Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Online marketing – akkreditlt szakmai képzés indul a BMK-banA résztvevők megismerik az online marketing alapjait. Az ismeretek birtokában képesek lesznek a hirdetések mesterfogásaira, a közösségi oldalak professzionális felhasználására, a célközönség elérésére és megfelelő tájékoztatására.
Tervezett indítási időpont: 2021. tavaszi évad.
A képzés helyszíne: Budapesti Művelődési Központ (Budapest XI., Bikás park, Etele út 55./A.) – Művészterem  
 Előregisztráció » és a képzés díja »

Bővebben...

Kezdő és haladó számítógépes oktatás indul a BMK-ban a Bikás parknálA Budapesti Művelődési Központ 10 órás kezdő és haladó számítógépes tanfolyamot indít a Bikás parknál. A kezdők elsajátíthatják a legfontosabb ismereteket a számítógép használatától az interneten való szörfözésig. A haladó tanfolyamon a résztvevők elmélyedhetnek a közösségi oldalak használatában, megismerkedhetnek a Word és az Excel alkalmazásával. Jelentkezés » 

Bővebben...

Projekttervezés és pályázatírás – akkreditált képzés a BMK-banA továbbképzési program célja, hogy a résztvevők megfelelő szemléletmód és alapfokú pályázatírási ismeretek birtokában képesek legyenek pályázatok elkészítésére.
Tervezett indítási időpont: 2021. tavaszi évad
A képzés helyszíne: Budapesti Művelődési Központ (Budapest XI., Bikás park, Etele út 55./A.) – Művészterem  
 Előregisztráció »
♦ és a képzés díja »

Bővebben...

10 ujjas gépelés indul 2021. március 8-án a BMK-ban a Bikás parknálA gépírásra mindenkinek szüksége van, hiszen a 10 ujjal gépelés gyorsabbá és élvezetesebbé teszi a mindennapi munkát. 12 alkalmas intenzív oktatás (esetenként 2 óra).
Időpontja: 2021. március 08-án hétfőn és szerdán 17.00–19.00 óráig.  Jelentkezés » 
Foglalkozásvezető: Pongrácz Éva, képzési referens.

Bővebben...

Kulturális intézmények vezetőinek képzése indul a BMK-banA 120 órás képzés célja, hogy a résztvevők a képzés teljesítése után a 150/1992 (XI.20.) Kormányrendeletben előírtak szerint egy kulturális intézményben magasabb vezetői állást megpályázhassanak. Továbbá a kulturális területen tevékenykedő középvezetőket támogatja életpályájuk kiteljesítésében, magasabb vezetői pozíciót tölthetnek be kulturális intézményekben.
Regisztráció » a következő 2021-es tavaszi évadban induló tanfolyamra.

Bővebben...

Word és Excel számítógépes tanfolyam 2021-benA Budapesti Művelődési Központ 30 órás Word és Excel számítógépes tanfolyamot indít. Napjainkban a legtöbb munkahelyen elengedhetetlen a számítógép használata, ehhez azonban szükséges az egyik leggyakrabban alkalmazott irodai programcsomag ismerete is.
A képzés helyszíne: Budapesti Művelődési Központ (Budapest XI., Bikás park, Etele út 55./A.) – 201. terem Jelentkezés »

Bővebben...

Facebook oktatás indul 2021 februárban!Mindent, amit a Facebookról tudni kell! címmel tanfolyam indul a 2021. évi tavaszi évadban. Az internet ismeretére mindenkinek szüksége van, legyen az fiatal vagy idős, hiszen ez már a mindennapjaink része. Az internetezéshez ma már hozzátartozik a közösségi média is, ezen belül főként a Facebook. 
 
Kezdési időpont: 2021. február 23. ♦ kedd ♦ 17.00–18.00 óráig.  
Jelentkezés »

Bővebben...

▼ Lakossági tartalom ▼

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760