáció - gondolkodj, cselekedj, önkénteskedj együtt!Megjelent a Budapesti Művelődési Központ angol nyelvű projektkiadványa a generációk közötti kommunikáció fejlesztésére. Öt ország hat partnerszervezete dolgozott együtt, hogy megvalósítsa a „Generációk közötti kommunikáció – gondolkodj, cselekedj, önkénteskedj együtt!” című pályázatot.

Bővebben...

Anánló 2013–2014Kedves Látogatónk! Kedves Kollégánk, Barátunk!

Szeretettel ajánljuk szakmai partnereink és valamennyi érdeklődő figyelmébe kulturális szolgáltatásainkat részletesen ismertető kiadványunkat.

Bővebben...

A közművelődés házai Budapesten 9. kötet A 9. kötet a terézvárosi intézményekkel nyit: elsőként az Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtér és a postások 82 éves Benczúr Ház mutatkozik be. A kiadvány következő helyszíne Újbuda: az Albertfalvi, a Gazdagréti, a Kelenvölgyi és az Őrmezei Közösségi Ház történetét ismerhetjük meg. A négy ház napjainkban közös irányítás alatt működik. Tevékenységüket, más kerületi közgyűjteményekkel és művészeti intézményekkel együtt, az Újbudai Kulturális Intézet fogja össze. Ezek után az újlipótvárosi RaM, a XIII. kerület új büszkesége mutatkozik be. 2012-től a XIII. kerület valamennyi önkormányzati fenntartású intézménye a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. Kulturális Divízióhoz tartozik. Következő fejezetünkben a XXII. kerület régi és új közművelődési helyszíneit ismerhetjük meg. 
Kötetünket a Soroksár művelődéstörténetébe ágyazott Táncsics Művelődési Ház ismertetője zárja.

Lapozzanak bele!

Bővebben...

Kínáló 2013–2014Megjelent kulturális szolgáltatásainkat ismertető kiadványunk.

Reméljük, ajánlataink megnyerik tetszését, felkeltik érdeklődését.

Bővebben...

A BMK kiadványaiA Budapesti Művelődési Központ gondozásában megjelent kiadványok összegzését alább találja, közöttük az immár elektronikusan is elérhetőeket is. Felhívjuk a figyelmét, hogy ez az online kiadványtár folyamatosan frissül!

A kiadványok nyomtatásban is megrendelhetők.

 Megrendelőlap »

Bővebben...

Szakmatükör 5.A Trendek, változások, innovációk a budapesti közművelődésben alcímet viselő kiadványunk szerves folytatása – mind szellemében, mind tematikájában – az előző négy Szakmatükör kötetnek, mintegy ötvözi azok tartalmi jegyeit.

 Megrendelőlap »

Bővebben...

VÁN-DO-RÉ 3. kötete Kedves Gyerekek!
A Budapesti Vándor Kórus évek óta arra törekszik, hogy minél több olyan programot szervezzen, ami elsősorban Nektek szól. E törekvésünk jegyében születtek meg foglalkoztató füzeteink.

Bővebben...

Anánló 2012–2013Kedves Látogatónk!  Kedves Kollégánk, Barátunk!

Szeretettel ajánlom a 2012/2013-as évad kulturális szolgáltatásait bemutató kiadványunkat minden kedves érdeklődő figyelmébe. Intézményünk 33 éve áll a fővárosi közművelődés szolgálatában. Széles körben hozzáférhető kulturális, információs és felnőttképzési, szakmai és lakossági szolgáltatásokat, szakmai konferenciákat, művészeti bemutatókat szervezünk, módszertani kiadványokat jelentetünk meg. Akkreditált felnőttképzési intézményként számos saját fejlesztésű képzési programmal rendelkezünk.

Bővebben...

� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760