Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Generációk közötti kommunikáció - gondolkodj, cselekedj, önkénteskedj együtt!Megjelent a Budapesti Művelődési Központ angol nyelvű projektkiadványa a generációk közötti kommunikáció fejlesztésére. Öt ország hat partnerszervezete dolgozott együtt, hogy megvalósítsa a „Generációk közötti kommunikáció – gondolkodj, cselekedj, önkénteskedj együtt!” című pályázatot.

A projekt a generációk közötti kommunikáció fejlesztését tűzte ki célul. Minden felnőttképzési szervezet egy sajátságos megközelítést vagy módszert alkalmazott eddigi gyakorlatában, amelyeket azonban ezidáig nem próbált ki intergenerációs tanulási helyzetben.

A projekt során minden partner helyi kísérleti projekteket indított az egyedi módszer, megközelítés alkalmazásával, hogy megvizsgálja azok alkalmazhatóságát intergenerációs kontextusban. A partnerek tapasztalataikat egy online kiadványban összegezték, amely összefoglalja az integenerációs kísérleti projekteket.

Minden projekt azonos szempontok szerint került bemutatásra: az olvasók megismerhetik a projektek céljait, a szervezési körülményeket, a legfontosabb tevékenységeket és az alkalmazott módszereket, továbbá a projektek eredményeit és a fenntarthatósági aspektusukat. Mivel ezek a helyi projektek kísérleti jellegűek voltak, ezért a partnerség fontosnak tartja, hogy bemutassa a nehézségeket és a legfontosabb tanulságokat is.

A projektkiadványról szóló Tempus cikket itt olvashatják »

 

Share
� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760