Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Ajánló 2011–2012.Kedves Látogatónk! Kedves Kollégánk, Barátunk!

Szeretettel ajánlom minden szakmai partnerünk és valamennyi érdeklődő figyelmébe kulturális ajánlatainkat tartalmazó kiadványunkat.
Intézményünk Budapest Főváros Közgyűlésének megbízásából és támogatásával több, mint három évtizede biztosít különböző szakmai szolgáltatásokat a közművelődés, a kultúraközvetítés, a felnőttoktatás területén.

Legfontosabb partnereink a közművelődési intézmények, civil szervezetek, amatőr művészeti csoportok, kerületi és kisebbségi önkormányzatok, a rokonszakmai – kulturális és humán szolgáltató – intézmények, szervezetek, illetve az e szervezetekben dolgozó főhivatású és önkéntes kulturális szakemberek.
Számukra dolgoztuk ki elsősorban ebben az évadban is programajánlatainkat. Munkánk során kiemelt figyelmet fordítunk a szolgáltatásokhoz való hozzáférés esélyeinek biztosítására, melyet az intézmény kommunikációs akadálymentesítése, illetve az alacsonyküszöbű szolgáltatások szervezése is elősegít. Számos szolgáltatásunk díjmentes, a díjköteles ajánlati körben pedig önköltséghez közelítő áron dolgozunk a programok finanszírozásában közreműködő hazai és nemzetközi támogatóknak köszönhetően.

Remélem, hogy ajánlataink között Ön is megtalálja az érdeklődésének megfelelőt és hamarosan megrendelőink, látogatóink között üdvözölhetjük.
Szívesen fogadjuk ötleteit, javaslatait, és várjuk megkeresését, jelentkezését.

A BMK munkatársai nevében tisztelettel üdvözli:


Margittai Katalin
igazgató

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760