Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Kulturális intézmények vezetőinek képzéseA 120 órás képzés célja, hogy a résztvevők a képzés teljesítése után a 150/1992 (XI.20.) Kormányrendeletben előírtak szerint egy kulturális intézményben magasabb vezetői állást megpályázhassanak. Továbbá a kulturális területen tevékenykedő középvezetőket támogatja életpályájuk kiteljesítésében, magasabb vezetői pozíciót tölthetnek be kulturális intézményekben.
Kezdési időpont: 2022. október 6. csütörtök 9.00.
Előregisztráció »

Bővebben...

Word és Excel számítógépes foglalkozás folyamatos jelentkezésselA Budapesti Művelődési Központ 30 órás Word és Excel számítógépes tanfolyamot indít. Napjainkban a legtöbb munkahelyen elengedhetetlen a számítógép használata, ehhez azonban szükséges az egyik leggyakrabban alkalmazott irodai programcsomag ismerete is.
Folyamatos jelentkezéssel! Jelentkezés»

A képzés helyszíne: Budapesti Művelődési Központ (Budapest XI., Bikás park, Etele út 55./A.) 201. terem 

Bővebben...

Kezdő és haladó számítógépes klubok a 2022. évi őszi évadbanA Budapesti Művelődési Központ kezdő és haladó számítógépes klubot indít a Bikás parknál. A kezdők elsajátíthatják a legfontosabb ismereteket a számítógép használatától az interneten való szörfözésig. A haladóbb résztvevők elmélyedhetnek a közösségi oldalak használatában, megismerkedhetnek a Word és az Excel alkalmazásával. A haladó számítógépes klub elindul!
Őszi kezdő számítógépes klub tervezett kezdés: 2022. szeptember 13. ♦ hétfő ♦ 16.00–17.00 óráig. Jelentkezés » Díja »
A klub helyszíne: Budapesti Művelődési Központ (XI., Bikás parknál, Etele út 55./A.) 201. terem

Bővebben...

Online marketing – akkreditált szakmai képzésA résztvevők megismerik az online marketing alapjait. Az ismeretek birtokában képesek lesznek a hirdetések mesterfogásaira, a közösségi oldalak professzionális felhasználására, a célközönség elérésére és megfelelő tájékoztatására.
A képzés helyszíne: Budapesti Művelődési Központ (Budapest XI., Bikás park, Etele út 55./A.) – Művészterem 
Előregisztráció» és a képzés díja»
A Budapesti Művelődési Központ programjain és az intézmény teljes területén a maszk használata kötelező!

Bővebben...

Facebook klub indul október 18-án!Mindent, amit a Facebookról tudni kell! címmel klub indul a 2022. őszi évadban. Az internet ismeretére mindenkinek szüksége van, legyen az fiatal vagy idős, hiszen ez már a mindennapjaink része. Az internetezéshez ma már hozzátartozik a közösségi média is, ezen belül főként a Facebook felelős használata.
  Tervezett kezdési időpont: 2022. október 18. ♦ kedd  16.00.
A klubfoglalkozások helyszíne: Budapesti Művelődési Központ (XI., Bikás parknál, Etele út 55./A.) 201. terem 

Bővebben...

 Projekttervezés és pályázatírás – akkreditált képzésA továbbképzési program célja, hogy a résztvevők megfelelő szemléletmód és alapfokú pályázatírási ismeretek birtokában képesek legyenek pályázatok elkészítésére. Ha forrást szeretnél szerezni itt a helyed! Megismertetünk projektek megtervezésével, a helyi problémák profi meghatározásával, célokhoz eszközök és indikátorok rendelésével A képzés 2022. február 10-én elindult. Előregisztráció az őszi képzésre »  ♦ a képzés díja »
A képzés helyszíne: Budapesti Művelődési Központ (Budapest XI., Bikás park, Etele út 55./A.) –
Művészterem 

Bővebben...

� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760